Soeren Kern:

A Dominion Voting System 

"Rendszeres (*választási) csalások létrehozására lett tervezve"

  • "Arra a következtetésre jutunk, hogy a Dominion Voting System szándékosan és célzottan, eredendő hibákkal van megtervezve, hogy szisztémás csalást hozzon létre és befolyásolja a választási eredményeket. A rendszer szándékosan rendkívül sok szavazási hibát generál. Ezután az elektronikus szavazólapokat elbírálásra továbbítják.- Allied Security Operations Group, Antrim Michigan Forensics Report, Revised Preliminary Summary, v2, 2020. december 13..

  • "A Szövetségi Választási Bizottság iránymutatásai által megállapított megengedett választási hibaarány 250 000 szavazatból 1-re esik (.0008%). 68,05% -os hibaarányt figyeltünk meg. Ez jelentős és végzetes hibát mutatott ki a biztonság és a választások integritása terén." - Allied Security Operations Group, Antrim Michigan Forensics Report, Revised Preliminary Summary, v2, 2020. december 13..

     

  • "Lényeges, hogy a számítógépes rendszer a szavazás elbírálásának naplóit mutatja az előző évekről, de a 2020-as választási ciklusra vonatkozó összes döntési napló bejegyzés hiányzik. Az elbírálási folyamat a legegyszerűbb módszer a szavazatok kézi manipulálására. A nyilvántartások hiánya megakadályozza az ellenőrzési elszámoltathatóság bármilyen formáját, és feltűnő hiányuk rendkívül gyanús, mivel a fájlok ugyanazon szoftvert használva a korábbi években léteznek. " - Allied Security Operations Group, Antrim Michigan Forensics Report, Revised Preliminary Summary, v2, 2020. december 13..

  • "2020. november 21-én egy illetéktelen felhasználó sikertelenül próbálta nullázni a választási eredményeket. Ez további adatok manipulálását mutatja." - Allied Security Operations Group, Antrim Michigan Forensics Report, Revised Preliminary Summary, v2, 2020. december 13..

  • "Az előzetes eredmények alapján arra a következtetésre jutunk, hogy a hibák annyira jelentősek, hogy megkérdőjelezik az Antrim County 2020 választások eredményeinek integritását és legitimitását olyan mértékben, hogy az eredmények nem hitelesíthetők. Mivel ugyanazok a gépek és szoftverek Michigan másik 48 megyéjében használják, ez kétségbe vonja az egész választás integritását Michigan államban.- Allied Security Operations Group, Antrim Michigan Forensics Report, Revised Preliminary Summary, v2, 2020. december 13..

A Dominion Voting Systems által előállított és Michigan államban a 2020-as választásokhoz használt szavazóeszközök törvényszéki ellenőrzése, amelyet a 13. Körzeti Bíróság rendelt el Michigan Grand Traverse, Antrim és Leelanau megyéihez, súlyos szabálytalanságokat talált a szavazatok táblázatában. A képen: A Grand Traverse Megyei Bíróság, a Michigan 13. Körzeti Bíróságának székhelye. (Kép forrása: rossograph / Wikimedia Commons)

A Dominion Voting Systems által előállított és Michigan államban a 2020-as választásokra használt szavazóeszközök törvényszéki ellenőrzése súlyos szabálytalanságokat tárt fel a szavazatok táblázatában. Az ellenőrzés 68% -os hibaarányt talált Antrim megyében, ahol Donald J. Trump amerikai elnökre leadott szavazatok ezreit tévesen "megfordították" Joe Biden volt alelnöknek 2020. november 3-án.

Az auditorok szerint a magas hibaarány annak az algoritmusnak volt köszönhető, amely a Dominion szoftverbe került, és amely különböző súlyokat rendelt a különböző jelöltekre leadott szavazatokhoz 2/3: 1/3 arányban. Ez lehetővé tette a választási tisztviselők számára, hogy súlyozott számértéket alkalmazzanak a jelöltekre, és megváltoztassák a teljes eredményt. A nyertesek kikiáltása pontok, és nem szavazatok alapján történt, az ellenőrök szerint.

