Joe Hoft:

Miért nem tett semmit Wisconsin a 200 000 szavazólappal, amelyet a Legfelsőbb Bíróság megállapított?

Valószínűleg érvénytelenek voltak a 2020-as választásokon?
 
 
 
Számos korrupt tevékenység folyt Wisconsinban a 2020-as választásokon, amelyek közül sok soha nem került szóba. De a Wisconsini Legfelsőbb Bíróság 200 000 olyan szavazólapról döntött, amelyek érvénytelenek voltak, de az államban még senki sem fordult ezekhez a szavazatokhoz a pontos végszámok megállapításához. Miért?

Soha többé nem lesz szabad és tisztességes választásunk, ha nem állunk fel és nem követelünk igazságot és integritást választásainkon. Ez a 2020-as választásokkal kezdődik, nem pedig a jövőbeli választásokkal. Honnan tudod, hogy mit kell javítani, ha nem tudod, hogy mi tört és mennyire rosszul tört el?

Wisconsin volt a korrupt ügyvédek és politikusok célpontja, akik tudták, hogy ellopniuk kell az államot, hogy megnyerjék az alacsony energiaigényű és szenilis Joe Biden választásait. Így olyan tevékenységeket varázsoltak elő, mint például az urnák hozzáadása az állam körül. Ezek a rovatok törvénytelenek voltak, mert soha nem hagyták őket jóvá a wisconsini törvényhozás, de ez nem akadályozta meg az államot abban, hogy felhasználja őket. Ezt a kérdést még soha nem rendezték megfelelően.

 

BREAKING EXCLUSIVE: What’s Going On In Wisconsin? Hillary Attorney Elias Provides Evidence that State GOP Leadership Agreed to Unconstitutional ‘Ballot Drop Boxes’

Today the Wisconsin Assembly Committee on Campaigns and Elections and the Senate Committee on Elections, Ethics and Rural Issues held a joint public hearing to review the 2020 general election.  One witness called before the committee fought back against the Wisconsin Drop Box program and she had evidence to support it which we found frightening. … Continue readingBREAKING EXCLUSIVE: What’s Going On In Wisconsin? Hillary Attorney Elias Provides Evidence that State GOP Leadership Agreed to Unconstitutional ‘Ballot Drop Boxes’

The Gateway Pundit
 
 
A tároló dobozokkal sok probléma merült fel. Hiányzott a megfelelő őrizetlánc és a kettős ellenőrzés a csalás megelőzése érdekében. Ki vette át a szavazólapokat ezeknél a dobozoknál? Ha vezetik a felvett szavazólapok listáját, és jelen vannak-e mindkét fél tagjai, hogy megakadályozzák a csalást. Végül a teljes dobozt a rendetlenségi katasztrófa okozta, mert eleve nem volt alkotmányos.

Egy másik fontos kérdés a „korlátlanul bezárt” egyének körül forog. Ez a választói besorolás azoknak szólt, akik az őket akadályozó súlyos körülmények miatt nem tudtak könnyen szavazni (pl. Súlyos fogyatékossággal élő személyek). Ezeknek a személyeknek az érvényes fényképes személyazonosító okmány követelményét eltekintik.

A wisconsini Legfelsőbb Bíróság kimondta, hogy a COVID nem olyan feltétel, amely valakit a korlátlanul korlátozott státusra jogosítana. Kijelentették, hogy nem minden ilyen státusszal rendelkező szavazót lehet kidobni, de az államnak egyenként meg kell határoznia a több mint 200 000 ilyen státussal rendelkező választópolgárt, aki valójában korlátlanul zárt és ki nem.
 
Will Wisconsin Officially Move Their Electoral College Votes to President Trump After 200,000 Mostly Biden Votes Were Ruled Illegitimate?

We reported a couple weeks ago that the Wisconsin Supreme Court ruled that over 200,000 [likely mostly] Biden votes were ruled illegitimate.  This clearly places this state in President Trump’s column.  Will this be reflected on January 6th? We reported a couple weeks ago that the Wisconsin Supreme Court agreed with the President’s position on … Continue readingWill Wisconsin Officially Move Their Electoral College Votes to President Trump After 200,000 Mostly Biden Votes Were Ruled Illegitimate?

The Gateway Pundit
 
 
Sajnos a mai napig nem tettek semmit ezen szavazólapok felülvizsgálata és érvényesítése érdekében 

Végső soron az a hiba, hogy nem tett semmit ezeknek az eseteknek a kezelésében, az állam választásait felügyelő törvényhozáshoz tartozik. De munkájuk nagy részét a wisconsini választási bizottság kapja meg . Ha megnézi a Választási Bizottság webhelyét, semmi nem említi a szavazólapokat vagy a felülvizsgálat állapotát. Semmi.

A kérdéseket egész Amerikában és Wisconsinban fel kell tennünk: miért nem? Miért nem tesznek semmit azok a választott tisztviselők és mások, akik képesek kezelni ezt a csalást? Wisconsin és Amerika lakossága tudni akarja, hogy mi a végső pontos szavazatszám az államban. De valamiért a hatalmon lévők léptek tovább, nem amerikaiak, csak a hatalmon lévők.

A következő megválaszolandó logikai kérdés az, hogy miért nem tettek semmit, és miért működik még mindig a Wisconsini Választási Bizottság az állam minden csalásával együtt, amely lehetővé tette, hogy beágyazódjon az állam hitelesített eredményeibe?

A hatalmon lévő politikusok és emberek még nem értékelik teljes mértékben, de az amerikaiak többsége, akik Trump elnökre szavaztak, el akarja érni a 2020-ban történt események mélységét, mi volt az igaz és pontos eredmény, majd mi lehet szabad és tisztességes választások biztosítása a jövőben.

Az amerikaiak semmiképpen sem támogatják a csalókat, hazugokat és leplezéseket. Az amerikaiak cselekvést akarnak. A politikusok és a wisconsini választási bizottság kudarcot vallanak népüknek és egész Amerikának, ha nem foglalkoznak a Legfelsőbb Bíróságukon indított ügyek bírósági határozatával.

/Forrás: https://www.thegatewaypundit.com 2021.02.02./A cikk fordítása google-s fordító használatával készült.*B.Kiss-Tóth László