Személyes gondolataim Orbán Viktornak



Személyes gondolataim Orbán Viktornak, akit nagyrabecsülök elért eredményei miatt, s akiben bízom, hogy szuperintelligens esze miatt megfontolja, amit egy nõi lélek ajánl Neki átgondolásra!



Kedves Viktor "Öcsém"!


Engedtessék meg nekem, hogy hazatérve Kökényesdrõl, átolvasva a 2-300 híranyagot, levelet, jelezzem Önnek szeretetteljes észrevételeimet:


1. Olvastam, hogy a Fidesz önálló kormányzásra készül. Ez a legnagyobb jobboldali párt elnökétõl helyénvaló kijelentés. De Ön azt is hozzátette mondandójához, hogy semmiképp nem lép koalícióra az MSZP-vel - ezzel teljes mértékben egyetértek -, és a Jobbikkal. Utóbbi kijelentésével nem értek egyet, ugyanis a Jobbikban sok magyar érzelmû fiatal van, aki most éli meg 40-50-60 éves érzelmi elnyomatás után a hovatartozását. (A kommunizmusban ezt az érzést irtották, a liberálisok ma ugyanezt teszik.)


Tegyük fel, a Fidesznek abban igaza van, hogy a Jobbikot balról irányítják. Ebben az esetben is a tagok jelentõs része nem balról irányított, hanem õszintén szeretne egy magyarabb világot. De tegyük fel, hogy mégsem irányítják balról Vona Gáborékat. Ebben az esetben az Ön kijelentésének még nagyobb a veszélye, hisz híveinek száma - a párt következetes helytállása miatt - gyarapodni fog. S a Jobbiktól való merev elzárkózás miatt a Fidesz tábora csökkenhet.


2. Az MSZP és a Jobbik-tól való elhatárolódás mellett Ön nem jelentette ki, hogy nem lép koalícióra a liberális szélsõséges pártokkal: a széthulló, de majd fõnixként újraéledõ SZDSZ-szel, illetve a kommunista-liberális MDF-fel. Vagyis Ön nem határolódott el a liberális erõktõl, akik erkölcseiben, kultúrában, szellemiségben, nemzeti érzületben tették és teszik tönkre Hazánkat és népünket, együtt a kommunistákkal. Arra a pillanatra várok, amikor ezt a kijelentést Ön a magyarság érdekében - mindenféle nyomásgyakorlás ellenére -megteszi!!! Ebben az esetben nõni fog a Fidesz tábora.


3. A Fidesznek továbbra is sürgetnie kellene az elõrehozott választásokat. Most mintha ez a legerõsebb jobboldali pártnak nem lenne célja. Pedig ez nem a jobboldal érdekeit szolgálja, ui. minél inkább húzódik az idõ, a kommunisták némi látványos fordulattal, az utolsó pillanatban pénzosztással „megszédítik” majd a népet!!! S nemhogy a kétharmad, de még az 50 %-os gyõzelem sem lesz meg! Adja Isten, hogy ne legyen igazam!


Kedves Viktor, mindezeket a gondolataimat belsõ meggyõzõdésbõl, hittel és szívvel írtam. Hiszem, hogy az õszinte szó eljut az Ön szívéig is! S remélem a zsidóság nem lobbizik annak érdekében, hogy megfúrják az Ön leendõ miniszterelnöki pozícióját, s „gyengébb” képességû embert emeljenek erre a posztra!



Íródott: 2009. július 14-én



Nagyrabecsüléssel köszöntöm Önt:



Frigyesy Ágnes


újságíró




„A Haza, a szerelem és a gondolataink nem eladók!” (F. Á.)




(Magyarország volt és leendõ miniszterelnökének írt levelemet megküldöm a baráti, egyházi- és politikusi körömnek is!)



A megszólítás közvetlensége annak az embernek szól, akivel egy évben (1963) és egy hónapban (május 3. 31.) születtem.



Levelemhez az elsõ napon csatlakozott:



Somlai Zsuzsa könyvszerkesztõ


Tharan Marianne újságíró


Heddad Anne Marie, Franciaországi Magyar Protestáns


(Református) Egyház gondnoka


Kenessey Csaba, Svájcban élõ újságíró, a FÚSZ-tagja


Krasznai Zoltán közgazdász, közíró


Bokor Imre, a Magyar Justitia Bizottság elnöke,


a hadtudományok doktora


Péteri Attila-Árpád ny. népmûvelõ, a M. Justitia Bizottság tagja


Gõbl György pedagógus, soproni tüntetõ


Dobó Attila, nyugalmazott elõadótanár, közoktatási szakértõ


Mátyás Sándor, a Gloria Victis Alapítvány elnöke


Kiss Melitta, a Magyar Örökség Díj kuratóriumának titkára


Bella Árpád újságíró


Molnár Pál ny. gépészmérnök (Dunakeszi)


Bene Gábor jogász, Kossuth téri tüntetõ


Frank Terényi, osztályvezetõ – „Royal Bank of Canada”


Hosszufalussy Györgyné nyugdíjas


Ruttkay István


Dr. Stollár Andrásné


Kakuk Miklós és neje Kakuk Miklósné Mária nyugdíjasok



Levelemmel további egyetértõ aláírásokat a foglalkozás


megnevezésével a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a


Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várom!