Reflex (Popperpszihózis)


Gavallér János


Reflex

A Magyar Gárda egy pártok és határok felett álló önvédelmi szövetség.

Popper Péter:
Forrófejû fiatalként nagyon agresszíven reagáltam. Amikor például elkezdett valaki zsidózni, õrült módon összevertem.

Ha például egy gárda garázdálkodik az országban akkor önvédelmi gárdát kell alakítani, és úgy szét kell verni õket, ahogy Rómában szétverték a fasiszta tüntetést.

Én már tettem olyan javaslatot, hogy ha a rendõrség nem elég ahhoz, hogy megvédjen minket, szervezzünk önvédelmi brigádot, hogy igenis legyen rizikója annak, ha a vallása, a származása miatt bárki megtámad valakit!”

Magyarországon hány feljelentés történt származás, vallás miatt megtámadottak részérõl? Tud-e ilyenrõl és ha igen, milyen intézkedéseket tett a rendõrség?

Popper úr, nincs Magyarországon vallási, származási megkülönböztetés.

Miért riogat olyan, nem létezõ veszedelemmel, ami az önök fricska-gúny értelmiségi nyelvezetében kóser, de a lakosság % arányaiban se nem több, se nem kevesebb, mint bármely európai országban? Nem létezõ veszedelemmel, társadalmi feszültség keltése az bûncselekmény! Tud róla? Nagynyilvánosság elõtt elkövetett lázítás, az értelmiségnek önvédelmi mechanizmusa, amely csak a kezükben lévõ hatalomérzet miatt pökhendi az érvényes törvényekre!

Önigazolásukban az a fiatal, akit lemagyaroznak, õrült módon összeveri az illetõt, az rasszista; az a zsidó fiatal, akit lezsidóznak és õrült módon összeveri az illetõt, az jogos önvédelmet gyakorol! Az értelmiségi agyában ez összefér?
Nem popper úr, ön elõre megfontolt aljas módon összeuszítja a Magyarországi cigányokat, az országukat féltõ átlagállampolgárokkal! Ön nagyon jól tudja, hogy a cigányság helyzete sokkal inkább annak a globalizációs politikának az áldozata, mint ahogy az egész lakosság, ezért elterelõ gondolat-beképzeltségükben úgy állítsák be a szegénység egyre bõvebb elterjedését, mintha nemzeti, faji ellentétek erõsödnének fel. Sajnos önök kezén a sajtó és így azt hitetnek el amit akarnak, hisz tudják az elégszer sulykolt hazugság igazságérzetben nyilvánul meg a lakosság körében, így bármilyen helyzet kialakulásáért csak és kizárólag a monopolmédia tulajdonosai és annak pszihometriai alkalmazását nyújtó tanácsadói réteg a felelõs!



Popper úr, ön a kenyere javát Magyarország lakosságának köszönheti, ön e lakosságot lenézi, megveti, ezért én önnek semmi mást nem kívánok, mint fürödjön örökre lelkiismeretének tükrében!

A másod meg harmadosztályú politikusokról meg csak annyit, hogy természetesen csak egy olyan háttérhatalom elégedett pl. a Magyarországon jelenleg demokráciát játszó parlamenti párt-nacsalnyikokkal, akik tisztában vannak azzal, hogy a médiafüggõvé tett vágy, egy tál lencséért, sajnos eladja, kiszolgáltatja azokat, akiknek köszönheti kéj-kényelem kenyerét!

2008.11.20.