Minimálbérre átszámítva



A kulcsár-ügy híreit 60 000.- Ft. minimálbéri munkaviszonyban kihirdetve ( Ja, akkor még 52 000.- Ft. volt a minimálbér, kicsit részrehajló vagyok.)
Az MTI hire átszámítással:
Nyolc év börtönre és 230 millió forint ( minimálbéren 319 év munkaviszony) vagyonelkobzásra ítélte elsõ fokon sikkasztás miatt Kulcsár Attilát a Fõvárosi Bíróság. Öt év börtönt és 177 millió forint (minimálbéren 245 év munkaviszony)vagyonelkobzást kapott bûnsegédként elkövetett sikkasztás és pénzmosás miatt Kerék Csaba, a Britton Kft. egykori vezetõje,és sikkasztás miatt 3 év börtönt és 150 millió forint ( minimálbéren 208 év munkaviszony ) vagyonelkobzást kapott Bitvai Miklós, az Állami Autópálya-kezelõ volt vezérigazgatója, Garamszegi Gábor, a Betonút Rt. volt vezérigazgató-helyettese pedig 3 év börtönt és 58 millió forintos (minimálbéren 80 év munkaviszony) vagyonelkobzást kapott szintén sikkasztás miatt. Schönthal Henrik üzletembert pénzmosás és sikkasztás miatt 4 év börtönnel és 626 millió forint ( minimálbéren 869 év munkaviszony) vagyonelkobzással sújtották, ugyanakkor felmentették a bûnsegédként elkövetett sikkasztás vádja alól Rejtõ E. Tibort, a K & H Bank egykori elnök-vezérigazgatóját. (MTI) 2008. augusztus 28.”
A közállapotok felett õrködõ Magyarállam törvényalkotó és a Magyar vezetõréteg tudtával és aktív részvételével végezték áldásos tevékenységüket??? – ezt suttogják?
/Érdekességként megemlítenék egy törvényalkotási aktust, ami lehetõvé tette a bankokból való nagy összegû készpénz felvételét: 2002.12..31-én történt ( a 209.-es ténykedése alatt, aki elõzõleg a K&H vezérigazgatója volt)- természetesen semmi összefüggés nem állapítható meg. Volt egy mindent elrendezõ telefon, egy bizonyos Gyurcsányi nevezetû személynek!/
Természetesen a legfõbb érték az ember ( s hazánkban nincsenek gazemberek)!!!
2008.08.28.