Rendkívüli utazás Olaszországba,

a torinói lepelhez


Kedves Barátaim, Címzettek,


mint már ismeretes, egy különlegesen szép és érdekes, szenzációs útra hívom fel figyelmeteket/figyelmüket: 2010. május 4-8 között, már remélhetõleg a gyõztes választások után Obendorfer Árpád barátunk utazást szervez Itáliába, hogy megtekinthessük - több más szépség mellett - a torinói leplet!


Akit érdekel ez az utazás és gazdag lelki élmény, még jelentkezhet Obendorfer Árpádnál és nálam 2010. április 14-ig!!!Jómagam Árpád felkérésére segítem az utazás szervezését, valamint tudósítom majd olvasóinkat e nem mindennapi eseményrõl. Vagyis én is Veletek/Önökkel tartok!


Jelentkezés:


Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, vagy telefonon: 00-36-1-395-2714 vagy 06-20/337-1233 mobilon.


Kérlek, jelezd, jelezze, hogy az utazásról tõlem értesültél, értesült, jómagam ugyanis a reklám-tevékenységem révén kísérem újságíróként a csoportot! Tehát, ha jössz Itáliába, kérlek jelezd nekem is!


E-mail címem:


Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , telefon: 06-20/383-1417.


A busz már majdnem megtelt! Érdemes idõben jelentkezni, le ne maradj/maradjon errõl a különleges útról!


Érdemes idõben regisztrálni, még néhány hely áll rendelkezésére/rendelkezésedre!


Találkozzunk ezen a csodálatos úton!


Várja a Veled/Önnel való találkozást: Frigyesy Ágnes


újságíró



A torinói leplet több millió ember szeretné megtekinteni a két hét alatt!!


A Lepel megtekintéséhez a csoportunk bejelentkezését elfogadták: 2010. május 6-án fél 2-re!



Részletes információ: www.obendorfer.hu