A keresztfán



Gavallér János

A keresztfán


Ember és Isten elõtt képmutatók elhiszik, hogy a tudás a fejükben, a gazdaság a zsebükben, és mint a kiválasztottak kasztja féltékenyen õrzik Sátán-filozófiájukat: - Lopj! Csalj! Hazudj! Törvények által védve sanyargasd a népet és Isten helyébe léphetsz!-, már-már vallásos beképzeltséggé válik közöttük.
Nincs és nem is lehet, emberben tisztelet olyanok iránt, akikben az emberélet tiszteletben tartása csak másodlagos, uralmi eszmejelképek hatalmi mámorában fürödve Pártokraták.

A civilszervezõdés figyelmét felhívnám arra az egyszerû igazságra, hogy a magyar nép nem állt és nem áll soha pártérdekszövetségek mögé, így rákényszeríteni idõlegesen bármilyen hatalmi elvet lehet, de az ilyen rákényszeríttet hatalmi elv, saját sírját ássa, mert népünknek lélekigazsága elõbb-utóbb megsemmisíti világrendszerek (lásd 1956) demagógiáját. Tönkretett, megalázott emberek az erkölcs és az igazság, a Jézusi megbocsátással a szívükben, gerincesek, és mint ilyenek, számukra elfogadhatatlanok a jog mögé bújt ügyeskedõ gazemberek. Az ilyen emberek rendtõl, rangtól függetlenül ellenségeink. Igen, igen:

A jog mögé bújt ügyeskedõ gazemberek, rendtõl, rangtól függetlenül, a magyar nép ellenségei!

Tisztelt tudományos-, mûvész-, és gazdasági-elit, önöknek tudomásul kell venniük, hogy alkalmatlanok egy tiszta szívû, igaz nemzet vezetésére, mivel megtûrnek és elfogadnak maguk között olyan gazembereket, akik a jog és a hatalom álarca mögött, embereket tesznek tönkre, életeket rontanak meg. Önök kötelessége saját munkájuk értékelése, így azt is tudniuk kell, hogy a becsületes emberek csak „gagyi-elit” címen emlegeti önöket, rendtõl, rangtól függetlenül. A szólásszabadság prostituálása az, hogy a háttérhatalom, erõszak terjeszkedése által, saját gazdasági érdekeinek kiszolgáltatja és uralja a nyilvánosságot. Uraim, a kártékonyságuk mérhetetlen.

Legyen bármilyen kormány, jöjjön bármilyen eszme, higgyen bármit a gazdasági világ, a tiszta lelkû ember még a pusztulásával is fölé nõ a gazembereknek! – Jegyezzék ezt meg, uraim!

2009.04.12.