Az ellenőrzés azt is megállapította, hogy a szerver biztonsági naplóit 2020. november 4-én 23: 03-kor megelőzően megtisztították. Ennek eredményeként hiányoznak az összes biztonsági napló a választást követő napon, a választás napján és a választás előtti napon. Ezenkívül hiányzik a 2020-as választási ciklusra vonatkozó összes szavazásbírálati naplóbejegyzés. Az auditorok szerint az elbírálás a legegyszerűbb módszer a szavazatok kézi manipulálására. A szövetségi törvény előírja, hogy minden választási nyilvántartást az általános választások időpontjától számított 22 hónapig meg kell őrizni.

bíróság által elrendelt ellenőrzés, amely egy megyében 22 szavazógépre korlátozódott, nem bizonyítja, hogy csalás történt a többi amerikai államban, amelyek a Dominion szavazószoftvert használják. Ez azonban gyanút kelt és felpörgeti a 2020-as választások teljes törvényszéki ellenőrzésének igényét hat csatatér államban - Arizonában, Georgia-ban, Michiganben, Nevada-ban, Pennsylvania-ban és Wisconsinban -, ahol Biden viszonylag kis különbséggel vezeti Trumpot.

23 oldalas ellenőrzés - amelyet Kevin Elsenheimer, a 13. Körzeti Bíróság bírója rendelt el Michigan Grand Traverse, Antrim és Leelanau megyéihez, és amelyet a katonai és hírszerzési szakemberekből álló csapat , az Allied Security Operations Group hajtott végre - hatékonyan megerősíti más adatkutatók következtetéseit és szakértő tanúk, akik figyelmeztették, hogy a Dominion által gyártott berendezéseket csalárd választási eredmények előállítására tervezték.

Az ellenőrzés legfontosabb pontjai a következők:

  • "Arra a következtetésre jutunk, hogy a Dominion Voting System szándékosan és célzottan, eredendõ hibákkal van megtervezve, hogy szisztémás csalást hozzon létre és befolyásolja a választási eredményeket. A rendszer szándékosan rendkívül sok szavazási hibát generál. Ezután az elektronikus szavazólapokat elbírálják. A szándékos hibák vezetnek. a szavazólapok tömeges elbírálása felügyelet, átláthatóság és ellenőrzési nyom nélkül. Ez szavazói vagy választási csalásokhoz vezet. Tanulmányunk alapján arra a következtetésre jutottunk, hogy a Dominion Voting System-et nem szabad Michiganben használni. Továbbá arra a következtetésre jutunk, hogy az eredmények nem kellett volna igazolni. "

  • "Az Antrim megyei hivatalnok és Jocelyn Benson külügyminiszter kijelentette, hogy a választási éjszakai hiba [a szavazás" átfordult Trumpról Bidenre] emberi hibának volt köszönhető, amelyet a választási éjszaka előtti Mancelona Town tabulátor frissítésének elmulasztása okozott. Egy szavazóverseny. Nem értünk egyet és arra a következtetésre jutunk, hogy a szavazás megfordítása a hiba létrehozására tervezett szavazó szoftverbe épített géphiba miatt történt.

  • "A Szövetségi Választási Bizottság iránymutatásai által megállapított megengedett választási hibaarány 250 000 szavazatból 1-re esik (.0008%). 68,05% -os hibaarányt figyeltünk meg. Ez jelentős és végzetes hibát mutatott ki a biztonság és a választások integritása terén."

  • "Az Antrim megyei szerver törvényszéki vizsgálatának táblázati naplója 2020. december 6-tól 15 676 egyedi eseményből áll, amelyekből az események 10 667, vagyis 68,05% -a hibát vett fel. Ezek a hibák eredményezték az általános táblázati hibákat vagy szavazólapokat Ez a magas hibaarány bizonyítja, hogy a Dominion Voting System hibás, és nem felel meg az állami vagy szövetségi választási törvényeknek. "

  • "Kritikus megérteni, hogy a Dominion rendszer két kategóriába sorolja a szavazólapokat, 1) normál és 2) elbírált szavazólapokat. Az adminisztrátorok megváltoztathatják az elbírálásra elküldött szavazólapokat, és az elbírálási fájlok áthelyezhetők a különböző Eredmények és Jelentések (RTR) között. ) terminálok, amelyeknek nincs nyomon követési rendszere, amelyekről a rendszergazda ténylegesen elbírálja (azaz szavazza) a szavazási tételt. Ez jelentős és végzetes hibát mutatott ki a biztonság és a választás integritása szempontjából, mivel nem szolgáltat érdemi megfigyelést arról az elbírálás-feldolgozó ellenőrzési nyomvonaláról, amelynek ügyintézője valóban elbírálta a szavazólapokat . "

