Levél a magunkfajtákhoz!


Magyarország, békés szép hazám, sír. Majd megszakad a szívem, mikor látom, egymást teszik tönkre az emberek. Szép csendben, mint mindig, kihátrál az épp regnáló hatalom a nemzet érdekei mögül.
A történelmi leckét megtanuló fiúk, sok más mellett, sikerült elsajátítaniuk „a gyõztesnek mindig igaza van” elvet és így másra soha sem koncentráltak, csak a várható siker csatlósaként, a tejföl lefölözéséhez õk mindenképp odaférjenek. A magyar vezetõréteg Deák óta másra képtelen, mint hajbókolóként hûséges kutyája legyen valamelyik nagyhatalomnak.
Mesélik, hogy kihaltak NEMESEINK, az értelmiség túlértékeli önmaga fontosságát (emigrációban látta és látja érvényesülésének egyetlen útját) és Szent István felismerését (a túlélés, a fennmaradás lehetõségének reménye), az ország megmaradását, figyelmen kívül hagyják, önérvényesítõ akaratuk, nemzetidegen. A médiahatalmat behálózó gazdaság, politikai játszmák kiszolgáltatottjává vált.
Édes, kérges lelkû hazám, sorsod felmutatni, megõrizni a tiszta embert! Itt e föld annak ad kenyeret, aki õrzi földi és égi törvényeket a lelkében! A perchuszárok, eszmék, hatalmak fölé kívánnak nõni a természet törvényeinek, de míg tiszta a lelkünk, addig ez lehetetlen.
Járnak köztünk olyan leszármazottak, akik lelkében az emberi melegség tüze ég, ezeket az embereket kell megtalálnunk, ezeknek a kezébe kell tenni sorsunk! Azok, akik önérvényesülésük által fontosabbnak érzik a haszon burjánzását érdekövezetükben, azok az emberek alkalmatlanok a nemzet, az ország vezetésére. Jól gondoljátok meg, fiaitoknak, lányaitoknak a fejét milyen gúzsba kötitek, mert akik képviselnek benneteket, amilyen emberek döntenek fölöttetek, olyanokká teszitek a jövõt, olyan lesz unokátok sorsa!
Ne higgyetek a médiaprovokációknak! A magyar ember érzi ki is a becsületes, ki képes önös érdekeit feláldozni a közösségi érdekek oltárán, ezért csakis tiszta lelkû, becsületes magyarokra szavazzatok, bármikor!
Számoljunk! Az emberi elégedetlenség, ha egy ellenzéki párt volna 80-85 %- ban juttatná hatalomra. Igen ám, de a gazdasági hatalom (gyurcsányi megfogalmazásban a volt baloldal szervezettsége révén magához ragadta) uralja a médiát és elhiteti, minden rossz, abból származik, hogy az emberek nem állnak egyöntetûen a hatalom mögé, így elbizonytalanítják a szavazókat, egzisztenciális zsarolás útján!
A hálózatok hálózatának hálózatával visszaélõ politikai elit (gazdasági hatalma folytán), manipulációs, titkosszolgálati eszközökkel megosztottságot indukál, így a törvényalkotásra kényszeríti megzsarolt káderek siserahadát. Elõállít egy mûködésképtelen parlamentet!
Régi és új megmondó emberek kapnak média nyilvánosságot, akik bírálják minden megmozdulását azon erõknek, amelyek a gazdaság elõretolt bástyáját, a regnáló hatalmat, sarokba szoríthatják, ellenlábasai tudnak lenni! Radikalizálják a békés tömegeket, hogy a hatalom gõgjével, felülemelkedettséggel bújjanak a törvények mögé! Innen már nincs visszaút, súgják, besúgóhálózatuk minden tagjának. Ha velünk vagy és azt teszed, amire mi kérünk, azaz felbujtó, anarchikus megnyilvánulásokat provokálsz, akkor minden idõkre biztosítod magad és gyermekeid jövõjét! - mondják. Akiket bosszú fût, azok hazugok.
A magyar ember nem hõbörög. A magyar ember, ha kell, meghal az igazáért, de sosem volt és nem is lesz érdekek szájhõse! Türelem, a lelkek mélyén mélyebb igazság lapul, mint ahány dicshimnuszt gyárt a sátáni háttérhatalom. A magyar embernek a hatalom kevés, nekünk az igazság gyõzedelmességére van szükségünk. Remegjetek hazugok, mert míg e földön újrasarjad a mag, addig mindig lesz magyar, aki az igazságért harcol!
Legyen úgy, ahogy lennie kell, de elõbb a hátba szúrókat kell eltávolítani, a Júdásokat!
A magyar ember érzi ki is a becsületes, ki képes önös érdekeit feláldozni a közösségi érdekek oltárán, ezért csakis tiszta lelkû, becsületes magyarokra szavazzatok, bármikor!
2008.08.16.