Botrányos!
A "makulátlan" Kamala Harris viselt dolgai...
*

 

A Washington Post hízelgő jelentést készített az éhező foglyokat kigúnyoló Kamala Harris elnökhelyettesről

Kamala Harris | Book by Nikki Grimes, Laura Freeman | Official Publisher  Page | Simon & Schuster Ugyanaz a nő, aki fekete embereket tartott a börtönben olcsó munkájuk miatt!

 

A New York Post arról számolt be:

 

A Washington Post Kamala Harris alelnök hízelgő anekdotáját súrolta   kacagva azon a gondolaton, hogy egy fogoly egy víz után könyörög - aztán pénteken visszalépett, miután egy sasszemű riporter észrevette.

Harris egy 2019 júliusi Washington Post-profilban tette meg észrevételeit   nővérével és megbízható segédjével, Maya Harrissel való kapcsolatáról, amikor az egykori kaliforniai ügyész elnökjelöltnek indult.

De ez a történet eltűnt az oldalról - linkje átirányított egy újabb verzióra, amely január 11-én jelent meg, anélkül, hogy anekdota lenne.

A 2019-es darab megnyitójában Harris leírta fárasztó ütemtervét a kampány ösvényén - és azt a haladékot, amelyet a SoulCycle-foglalkozásokon kapott, és férjével sétált a tengerparton.

"Ez egy csemege, amelyet egy fogoly kap, amikor azt kéri:" Egy falat ételt kérek "- mondta Harris a Washington Post újságírójának, Ben Terrisnek, aki az akkori elnökjelöltet úgy jellemezte, hogy" kezét előre tolja, mintha egy fémlemezt szorongatna. " a hangja remegett, mint egy idős brit férfi, aki bezárult egy dickensiai börtöncellába.

Bővebben itt olvashat .

Ez még inkább arra vonatkozik, hogy figyelembe vesszük Kamala történetét, amikor bántalmazta a kaliforniai foglyokat olcsó munkaerő miatt.

image.png
 

Egy gyönyörű mozaik Kamala Harris tette ki az összes fekete férfi bezárta, és tartott a börtönben már a megjelenési dátuma olcsó börtönmunka keresztül  Fekete Szocialista

Kamala Harris több száz fekete férfit tartott börtönben szabadlábra helyezésük lejárta után, hogy ezeket a férfiakat napi 2 dollárért használhassa fel az állam számára.

Jackie Kucinich, a The Daily Beast munkatársa még 2019 februárjában arról írt, hogy Kamala Harris legfőbb ügyészi hivatala zárva tartja a fogvatartottakat, hogy az állam felhasználhassa őket olcsó munkaerőre.

Akárcsak a rabszolgák.

Kamala 1500 embert is bezárt a marihuána megsértése miatt.

A Daily Beast arról számolt be:

A kaliforniai túlzsúfolt börtönök létszámának csökkentésére utasították Kamala Harris akkori kaliforniai főügyész irodájának ügyvédei, hogy néhány erőszakmentes elkövetőnek be kell maradnia, különben a börtönrendszer elveszíti az olcsó munkaerő forrását.

2011-ben a Legfelsőbb Bíróság a Brown kontra Plata ügyben kimondta, hogy Kalifornia börtönei annyira túlzsúfoltak, hogy megsértették az alkotmány kegyetlen és szokatlan büntetések tilalmát. Három évvel később, 2014 elején elrendelték az állam számára, hogy tegyen szabadlábra feltétel nélküli erőszakos, másodszor elkövetőket, akik büntetésük felét töltötték le.

2014 szeptemberéig a csoportos kereset felperesei visszatértek a bíróság elé, és Kaliforniát azzal vádolták, hogy lassan jár a folyamat, amit Harris irodájának ügyvédei tagadtak.

A bírósági beadványok szerint az állam ügyvédei szerint Kalifornia teljesítette a referenciaértékeket, és azzal érveltek, hogy ha bizonyos potenciális feltételes szabadlábúakat gyorsabban követnek a börtönből, az negatívan érintené a börtön munkaügyi programjait , beleértve azt is, amely lehetővé tette bizonyos fogvatartottaknak, hogy harcba szálljanak Kaliforniában a tűzvészek miatt. kb. napi 2 dollár .

"A 2 az 1-ért kreditek kiterjesztése az összes minimális fogvatartottra jelenleg súlyos hatással lenne a tűzoltótáborban való részvételre - ez veszélyes eredmény, miközben Kalifornia a nehéz tűzidény és az aszály közepén van" - írták az aktában Harris ügyészei. megjegyezve, hogy a tűzoltótábor program fizikai erőnlétet követelt meg egy olyan szabadon felüli szint mellett, amely lehetővé tette a bűnös számára, hogy a helyszínen kívül tartózkodjon.

 

Nem csak azt, hogy megjegyezték, hogy a „minimális őrizetben lévő fogvatartottak” börtönének megszüntetése kimerítené a munkaerőt mind belsőleg, mind pedig azokban a helyi közösségekben, ahol az alacsony szintű, erőszakmentes elkövetők fillérekért dolgoztak a dollárért, összegyűjtve a szemetet és a városi parkokat gondozva . A szövetségi hárombírói testület mindkét felet elrendelte, hogy tanácskozzon a felperesek igényeiről, és az állam beleegyezett abba, hogy a 2 az 1ért kreditet kiterjeszti az összes jogosult minimális biztonsági foglyra.

 

Ez a nő a volt a Demokrata Párt alelnökjelöltje és lett Biden alelnöke.

/Forrás:  https://www.thegatewaypundit.com  2021.01.23../ A fordítás google-s fordító használatával készült. *B.Kiss-Tóth László