Kedves Olvasóim,

egy különleges utazásra szeretném felhívni a figyelmeteket/figyelmüket,


amit egy kedves hölgy-ismerõsöm szervez Kanadából.


Engem kért meg az itteni népszerûsítésre.


Már csak kb. 10 fõ vehet részt az utazáson!


Ha van kedved jönni, kérlek, minél elõbb jelentkezz!


Üdvözlettel: (Frigyesy) Ágnes


___________



Utazás a Piramisok völgyébe, Boszniába



2010. március 20-24.



„A boszniai Visoko-ban, Szarajevotól 30 kilométerre kezdte meg ásatásait 2005-ben Semir Osmanagic piramiskutató. A Visocica hegy piramis alakjára Senad J. Hodovic múzeumigazgató hívta fel figyelmét. Ezen kívül még négy közeli, növényekkel benõtt dombról feltételezik, hogy piramist rejt magában. Ásatások fõként a Nap és Hold piramisnak nevezett építmények területén folynak, s már az eddigi feltárások is bizonyították, hogy mesterséges, ember által készített alkotások. A Nap piramis mérete és kora meghaladja a Gizai-ét, amelyet Kheopsz fáraó építtetett 4600 évvel ezelõtt.


Szakács Gábor, aki 2006 júniusában járt elõször a helyszínen, azzal a felfedezéssel tért haza, hogy a Nap piramis alagútjában és a környékén lévõ nagy köveken az õsi magyar rovásírásnak megfelelõ jeleket talált." - írja Friedrich Klára a Magyarságtudományi Intézet honlapján.



1. nap:


Egész napos utazás Boszniába, megállókkal Magyarországon, Horvátországban és Bosniában.



2 - 4. nap:


Meglátogatjuk a "Nap piramist" és a "Hold piramist" valamint az eddigi feltárásokat az alagutakban és a "Sírok templomá-nál". Valamelyik este, személyes találkozás Semir Osmanagic - al.



3. nap:


Egész napos látogatás Szarajevóban, / Nagy mecset, Könyvtár, Bazár / vásárlási lehetõség.



5. nap:


Visszautazás Magyarországra, útközben látogatás a kõgolyóknál Zavidoviciben.





Részvételi díj: 235,- euro, amelyben minden benne van. 4 napi szállás, reggelivel - vacsorával és az utazás autóbusszal, valamint az összes program.



Indulás: 2010. március 20-án, reggel 6:00-kor.



Az utazást szervezi: Piramis Alapítvány Boszniából / "Bosnian Pyramid of the Sun“ Foundation / Visoko



Jelentkezni lehet: Frigyesy Ágnes újságírónál, e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. / Telefon: 00-36-1-3413-294 vagy mobil: 06-20/383-1417