A Molnár Méz Kft nem azonos a vizsolyi Molnár Méhészettel


Ez a Molnár Méhészet nem az a Molnár Méhészet



Molnár Gergely vagyok, egy fiatal méhész, a 2008-as Év Méhésze elismerés birtokosa, aki több év alatt építettem fel azt, ahol ma tartok. Ezt a magas minõségû mézemnek és a kedves fogyasztóimnak köszönhetem. Sajnálatos módon a Hír Televízió néhány héttel ezelõtti mûsorában elhangzottak miatt – ott tartok, hogy vevõim egy része csalódott bennem egy komoly félreértés miatt, valamint a mûsorukban elhangzott félreérthetõ megfogalmazás miatt magyarázkodnom kell nekik. Ez a Molnár Méhészet ugyanis nem az a Molnár Méhészet!


A Panaszkönyv mûsorban elhangzottak miatt vagyok kénytelen közreadni az alábbiakat: – A vizsolyi Molnár Méhészet nem azonos a Molnár Méz Kft-vel, mely hamísítja a mézet. Ezáltal nekünk, becsületes méhészeknek, akiket mondjuk Molnár Méhészetnek hívnak, ez a negatív hír minõségrombolást okozott, továbbá azóta vevõink is megkérdõjelezik méhészeti termékeink valódiságát. Ez már oly mértéket öltött, hogy a vevõk sorra emelik fel a telefont és hívnak, hogy hamis mézet árulok, illetve azt vásároltak tõlem. Holott Mi maximálisan minõségi mézet termelünk, minden szabálynak eleget teszünk, továbbá az OMME zárszalagjával is ellátjuk termékeinket, amely azt jelenti, hogy mézeink a polcokról bármikor levehetõk és bevizsgálhatók. Termékeink nagy részét tájvédelmi területen gyûjtjük és a minõségi vizsgálaton kiváló tanúsítványt kaptunk.


A Molnár Méz Kft hamisított mézeinek bemutatásával a tisztességesen termelõ Molnár Méhészet jó hírnevét egy pillanat alatt lerombolták. Ezért arra kérjük olvasóinkat és fogyasztóinkat, adják tovább ezt a hírt és ne keverjék össze a hamis terméket a minõségi termékkel! A Molnár Méz Kft. nem azonos a vizsolyi Molnár Méhészettel. Továbbra is keressék a jó hírnevû vizsolyi mézet!


Budapest, 2010. február 9-én


Üdvözlettel:


Molnár Gergely, a 2008-as Év Méhésze


(Mobil: 06-70/500-7860)


www.mezmuzeum.hu