  • "Megdöbbentő számú szavazat szükséges elbíráláshoz. Ez egy olyan 2020-as kérdés volt, amelyet az előző választási ciklusokban nem láttak, és amelyek továbbra is a szerveren vannak tárolva. Ennek oka a rendszer szándékos hibája. A szándékos hibák a szavazás nélküli szavazatok tömeges elbírálásához vezetnek, felügyelet nélkül átláthatóság vagy ellenőrzési nyomvonal. A kiszolgálói naplók vizsgálata azt mutatja, hogy ez a magas hibaarány nem volt összhangban az előző évek mintáival. Az állítás, amely ezeket a kérdéseket emberi hibának tulajdonítja, nem egyezik meg a kriminalisztikai értékeléssel, amely helyesebb a szisztémás gépre és / vagy szoftveres hibák. A rendszerszintű hibákat szándékosan úgy tervezték, hogy hibákat hozzanak létre annak érdekében, hogy a nagy számú szavazólap tömeges elbírálásba kerüljön. "

  • "Antrim County nem tudta megfelelően frissíteni a rendszerét. Az alapvető számítógépes biztonsági frissítések célzott hiánya a rendszer szoftverében és hardverében alkalmatlanságot, súlyos gondatlanságot, rosszhiszeműséget és / vagy a szövetségi állam által megkövetelt alapvető rendszerbiztonság biztosításának szándékos be nem tartását mutatja. És az állami törvények. Ez a választási irányítási rendszer semmiképpen sem tudott volna teszteket teljesíteni, vagy a jelenlegi törvények szerint legálisan igazolni a 2020-as michigani választások lebonyolításához.

  • "Lényeges, hogy a számítógépes rendszer a szavazás elbírálásának naplóit mutatja az előző évekről, de a 2020-as választási ciklusra vonatkozó összes döntési napló bejegyzés hiányzik. Az elbírálási folyamat a legegyszerűbb módszer a szavazatok kézi manipulálására. A nyilvántartások hiánya megakadályozza az ellenőrzési elszámoltathatóság bármilyen formáját, és feltűnő hiányuk rendkívül gyanús, mivel a fájlok ugyanazon szoftvert használva léteznek a korábbi években. Ezeknek a fájloknak a eltávolítása megsérti az állami törvényeket és megakadályozza az érdemi ellenőrzést, még akkor is, ha a titkár ellenőrizni akarta. Arra a következtetésre kell jutnunk, hogy a 2020-as választási ciklus a bejegyzéseket manuálisan eltávolították. "

  • "Hasonlóképpen hiányoznak az összes szerver biztonsági naplója, amely 2020. november 4-én 23: 03-kor kezdődött. Ez azt jelenti, hogy a választások másnapjának, a választások napjának és a választások napjának összes biztonsági naplója eltűnt. A biztonsági naplók nagyon fontos az ellenőrzési nyomvonal, a kriminalisztika, valamint a fejlett tartós fenyegetések és a külső támadások észleléséhez, különösen az elavult rendszerfájlokkal rendelkező rendszereken. Ezek a naplók tartalmazzák a tartományvezérlőket, a hitelesítési hibákat, a hibakódokat, a felhasználók bejelentkezési és kikapcsolási idejét, hálózati kapcsolatokat a fájlokkal kiszolgálók a fájlelérések, az internetkapcsolatok, az idők és az adatátvitel között. A 2020. november 4. előtti egyéb kiszolgálónaplók jelen vannak, ezért nincs ésszerű magyarázat arra, hogy a biztonsági naplók hiányoznak. "

  • "2020. november 21-én egy illetéktelen felhasználó sikertelenül próbálta nullázni a választási eredményeket. Ez további adatok manipulálását mutatja."

