Válaszféle Murányi Leventének és kedves Barátaimnak!




Meglepõdve olvasom Murányi Levente levelét Orbán Viktorhoz, aki egy mondaton "csemegézik", miszerint a Fidesz elnöke e kijelentésével lenézte volna a Jobbik szavazóit. A mondat így hangzik:

"... akik a Jobbikra szavaztak, általában nagyon nehéz helyzetben lévõ,elkeseredett emberek..."

Nem értem: miért kell ezen megsértõdni. Nincs így? Szerintem az egész nemzeti oldal - Fideszestõl, Jobbikostól, párton belüliek és azon kívüliek - leszegényített sorban élnek - a baloldalhoz képest!!! És elkeseredettek vagyunk: Fideszes, Jobbikos, párton kívüli barátaimmal együtt!

(Kivéve egy szûk kört, akik szerencsére labdába rúghattak az elmúlt 20 évben politikai berkekben, itt-ott a mi oldalunkon is, nagyon helyesen egyébként. Jól néznénk ki, ha még ez sem történt volna meg! Ez persze gyalázatosan kevés!)

De egy tisztességes magamfajta ember, akinek tartása volt/van: hogyan is gazdagodhatott volna meg az elmúlt húsz évben? Nézzük a tényeket! Elõször is: az X-es, és értelmiségi õseimtõl a kommunisták elvettek mindent: földet, vagyont, az értelmiségi állást (Nagyapámtól és Nagyanyámtól, Apámtól), a börtönnel és kitelepítéssel pedig próbálták összeroppantani lelkileg és testileg õket! Szerencsére sikertelenül! Vagyis a mi szüleink nem tudtak minket (nõvéremmel együtt) kellõ anyagi háttérrel útnak indítani! Mindent a nulláról kezdtünk!!! Gondolom, nem vagyunk egyedül! A kommunizmus évtizedei a kommunizmusnak ellenálló szüleim számára sosem hozott rendkívüli fizetésemelést, sõt rendre kimaradtak ezekbõl a juttatásokból. Mitõl gazdagodtak volna meg, ha tisztességesen éltek??? Mi, unokák, egy Horthy vezérkari Nagyapával, (akire egyébként mindig büszke voltam) szintén nem érvényesülhettünk megfelelõképp az elmúlt húsz évben, mert mint tudjuk: a rendszerváltozás félresikerült, s azok, akik elrabolták a vagyont a Nagyszüleimtõl, nem engedtek jólkeresõ újsághoz bejutni. Merthogy mûködik a hálózat!

Mitõl gazdagodtam volna meg az elmúlt húsz évben, ha tisztességesen és tartással élem az életem?

A Jobbik és a Fidesz!!! (jelentõs) szavazótábora feltehetõen az egykor üldözött, elnyomott magyar családok sarjainak szavazati révén szeretne jobb magyar világot! Akik lerongyolódott állapotban várnak egy magyarabb világra!

Kedves Murányi Levente, ne a szavakon lovagoljanak! Tegyék, amit tenniük kell! Dolgozzanak, hogy végre a helyére kerüljenek a közéletbõl és a jó állásokból kiszorított magyar emberek!!! Hogy mondja Bethlen Farkas az épp most megjelent kötetében: "A megfelelõ embereknek kellene elõjönni, illetve ott vannak õk valahol, mert azon túlmenõen, hogy sajnos erkölcsileg belesüllyedtünk a mocsárba, azért nagyon sok tehetséges, tisztességes, becsületes ember van, csak erõsen ügyelnek arra, nehogy pozícióba kerülhessenek."

Kedves Murányi Levente! Munkára fel! Tegyen meg mindent azért, hogy a szegénysorba jutott magyar hazafiak jó pozíciókba kerülhessenek saját hazájukban!! Többmillió Fideszes, Jobbikos, valamint párton kívüli várja, hogy Magyarország elindulhasson ( a totális mocsárba süllyedés helyett)

azon az emelkedõ úton, amely húsz év alatt kizárólag az Orbán-kormány négy évében volt tapasztalható. (Tényeket lásd a mellékletben!)



Honfitársi szeretettel üdvözli: Frigyesy Ágnes