A hírt Bagoly Zsolttól, az EMI alelnökétõl kaptam! (F. Á.)


Szervezik az V. EMI-tábort


Január utolsó hétvégéjén tartotta az év elsõ táborszervezõi gyûlését az Erdélyi Magyar Ifjak. Az Erdély egész területérõl összesereglett EMI-s csapat (mintegy ötven fiatal) képezi az idei rendezvény „kemény magját”, de a helyi szervezetek révén ennél várhatóan még több ifjú járul majd hozzá a négy év alatt hazánk egyik legnagyobb és legfontosabb rendezvényévé elõlépett tábor sikeréhez.


Az V. EMI-tábor idõpontja augusztus 5-9, helyszíne pedig ismét a Gyergyószentmiklóstól három kilométerre lévõ Hétvirág panzió területe lesz.


A koncertekrõl és más programokról a szervezõk csak késõbb árulnak el részleteket, de ígérik: idén még gazdagabb lesz a választék. A táborral kapcsolatos hírek és tudnivalók – ahogy eddig is – az emitabor.hu/erdely oldalon lesznek elérhetõk, ugyanitt hamarosan bárki bekapcsolódhat a szervezésbe ötletekkel, javaslatokkal.


Mint ismeretes, a IV. EMI-táborban összesen 15,000 napi látogatót összesítettek.


Bõvebb információ: Soós Sándor EMI-elnök, fõszervezõ, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 004/0745568605.


Továbbította: Frigyesy Ágnes