Még egyszer az iszonyról





Még egyszer az iszonyról

Megjegyzéseimet nem önállóan kell értelmezni, hanem a következõ cikkek társadalom-pszihojelenségének vergõdéseként: http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=159771;
http://www.nemzetihirhalo.hu/index.php?lap=public&iro=gavaller&cikk=4#cikk
;
http://www.nemzetihirhalo.hu/index.php?lap=public&iro=gavaller&cikk=2#cikk;
http://zona.hu/article/2085/papa-az-enyingi-klan-zsebre-vagja-a-rendorseget.html
gondolataim nem becsvágyból és még csak nem is fizetségért születtek.

Magyarországon, ha erre lenne szükség, hogy tûntessenek a törvénytelenség ellen az emberek és akkor megváltozik a politikai hozzáállás, akkor azt mondom ám legyen: Akkor gratulálok Bayer Zsoltnak amiért kiugrasztotta a nyulat a bokorból. De ugyanazzal a lendülettel mindenkit ne kergessenek be a sötét erdõbe, ahol ráadásul éleslövészetet tart a vadkapitalizmus, és halálhörgések közepette kiabáljuk, miközben lõnek ránk, hogy a bûnös-nyúl a bokorban lappang! Egy kicsit logikusan gondolkodó ember tudja (Terjengett annak idején, hogy Kuncze Gábor belügyminiszterrel ne fotóztasd le magad, mert a nyilvános üzenete: A következõ kivégzendõ láncszem!), hogy bûnözõcsoportok uralma, - cigány vagy nem cigány, szlovák, ukrán vagy épp kínai azt az elvégzendõ feladat határozta és határozza meg-, a piszkos-privatizáció és az olajbûnözés végterméke. Elég szomorú, hogy az értelmiség a koncért (30 ezüstért) elárulta a tisztesség és az erkölcs alapvetõ normáit. Hogy az elsõ telefon kinek a kezében van, amikor elindul a megbízatás, azt soha semmilyen társadalomban nem tudta és jelenleg sem képes senki megállapítani. Tüntessünk hát és mindahányan ott leszünk, ha azt hirdeti meg Bayer Zsolt, Széles Gábor(?), vagy Orbán Viktor, hogy minden milliárdost gettóba zárnak és addig ki nem engedik míg ki nem derül teljes ártatlansága és minden fillérét elkobozzák. Na, akkor, de már csak akkor tud bárki mozgósítani, mert a magyar társadalom tudatalattijában él az ártatlanság vélelme és 2006-ban cserbenhagyta a pártpolitika a társadalmat. Különben minden fröcsögés csak tûzoltás, igaz a tüzet el kell oltani az életben maradásért.

Iszonyodjunk! De attól a minden logikát felülíró érvényesülési vágytól, amely behálózta Magyarországon a normális gondolkodást. Mert minek is meri nevezni bárki azt az esemény láncolatot, ami 1956 óta Magyarországon uralkodik, ha nem a logikát felülíró önmegsemmisítõ – kereszten haláltusáját elfogadó hit- halálának. Iszonyodjunk, mert tûrtük, hogy a világpolitika színpadán „stricijeink” feláldozzanak.
Amikor 2006-ban, Bayer Zsolt azt írta „Kedves FIDESZES barátaim”, azt hittem megjön az eszük és megtisztítják a közéletet az el nem évült és elévült bûncselekmények sokaságától, de mint kiderült a pénz elhomályosítja az agyakat és jön a magyarázatgyártás:

A gazdaság összeomlana és a demokrácia (miért hívják annak?) mûködõképességét tennék kockára, ha nyilvánosságra hoznák a fõbûnözõk névsorát, ezért az emlékezet határáig titkosítják a dokumentumokat. Na gyerünk hát, menjünk tüntetni a „szólás szabadságáért”! – röhej. A közérdekû adatokat nyilvánosságra kell hozni és egy fõbohóc, erre azt mondja: - „lószart” az befolyásolná a választásokat!- s fejet hajtva egy nagyobb érdek elõtt a társadalommal elfogadtatják. A szólás szabadságáért menjünk tüntetni? Nem, nekünk már a szabad gondolat, a rabság és az emberi megaláztatások ellen kell, míg élünk tüntetni!!!

Az egész társadalmat úgy meg fertõzték, a Gorenje-okoskodók (valójában intézményesített bûnözõk), hogy az „ügyeskedõk”, adócsalók mintaértékû polgárokká válhattak a 90-es években és mára elévült gazdasági bûncselekmények gyermekeiként az alvilág egyre bátrabb.
Igen, ki kell mondani, a társadalmat azért akarják összeugrasztani azok, akiknek már van mit veszíteniük, mert tudják, hogyha a lelkekbe tomboló vihar nem célirányosan tör ki, akkor bizony a gazdaság irányítói felé fog fordulni. Magyar vagyok és vallom, hogy a „cigánybûnözés” egyenes következménye a tisztességtelen politikai vezetõink áldásos tevékenységének, de ezen problémát se a magyar gárda, se a mai rendõrség nem tudja felszámolni, csak és kizárólag egy tisztességes emberi magatartás, amely kiközösíti a társadalomból mind az „ügyeskedõ” milliárdost, mind a hazug médiát és a korrupciót soha el nem évülõ törvényekkel sújtja.
Rendet csak akkor lehet a zsebekbe tenni, ha rend van a fejekben!

Szószaporításom inkább segélykiáltás és figyelmeztetés az uralkodó kasztnak: Okoskodással, ügyeskedéssel itt már nem ér el semmit, a tisztesség és a teljes nyilvánosság biztosíthatja csak a túlélést, különben szervezhet össznépi-polgárháborút, tüntetést, forradalmat a majdani társadalmi összefogás megsemmisíti.

Papa szavai:

”Tiszta gazdaság, munkahelyek, reális bérek normális adózással, hogy a vállalkozók ne kockáztassanak. Amíg ezek nem teljesülnek, nem lesz változás. Sok a tisztességes ember is, de az adóhatóság és a rendõrség egy része korrupt. És amíg lószar van, veréb is van…”

Megjegyzem: Nem csak az adóhatóság és a rendõrség egy része korrupt!

2009.02.11.
Gavallér János