Tisztelt Jerzy Buzek Elnök Úr!


Kedves Címzettjeim: nagyrabecsült olvasóim!


Magyarországot megtámadták! Ne hagyjuk! A Magyar Alkotók és Gondolkodók Társasága remekül összefoglalta, miért! Felhívásukat kiküldöm Jerzy Buzek úrnak, az EP lengyel elnökének is!


(Sajnálatos módon most nem sikerül Vele interjút készítenem, de remélem, ami késik, nem múlik.)


Feltehetõ ugyanis, hogy jövõ héten (2011. jan. 19-én Strasbourgban, amikor a magyar kormányunk bemutatkozik, nagy esemény lenne, de ezt a pillanatot is próbálják tönkretenni!!!) újabb elképesztõ támadásra készülnek a vesztes kommunista-liberális erõk! Védjük meg kormányunkat! (Szerencsére újságíróként jelen lehetek e nem mindennapi eseményen!) Elég volt Magyarország és a magyarok lejáratásából! S ne feledjük II. János Pál pápa szavait, akit 2011. május elsején avat boldoggá XIV. pápa: "Ne féljetek az igazságtól... Ne féljetek, ha a szeretet áldozatot követel... Ne féljetek az árral szembe menni... Totus tuus... Egészen a Tiéd!" (II. János Pál pápa)


Egyetértve küldöm tovább- és szét a világba! Add tovább! Frigyesy Ágnes újságíró


_____________________________________________________________________




Magyar Alkotók és Gondolkodók Társasága /9.Pk.60.836/1995/14/


MAG 1112. Budapest, Cirmos-u. 1



FELHÍVÁS



Magyarországot megtámadták!


Hadüzenet nélkül orvul, aljasul!


Miért?


Mert: elsöprõ gyõzelmet aratott a nemzeti akarat 2010. április 11-én a parlamenti és október 3-án az önkormányzati választásokon.


Mert: elfogadásra került a nemzeti együttmûködés rendszerének politikai és gazdasági célja.


Mert: a demokratikus rendet megerõsítõ, új alkotmánya lesz Magyarországnak.


Mert: a magyar érdekeket akarjuk érvényesíteni itthon és a nemzetközi világban egyaránt.


Mert: a nyolc év bal-liberális kormányzásának erkölcsi és gazdasági csõdjébõl és az ezt tetõzõ világgazdasági-pénzügyi válság hatásainak hátrányaiból saját erõnkre támaszkodva akarunk kitörni.


Mert: költségvetésünk stabillá tétele érdekében szolidaritást követelünk a bankoktól és a multinacionális kereskedelmi cégektõl azoktól, akiknek a kommunista rendszerváltást követõen Magyarország biztosította a legelõnyösebb mûködési feltételeket Európa e térségében.


Mert: törvényeket alkotunk az ország szellemi, morális és gazdasági felemelkedésének érdekében.


Mert: mindezek csak a legteljesebb nemzeti összefogás alapján és felhatalmazásával valósíthatók meg.



A háborúk valódi célja sohasem a kirobbanásukat igazolni látszó, a közvélemény számára elfogadtatni akaró közvetlen esemény vagy események megnevezése. A megnevezések általában csak fedõnevei az offenzíváknak.


Magyarország ellen indított háború fedõneve: médiatörvény.


A támadók nem nemzeti vagy nemzetközi haderõk, hanem annál sokkal veszélyesebb: hazai és nemzetközi szélhámosok hada.



A bal-liberálisok nyolc évig tartó országlása a magyar történelem egyik legszégyenteljesebb idõszakát ölelte fel. A nemzeti tudat, a morál, az oktatás, a társadalmi csoportok léte, a demokratikus alapok és a gazdaság minden szegmense a mélypontra jutott.


Az ezt okozó és ezért a népakaratból a 2010-es választásokon hatalomvesztettek, és ezek országon belüli és kívüli haszonélvezõ körei hûen önmagukhoz, a sok évtizedes tradíciókat meg nem hazudtolva mindent megtesznek visszatérésük érdekében. Itt nem a médiatörvényrõl és a szólás szabadságáról, és nem a magyarországi demokrácia megvédésérõl van szó -- hiszen pontosan tudják, hogy a kormány intézkedései ezek megerõsítését szolgálják --, hanem egyszerûen a gazdasági és politikai hatalmuk visszaszerzésének lehetõségét látják ezen jelszavak hangoztatása mögé bújva, a nemzetközi bal és neoliberális körök teljes támogatását élvezve.


Módszereik aljasak és gátlástalanok, íme egy a sok közül:


2011. január 7-én felhívást intézett az „európai” értelmiségiek egy csoportja -- magyar kezdeményezésre -- az uniós intézményekhez írt nyílt levél formájában, melyben a szabadságjogok számonkérhetõségét szorgalmazzák a magyar demokrácia védelmében, mert „megtörtént az, amit az Európai unió hivatott megakadályozni: az EU saját határain belül 2004 óta tagállam Magyarországon felszámolták a liberális demokráciát”


„A kormány, habár demokratikusan választották meg visszaélve parlamenti többségével módszeresen letépi a demokrácia fék és ellensúlyrendszerét, eltörli az alkotmányos korlátokat, és a kormányzó párt uralma alá hajtja az összes hatalmi ágat, a független intézményeket és a sajtót”.


Ezért az európai pártcsaládokat összefogásra szólítják fel: „fejlesszenek ki távlatos védelmet Európa közös demokráciájának lerombolása ellen.”


Aláírók magyar részrõl többek között: Demszky Gábor, Göncz Árpád, Haraszti Miklós, Hodosán Róza, Kenedi János, Konrád György, Kõszeg Ferenc, Magyar Bálint, Petõ Iván, Rajk László. (Az SZDSZ "vezérkara", mely magyar közakarat eredményeképp kiesett a hatalomból. F. Á. megj.)



A leírtakhoz kommentárt nem fûzünk, de azt igen, hogy ezek az emberek szemérmetlen és mocskos hazugságra épülõ nyílt támadást intéztek a Magyar Köztársaság Kormánya, intézményrendszere, a magyar demokratikus rend ellen. Ezek az emberek hazaárulást követtek el, ezek az emberek a nemzet szégyenei!



Meg kell védenünk Magyarországot, meg kell védenünk a magyar Kormányt és annak Miniszterelnökét, akire most kétszeres teher nehezedik: a magyar és az európai teher. Mindezek ellenére, minden esélyünk megvan, hogy a terheket legyûrve gyõztesek legyünk, mert ez minden egyes magyar állampolgár gyõzelmét, így a nemzet gyõzelmét fogja jelenteni.


Ehhez kérjük polgártársaink összefogott támogatását, hitét és akaratát, mert bizodalmunk teljesülésének ez a legfõbb záloga!



Egyben felszólítjuk a szocialista, liberális és a hozzájuk kötõdõ egyéb szervezeteket, hogy a Magyarország megbélyegzését a náci veszéllyel, az antiszemitizmussal, a rasszizmussal és egyéb nemtelen jelzõkkel és az ebbõl fakadó hisztériakeltéssel azonnal fejezzék be!




Budapest, 2011. január 11.



MAG nevében



Dr. László Jenõ


Email:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.