Kedves Olvasóim!

Az alábbi meghívót azzal a megjegyzéssel küldöm tovább,

hogy minden elismerés Horváth Béláé, akinek javaslatát 2001-ben elfogadta a Magyar Parlamentben, így minden évben megemlékezhetünk a kommunizmus áldozatairól. De! Szeretném felhívni figyelmeteket/figyelmüket arra, hogy a negyvenes-ötvenes években az egész magyar értelmiséget lefejezték, (börtön, kitelepítés, Gulág stb.) s az akkori entellektüelt fizikai munkára kényszerítették!!! Tehát, akik nem haltak meg, de évtizedeken át cipelték egy méltatlan sors cudarul nehéz napjait, azok is a kommunizmus áldozatai. (Lásd pl. Regõczi atyát) Sõt! Szeretném felhívni a a leendõ kormány figyemét arra, hogy ezen családok leszármazottai ma is hátrányban, hátratételben részesülnek, ui. elsõsorban nem õk kerülnek jó pozíciókba, hanem mások... Láss csodát, elõttük mindig bezárul az ajtó!!!

Ha pedig bekerülnek egy-egy jó helyre, mûködvén valamilyen szinten a régi ÁVÓ hálózata, titkosszolgálata, elõbb-utóbb mindenhonnan kiszorulnak... Lásd az én példámat!

Újságíróként nem érvényesülhetek megfelelõen, mert a családi hátterem kommunista-ellenes, Horthy vezérkari Nagyapámmal az élen, akire büszke vagyok, de ebbõl soha, semmilyen elõnyöm nem származott, sõt egyelõre csak hátrányom! Ingyen munkákból, minimális honoráriumokból, valamint az emigrációban élõ két jeles hazafi támogatásával tartom fenn magam!Ez elképesztõ és tarthatatlan! Persze ehhez az is hozzátartozik, hogy nem hagytam magam kilóra megvenni! De kérem észrevenni e méltatlan körülményt!

A munkahelyekre beépített volt kommunista erõk pontosan tudják, ki kicsoda. És utasítást kapnak arra, kit kell kiszorítani egy-egy munkahelyrõl!

Öt évvel ezelõtti méltatlan kiszorításom a Katolikus Püspöki Kar hírszolgálatától!!!, a Magyar Kurírtól azzal az újságíró kollégával együtt, aki Orbán Viktor sajtófigyelõjét készíti mindmáig, errõl szólt!!! Tehát a volt üldözöttek gyermekeit és unokáit pozícióba kell helyeznie végre az új

kormánynak és védelmet kell biztosítani a számukra! Úgy ahogy egy-egy kommunista "õslelethez" nem lehet hozzányúlni, amíg nyugdíjba nem megy!!! Ez is komoly kihívást kell jelentsen az új nemzeti kormánynak!

Mert a kommunista gépezet beépített emberei láthatatlanok!Akik viszont ma is végzik becstelen munkájukat!

Szeretettel és hittel: Frigyesy Ágnes



„A világban üldözést szenvedtek, de bízzatok!


Én legyõztem a világot."



János 16,33



MEGHÍVÓ



Szeretettel várjuk Önt és kedves családját, ismerõseit



„A kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából



idén 9. alkalommal átadásra kerülõ



„Parma fidei – Hit pajzsa”



díjkiosztó ünnepségre.



A 2010. esztendõ kitüntetettje: Regõczi István atya


az „Isten vándora”



A kitüntetést Mádl Dalma asszony adja át



február 27-én, szombaton de. 11 órakor.



Helyszín: Budapest-felsõvízivárosi Szent Anna plébánia templom


(Bp., I. ker. Batthyány tér 7.).



Bevezetõt mond: Dr. Semjén Zsolt



Laudációt mond: Prof. Dr. Bolberitz Pál



Közremûködik: a Szent Anna templom énekkara és


Szilárdi Katalin énekmûvész,


vezényel Balasi Barnabás


A Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. különdíjat ajánlott fel!




A díj alapítói:


Gyurkovics Tibor Dr. Horváth Béla


Magyar Írók Egyesülete volt országgyûlési képviselõ