"Az MKP célkitûzése nem az autonómia...
Nagy-Magyarországot akarják!"





És ha igen?

Miféle alantas fajzat az, amely - mivel neki ilyen nincsen - egy másik nemzet címerének felét, jelesül az apostoli kettõs keresztet tartalmazót találja ki sajátjának?

Ilyen tudatlan tót csõcselék, amilyen Slota és Fico meg a többi barom azt sem tudja, hogy a kettõs kereszt az apostolokat illeti meg. (A hármas a pápát, ha csak kivételesen használják is.)

Az a bizonyos kettõs kereszt úgy került a magyar címerbe, hogy Péter apostolnak méltóságban és Krisztus akaratából hivatalban levõ utódja, Szilveszter pápa Istvánnak, a magyarok elsõ királyának Isten iránti hûségének, valamint hittérítõ munkájának elismeréseként adományozta az apostolok jelét, az apostoli kettõs keresztet. Ezt a jelképet a halála után szentként elismert király elõtt a pápai küldött vitte Szent István megkoronázásakor.

Az apostoli kettõs kereszt Krisztus tizenkét tanítványán kívül egyedül a keresztény magyar állam megteremtõjét, Szent István királyt, és az általa apostoli királysággá lett Magyarországot illeti meg. Így került az apostoli kettõs kereszt a magyarok címerébe.

Hogy ez a moslék banda, amely jelenleg másodszor kísérletezik önálló köztársasági léttel, milyen jogon képzeli magát Tót Apostoli Köztársaságnak, vélhetõen sosem fogjuk megtudni. Amint azt sem, hogy a Magyar Katolikus Püspöki Kar miért nem emeli fel szavát e beteges képzemény felszámolása érdekében.

Nem tudom, a protestánsok, akik nem ismernek el szenteket, de a magyar címert igaz magyarok lévén igenis magukénak vallják, mit szólnak ehhez. De hogy a magyar katolikus egyház vezetõi miért húzzák be fülüket-farkukat, és hagyják ezt a szégyenteljes, tót (taut = szláv) tudatlanságból eredõ alantasságot állami címerként ellenséges idegenek által használni, és hogy a tisztelt Szentszék miért nem kegyeskedik megnyitni a száját, és tekintélyével fellépve rendet tétetni e dologban, számomra, aki tudtommal a hitben vagyok olyan jó katolikus, mint prímás érsekünk, Dr. Erdõ Péter õeminenciája, és Krisztusban egyenrangú vagyok XVI. Benedek pápa úrral is, ahogy Assisi Szent Ferenc atyánk is így szólította egyházunk elsõ emberét, bizony mondom, nem tudom; amint nem értem, mitõl lett ilyen impotens Anyaszentegyházunk önnön jelképeinek és szentségeinek védelme tárgyában.

Bulányi György atya persze lehetett eretnek, megfoszthatták misézési jogától, csak mert nem fogadta el a zsidó írásokat (olvasmányokat) keresztény katolikus istentisztelet (szentmise) szerves részeként, de mégis, szeretett testvéreim az Atyában, Prímás Érsek Úr, Pápa Úr, engedelmükkel hogy a francban létezhet egy sosem volt országból apostoli köztársaság?!

Kérem, erre válaszoljanak, mielõtt engem elítélendõ(?) állításaimért felelõsségre vonna bárki, miért baj az, hogy az apostoli szent király országának erõszakos széttrancsírozását a nemzettest egy amputált része is része fájlalja. Kérek arra is mielõbbi becsületes (nem politikus) választ, hogy az autonómia a) miért jelenti az eredeti apostoli királyságot egy elnyomó csürhe úgynevezett országában a széttépett nemzet egy részének jogos autonómiája, b) miért vagyunk mi, magyarok, kötelesek elfogadni azt a bûntényt, amit trianoni békediktátum néven ismer a világ.

Illõ és méltó tisztelettel kérdezem Eminenciádat, valamint Szentségedet, miért gondolják, hogy egy keresztény ország, amely megvédte a pogánytól Európát (ha ismerik a történelmet), köteles elviselni ezeket a gyalázatos, a nemzet széttépett testét megalázó dolgokat elviselni?



Dr. Szitányi György

szabad világi ferences

(Liber Franciscanus Secularis)