  • "Az előzetes eredmények alapján arra a következtetésre jutunk, hogy a hibák annyira jelentősek, hogy megkérdőjelezik az Antrim County 2020 választások eredményeinek integritását és legitimitását olyan mértékben, hogy az eredmények nem hitelesíthetők. Mivel ugyanazok a gépek és szoftverek Michigan másik 48 megyéjében használják, ez kétségbe vonja az egész választás integritását Michigan államban. "

  • "2020. december 6-án, vasárnap kriminalisztikai csapatunk felkereste az Antrim megyei hivatalnokot. Két USB memóriakártyát használtak, az egyik a választási eredmények 2020. november 3-i táblázatba foglalására használt szoftvercsomagot tartalmazta, a másikat pedig november 6-án programozták, 2020 egy másik szoftvercsomaggal, amely jelentősen eltérő szavazási eredményeket hozott. "

  • "Ennek a szoftveres programozásnak az összes szavazógép-rendszerben szabványosnak kell lennie a teljes választás idejére, ha az Egyesült Államok választási törvényében előírtaknak megfelelő eredménytáblázat a várt eredmény. Ez a szándékos különbség a szoftverek programozásában a választási eredmények megváltoztatására szolgáló tervezési jellemző."

  • "A választási nap eredményeit az eredeti szoftver programozással számolták ki 2020. november 3-án. 2020. november 5-én a települési hivatalnokot felkérték, hogy indítsa újra a Central Lake Township szavazólapokat, és nem kapott magyarázatot erre a szokatlan kérelemre. November 6-án , 2020-ban az Antrim megyei hivatalnok, Sheryl Guy kiadta a szoftver második verzióját ugyanazok a Central Lake Township szavazólapok újbóli lebonyolítására és a folyamat felügyeletére. Ez több mint 60% -os változást eredményezett a szavazás eredményében. "

  • "Amint azt a táblázatos szalag összesítése is bizonyítja, a 2020. november 3-i szalagról a 2020. november 6-i szalagra nagy számú szavazat váltott át. Ez kizárólag azon alapult, hogy a szavazatok kiszámításához az operációs program különböző szoftververzióit használták, nem pedig a szavazatokat. Ezt bizonyítja, hogy ugyanazt a Dominion rendszert használjuk két különböző szoftver verzióval a két különböző USB memóriaeszközön. "

  • "A Help America Vote Act, a Safe Harbor egy 90 napos időszakot biztosít a választások előtt, ahol nem lehet változtatni a választási rendszereken. A változtatások végrehajtásához a teljes rendszer újrahitelesítése szükséges, hogy a választásokon felhasználhatók legyenek."

  • "Jocelyn Benson külügyminiszter irodájának 2020. november 6-i feljegyzése kimondja:" A helyes eredmények mindig a táblázatok összesítő szalagján és magukon az urnákon voltak és továbbra is tükröződnek. Még akkor is, ha a jelentett nem hivatalos eredmények hibája nem vették volna gyorsan észre, a megyei ügyészség során azonosították volna. A 2 demokratából és 2 republikánusból álló megyei Canvassers testületei az egyes táblázatokból kinyomtatott összesített szalagot felülvizsgálják a vászon során, hogy ellenőrizzék a jelentett szavazatösszegek helyességét. . ""

  • "Jocelyn Benson külügyminiszter állítása hamis. Megállapításaink azt mutatják, hogy a táblázatos szalag összesítését jelentősen megváltoztatta két különböző programváltozat, és nem csak a Dominion Választáskezelő Rendszer. Ez ellentétes azzal az állítással, miszerint a Az államtitkár tett a honlapján. Az a tény, hogy ezeket a jelentős hibákat nem fogták el a szavazólapok tesztelésén, és amelyeket a helyi megyei jegyző nem fogott el, azt mutatja, hogy a Dominion Választáskezelő Rendszerben jelentős belső beépített sebezhetőségek és folyamathibák vannak, és hogy a többi település / körzet és az egész választás érintett. "

  • "A választási szoftverben a magas" hibaarány "(ebben az esetben 68,05%) az alkalmazott algoritmust tükrözi, amely az egyik jelöltet nagyobbra fogja súlyozni (például egy adott jelöltet 2/3-ról körülbelül 1/3 arányban súlyoz) . A naplókban megállapítottuk, hogy az RCV vagy a Ranked Choice Voting Algorithm engedélyezve volt. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy súlyozott numerikus értéket alkalmazzon a jelöltekre és megváltoztassa az összeredményt. A nyertesek nyilatkozata pontok alapján történhet, nem pedig szavazatok alapján."

