Vádirat


Születésemtõl fogva embernek képzelem magam, s mint ember jogom van hinni az igazságban. Az igazság megcsúfolása miatt vádolom a jelen demokráciát. Odáig jutott, hogy elvette tõlem, s gyermekeimtõl azt a jogot, amely számunkra biztosította az emberi mivoltunkat; a véleménynyilvánítási szabadságba vetett hitet.





Történt (2006-ban), hogy szeretet volna a nép üvölteni a világnak, hogy nagyon rossz, ami nálunk van. A hatalom diszkrét szégyenében kreált embert gyalázó, pimasz okokat, hogy a törvény olvasata belénk fojtsa a szavakat. A világ elõtt titokban elhitetni, hogy boldogok az emberek, azt ideig-óráig lehet, de velünk elhitetni, hogy értünk vannak a törvények azt többet e hatalom elhitetni képtelen.
ÜZENEM INNEN, A SZÍVEMBÕL: KITÉPHETITEK, DE SZOLGÁTOK NEM LESZ SOHASEM!




Miért szolgálnám életemmel és gyermekeim összetört lelkével azokat, kik önmagukat képzelik a szívembe írt törvények egyetlen letéteményesének és ilyen-olyan paktumpolitika alapján, beképzelik, hogy a jog papírra vetett erõszak! Miért aláznám gyermekeim tiszta szívét méltatlan kényszereszmék várfalán? Minden jog, mely olyanoktól származik, akik maguk megsértették mások jogát, jogtalan erõszaka a hatalomnak. Itt ma Magyarországon kitépték szívünkbõl a jogot és modern korlátok közé ûzték. Az a társadalmi rend, mely belém veri ilyen a törvény és a jog, az a társadalmi rend hazug. A hazugoknak nincs joguk!!!







Vádolom a jelent elfogultsággal, a jogértelmezés egyoldalú olvasatával, vádolom az ember megalázásával és a szándék nyomorba kötözésével! Kérem az emberi testekben dobbanó szíveket, örökre ítéljék el az erõszak hatalom mögé bújó megnyilvánulásait! Kérem a kort, korlátozza a szívek kifosztását és követelem a tisztességnek helyreállítását!
A VILÁG ÖSSZES HADSEREGE KEVÉS A SZÍVEKBE VERNI AZT, HOGY AMI FÁJ AZ JÓ ÉS SZÉP! A FÖLDI HATALOM EHHEZ KEVÉS! ISTEN ÍTÉLÕSZÉKE ELÕTT A NÉP LELKE LEGYÕZHETETLEN!


2007.10.22.