Filozófiaia gyurmázás, avagy kinek van szüksége gyûlöletkampányra



Gavallér János

Filozófiai gyurmázás,
avagy kinek van szüksége gyûlöletkampányra





Oly zaj járja át az emberi agyat, mely nem az élet-szabadság szolgálatának zenéjével, hanem a kényszer alkalmazkodás zárt-törvényei alapján, kordában tartja az emberélet megnyilvánulásait. Választanunk kell, ha tetszik, ha nem, hogy a jelen-világuralomban – az emberi fejlõdés hatalom-elméleti dogmája alapján-, kik képviseljék országunkat egy olyan hatalmi hierarchiában, amely fikció-tudományos alapon határozza meg az emberi érzelmeket.
Mert tudni kell dönteni, hogy mi a fontosabb-e az emberi élet során, az érzelem-szeretet, vagy a felismert szükségszerûség alapján alkalmazkodni a fennálló rend ránk erõszakolt mindennapjaihoz? Azaz politika-tudomány, materialista-tudomány, biológiaelmélet, kvantumfizika, vagy más létezõ, vagy fikció-történet alapján vizsgáljuk az embert, vagy esetleg olyan spirituális megnyilvánulás alapján, amely függetleníti önmagát minden öröktörvénytõl, azaz változó, vagy alkalmazkodó materiális-érzés (szeretet): - Ha az embert úgy vizsgáljuk, mint a mindenség-érzés materiális megjelenése, akkor értelmezhetjük akképp a világot, mint váltakozó valóságtükrözõdések sokasága létezik egy és ugyanazon idõben, többmilliárdos féle érzékigazsággal. De fogalmazhatunk úgy is, hogy minden történés, megnyilvánulás létezés-érzés-igazság alapján csak és kizárólag önigazolás szerint létezhet. Amennyiben az ember érzéstörvényeinek nem engedelmeskedik, úgy kor-dogma programozott ideál válik belõle, vagyis ember mivoltától megfosztott adattá degradálódik.

Igen, oly zavarodott emberérzés programozás zajlik, amely fikcióelméleti valóságoknak – a gazdaság, a termelésoptimalizálás, a pénz-, nagyobb valóság alapot generál, mint ha a létezés-érzésnél fontosabb tulajdonságai volnának. Ám azok az emberek, akik szülõnek érezhetik magukat, már tudják, hogy a végtelen áramló érzelemkapocs sokkal hatalmasabb erõvel befolyásolja az ember cselekedeteit, mint a hatalom-elméleti dogma alapján ráerõszakolt világuralmi erõ. A természet alapján mûködõ érzés (világtükrözõdés), minden mesterségesen elõállított jog, vagy kierõszakolt, de már gyakorlattá vált dogmától ésszerûbben mûködik.
Megfogalmazva az élet alapszabályát:
A létezés-érzés (szeretet) befolyásolja a gondolatot, amely gondolat megteremti az élhetõ létezést.
Mert amennyiben a szeretet nem gondoskodik a születendõrõl, úgy élhetetlenné válik a lét. A szeretetkapocs gondoskodik az élhetõ létezés törvényeinek a milyenségérõl, amit mesterségesen teremtett tudomány-fogalom – mint a gazdaság- csak megsemmisíteni képes, átprogramozni nem.

Okoskodásnak tûnõ filozófiai gyurmázásom, csak segítséget szeretne nyújtani a pártokrácia nyújtotta tacepaók közötti döntéshozatalok egyszerûsítésében. A világgazdasági erõszak legalizálása, vagy a tagadása, még senkit se vigyen személyes embergyûlöleti megnyilvánulások zsákutcájába, mert minden individuum meggyõzõdése, hogy érzés-igazsága szerint jól foglal állást minden megmérettetésen.

2009.05.30.