A romagyilkosságok háttere



A romagyilkosságok háttere

A "védõháló-akció" folytatódik- Mondta Bencze József országos rendõrfõkapitány.

Megfelelõ higgadtsággal és alapossággal kell újra és újra átvizsgálni minden lehetséges verziót azoknak az embereknek, akik felelõsök a társadalmi feszültségek normalizálásában a romagyilkosságokkal kapcsolatba.

Ma már elfogadhatatlan az olyan vezetõi hozzáállás, mely szerint a bizonyos rangú vezetõk nyilatkozatait, kétséget kizáróan el kell fogadnia a társadalomnak, mivel hozzáértése megkérdõjelezhetetlen, hisz - reméljük minden politikus fejébõl e buta beképzeltség a rendszerváltással eme tabu is megdõlt-, a demokrácia lényege, a közérdekû adatok hozzáférhetõsége.

Nincs ma Magyarországon két ember, aki megbízik a másik emberben ellenõrzés nélkül, („Hazudtunk reggel, délben, éjjel”) így mindenki minden információt átfuttat a maga kis szoftverén, majd következtetéseket von le.
Nagyon érdekes következtetések levonására kényszerült Molnár F. Árpád, a hírháttér internetes portál mindenese, a romagyilkosságokkal kapcsolatos tények boncolgatása közben:

„A romagyilkosságok állami tömegmészárlások” – állítja.
http://hirhatter.t35.com/leleplezes.htm

Álljon itt egy technikai információ az olvasó részére a mobiltelefonok bemérhetõségi lehetõségeirõl:
http://techline.hu/it_vilag/20071015_nyomkovetes/print.aspx

Idézet a fenti cikkbõl:

Online internet kapcsolatra van szükség, mert a weboldal hozzákapcsolódik a kommunikációs mûholdakhoz, de ez mindössze néhány másodpercet vesz igénybe. Mivel a szolgáltatás nem csak a GSM hálózatok adatait kérdezi le, mûholdról készült fényképek is megjelennek az adott területrõl. Egyre nagyobb felbontású térképeken közelíthetünk a keresett telefon pillanatnyi helyére, egészen addig, amíg már a személyek is felismerhetõk lesznek a képen. Figyelem, mindenki csak saját felelõsségére használja a szolgáltatást, nehogy olyat lásson, amit nem kellett volna. Azt garantálhatjuk, hogy a végeredmény mindenkit ámulatba fog ejteni.”

Petõfi Attila,
a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) vezetõjének nyilatkozata:
http://nol.hu/belfold/bunugyek/romagyilkossagok__egyeznek_a_dns-mintak

Több mint négymillió híváslista adatát ellenõrizték, és több ezer emberrel beszéltek, akik a támadások idõpontjában a helyszínek közelében telefonon beszéltek, különösen a nagycsécsi, alsózsolcai bûncselekmények idején. Érdekességként elmondta, hogy egész Miskolc kétszer kétheti hívásadatát átnézték. Szintén a nyomozás elemeként említette, hogy másfélmillió gépkocsi adatait összesítették.”

A logika épül tovább a Hírszerzõ internetes portál cikkében:
http://www.hirszerzo.hu/cikk.erdekes_dokumentum_a_neten_a_romagyilkossagokrol_belso_vizsgalat_lesz_az_nbh-nal.121292.html

Belsõ vizsgálatot rendeltek el a Nemzetbiztonsági Hivatalnál (NBH) azt követõen, hogy a világhálóra került egy, a romagyilkosságokkal összefüggésben készült írásos anyag - írja a hétfõi Magyar Nemzet. A dokumentum szerint az egyik feltételezett elkövetõt már korábban is figyelték a polgári nemzetbiztonsági szolgálatok, ám amikor fegyverek megvásárlásába kezdett, megszüntették a titkos adatgyûjtést.”

/Megjegyezni egy óvodásnak sem kell, hogy valaki megfigyelése akkor válik érdektelenné, amikor fegyverek vásárlásába kezd!!!/

Egy pár újabb információ a népszabadságból:

K. Istvánról a hétvégén kiderült, hogy 1995-ben többedmagával köze lehetett a debreceni Kápolnás utcai zsinagógában történt gyújtogatáshoz (a tóratekercset tartalmazó szekrényt gyújtották fel). Bizonyítékok hiányában elengedték.

„A Nemzeti Nyomozó Iroda szerint nem az a három férfi követte el a tavaly nyári tarnabodi támadást, akiket elõzetes letartóztatásba helyeztek korábban, hanem a Debrecenben elfogott négy férfi. A három korábbi gyanúsítottat szabadlábra helyezték, ügyvédjük szerint tízmilliós kártérítést fogják perelni a rendõrséget.

Befejezésként a Hajdú Online:

„A hajdú-bihari cigányvajdát, Macsaj Kovács Andrást nem lepte meg, hogy a romagyilkosságok gyanúsítottjait megyénkben fogták el, és úgy véli, a négy elõzetes letartóztatásba helyezett férfi csak „kishal”, végrehajtó, akikkel „elvégeztették ezt az aljas munkát”.

A mozaikokat rakosgatta Gavallér János

2009.08.31.