  • "A Dominion szoftver konfigurációs naplói az Átirányítási opciókban azt mutatják, hogy az összes beírt szavazólapot megjelölték, hogy automatikusan átirányítsák őket az elbíráláshoz. Ez azt jelenti, hogy az összes beírt szavazólapot egy közvélemény-kutatás munkatársa vagy választási tisztviselő elküldte" elbírálásra". A szavazás a választói szándékon alapszik. Az elbírálási akták lehetővé teszik a számítógép-kezelő számára, hogy eldöntse, kinek ítélje oda ezeket a szavazatokat (vagy kukába helyezze őket). "

Az ellenőrzés megerősíti számos technológiai szakértő vallomását, miszerint a Dominion szavazógépek eleve bizonytalanok és kiszolgáltatottak a manipulációnak.

Például Grúziában a Coffee County választási felügyelője egy videóban bemutattavideóban bemutatta , hogy a szavazólapokat milyen egyszerűen lehet nyom nélkül megváltoztatni.

Phil Waldron nyugalmazott hadsereg-ezredes, kiberbiztonsági szakértő Pennsylvaniában elmagyarázta, hogyan építették fel a Dominion szavazási rendszereket manipulációra:

"Tehát ezek a rendszerek dióhéjban lehetővé teszik az engedélyezett és illetéktelen felhasználók számára, hogy töröljék a szavazatokat, áthelyezzék a szavazatokat, az előre betöltött szavazatokat, az üres szavazólapokat, mind valós időben, és nagy számban. Szakembereink és más akadémikusok úgy vélik, hogy ez 1,2 millió pennsylvaniai szavazat megváltoztatható vagy csalárd volt. Csak a tényleges gépek és szoftverek részletes törvényszéki elemzése mutatja meg valóban, hogy hány pennsylvaniai állampolgárnak sértette meg állampolgári jogait. "

Texasban a választási hatóságok biztonsági aggályok miatt legalább háromszor elutasították a Dominion hardver és szoftver használatátelutasították a Dominion hardver és szoftver használatátA texasi külügyminiszter 2020. január 24-én kelt dokumentuma megjegyezte :

"A vizsgáztató jelentései több olyan hardver- és szoftverproblémát azonosítottak, amelyek kizárják a texasi államtitkárság irodáját abban, hogy megállapítsa, hogy a Democracy Suite 5.5-A rendszer megfelel-e a texasi választási kódexben meghatározott szavazási rendszer minden követelményének. Konkrétan a vizsgabiztos a jelentések aggályokat vetnek fel azzal kapcsolatban, hogy a Democracy Suite 5.5-A rendszer megfelel-e a rendeltetésének, hatékonyan és pontosan működik-e, és biztonságos-e a csalárd vagy illetéktelen manipulációktól. Ezért a Democracy Suite 5.5-A rendszer és a megfelelő hardvereszközök nem felelnek meg a a texasi választási kódex 122.001. szakaszában előírt tanúsítási előírások. "

Arizonában a jogalkotók a Maricopa County által a 2020-as általános választásokon használt Dominion hardver és szoftver független ellenőrzését kérték .

Egy interjúban a The Epoch Times , Gary Miliefsky, alapító tagja a Department of Homeland Security és kiadója Cyber Defense Magazine azt mondta, a Michigan auditcsoportnak:

"Csapatukat, szabadalmaikat, tapasztalataikat tekintve most hiteles elemzésünk van arra vonatkozóan, hogy - mint előre megjósoltam - a Dominion Voting Systemben használt algoritmusokat szándékosan és céltudatosan tervezték szisztematikus csalások létrehozására és a választási eredmények befolyásolására, és ebben nem Trump elnök javára."

(Soeren Kern a New York-i székhelyű Gatestone Institute vezető munkatársa) 
/Forrás:  https://www.gatestoneinstitute.org/16862/dominion-voting-systems 2020.12.15./*B.Kiss-Tóth László