WAYNE ALLYN ROOT:

Trump visszatérése megkezdődik!

A terv az, hogy Trump és Amerika ismét nagyszerű legyen

image.png
 
A „TRUMP RULES” című bestseller könyv szerzője vagyok. Könyvem meghatározza a tíz legfontosabb Trump-szabályt, amelyek a világtörténelem egyik legnagyobb nyertesévé tették az üzleti életben, a márkaépítésben, az ingatlanügyekben, a hírességekben, a televíziózásban, a kiadókban és a politikában. Trump a világtörténelemben az egyetlen ember, aki eléri mindezen területek csúcsát. És az egyetlen ember, aki egyszerre lesz milliárdos és az Egyesült Államok elnöke. Nem rossz önéletrajz.

Sok kritikus szerint Trump győzelmi sorozata elnöki veszteséggel ért véget. Nem értek egyet. Ismerem a férfit, megértem a férfit, tudom, mi következik. Lehet, hogy Trump eddigi legnagyobb fejezete.

Egyszerűen azért, mert Trump könyörtelen. Lehet, hogy a világtörténelem legkíméletlenebb embere. Trump sikerének titka a „visszatérés művészete”. Valahányszor lemondanak halottjáról, az eddigi legnagyobb visszatérést hajtja végre. Soha nem adja fel, és nem adja fel. Megtalálja a módját, hogy a citromot limonádévá változtassa. Nem lehet úgy legyőzni valakit. Ilyen ember ellen nem szabad fogadni. Ahogy mindig mondom: „NBAT: Soha ne fogadj Trump ellen.”

Mielőtt rátérnék a visszatérés részleteire, definiáljuk a „nyerést”. Trump kritikusai szerint csak veszített, ezért már nem „győztes”. Nem igaz. Trump még 2016-ban nyerte el a politikai történelem legnagyobb idegesítését. Ezúttal 11 millió új szavazatot adott hozzá. A mostani elnökválasztáskor 74 millió szavazatot kapott, a legtöbbet minden hivatalban lévő elnökre leadott szavazatoknál, Amerika történetében. És Trumptöbb szavazatot kapott, mint a republikánu a ts elnökök a történelem során.

SajnálomTrump-gyűlölők, de ezt szuper emberi szinten „nyerőnek” hívják.

Ennek ellenére Trump veszített (papíron) és Biden nyert. A demokraták és a RINOS álhíre mind azt közlik, hogy Trump befejezte. Tehát itt az ideje a történelem legnagyobb visszatérésének -Trump és Amerika számára.

Íme a játéktervem arról, hogyan teheti Trump ismét nagyszerűvé Trumpot és Amerikát:
-Először: Trumpnak kell a GOP királyalkotójává válnia. A Trump-hadsereg 74 millió erős választó. A republikánus párt Trumphoz tartozik. Az ő képére kellene átalakítania a pártot.
Bizonyos szempontból veresége felhatalmazást adott. Elnökként Trump nem tudott megszabadulni a RINOS-tól és a „SohaTrump(!)perektől”, mert szüksége volt a szavazataikra. De kívülről átalakíthatja a pártot, megválaszthatja Trump szövetségeseit, és befejezheti az őt hátba szúrt GOP-árulók karrierjét. Hallgatod Liz Cheneyt?
Trumpnak minden egyes GOP-előválasztáson toboroznia kell, támogatnia kell és kampányolnia kell a Trump republikánusok ellen a RINOS, a Soha
Trump(!)perek és a támadók ellen. 74 millió Trump választópolgár Trump választott jelöltjeire fog szavazni a GOP előválasztásán. 2022-re a GOP-ot 100% -ban átalakítják Trump képében.
-Másodszor: Trumpnak a következő négy évet állami szinten a „választói csalások” javításával kell töltenie. Trumpnak toboroznia kellene milliárdos haverjait, hogy százmilliókat gyűjtsenek a probléma megtámadására. Trump célja a választási törvény megreformálása kell, hogy legyen csupán néhány olyan államban, amely a választásokba került: Pennsylvania, Georgia, Michigan, Wisconsin, Nevada és Arizona.
Ha Trump idejét, pénzét költi, és a választási törvények megreformálására összpontosít ebben a hat államban, akkor a GOP 2022-ben és 2024-ben újra tevékenységet folytat.
-Harmadszor: Trumpnak milliárdokat kell előteremtenie milliárdos támogatóitól a TMN felépítéséhez: „Trump Media Network”. Ennek tartalmaznia kell egy országos kábeltévé-hálózatot, a nemzeti beszélgetési rádióhálózatot, a Drudge új verzióját (az úgynevezett „Trump-jelentést”), valamint a Twitter, a Facebook, az Instagram és a YouTube konzervatív verzióit. A konzervatívoknak soha többé nem lesz szükségük a mainstream médiára vagy a Szilícium-völgyre, hogy híreket és véleményeket hozzanak nyilvánosságra.
Csak Trumpnak van pénze, márkája és adománygyűjtő képessége a média és a közösségi média tájának ilyen megváltoztatására. Gondoljunk csak a csodálatos bónuszra - 74 millió Trump szavazónak nemcsak állandó helye lesz a kommunikációra, de ha mindannyian eltávolodunk a mainstream médiától és a közösségi médiától, összeomlanak. Trump megbénítja ellenségeit, és sokukat megszünteti.
-Végül, itt van még egy ötlet Trump számára: 2022-ben induljon a kongresszuson. Válasszon ki bármelyik GOP-barát kerületet Floridában, ahol szeretik. Elsődleges egy RINO, aki hátba szúrta. Földcsuszamlással nyeri meg az előválasztást. Mivel ez egy GOP körzet, garantáltan győzelmet arat az általános választásokon. Miután a kongresszuson 2022-ben a GOP visszanyerte az irányítást, és az Önhöz hű jelöltek többségével megválasztják a ház elnökének. Ezen a platformon Trump vezetheti Biden elnök felelősségre vonását.

Kezdődjön a Trump visszatérése. 74 millióan alig várunk.
*
Wayne Allyn Root „konzervatív harcosként” ismert. Wayne vezérigazgató, vállalkozó és házigazda az USA Radio Network országos szinten szindikált „Wayne Allyn Root: Raw & Unfiltered” című műsorában, naponta 18–21 EST és a „WAR RAW” podcast. Látogasson el a
ROOTforAmerica.com webhelyre, vagy hallgassa élőben a http://usaradio.com/wayne-allyn-root/ címen, vagy „igény szerint” a nap 24 órájában, az iHeartRadio.com címen.
Wayne az új első számú országos bestseller könyv, a „TRUMP RULES” szerzője.
 
/Forrás:https://www.thegatewaypundit.com2021.02.01./ A cikk fordítása google-s fordító használatával történt.*B.Kiss-Tóth László