Megfogant a „Lex Halász”- élre állok
http://youtu.be/XFNBxI4qdMQ



Az új Btk. tervezett 336. szakasza:
„Aki nagy nyilvánosság elõtt a köznyugalom megzavarására alkalmas módon az Alaptörvény jogszabály, Magyarország nemzetközi kötelezettsége, vagy Magyarország által kötelezõen alkalmazandó Európai Uniós jogi aktus ellen, vagy az ezek alapján mûködõ bírósági vagy hatósági rendelkezés ellen, általános engedetlenségre uszít, 3 évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.”



Azt hiszem, senkinek sincs kétsége afelõl, hogy az EU, az IMF és a NATO tagságunk fenntartását, vagy megszüntetését célzó népszavazás-kezdeményezéseim jelentették az utolsó cseppet a pohárban, különösen azért, mert a jog és a kötelezettség kettõs egységét jogilag támadhatatlanul kifejtettem a jelenlegi jogszabályok értelmezésével. (Bizonyíték)



„Ha már szembeszállunk a demokráciával, akkor tiltsuk be a „legveszélyesebb szélsõséget” jelentõ Szent Korona Értékrend minden részének terjedését” – gondolhatták a helytartók, hátha ezzel megfékezhetik a megfékezhetetlent: Magyarország és Európa minden államának szabaddá válását. Így aztán a következetesen használt – és bizonyított – „Alaptörvénynek nevezett liberális diktátum” kifejezés is bûncselekmény, éppúgy, mint az EU elõre jelzett további integrációs törekvésének felfedése, ami a tagállamok szabadságát még formailag is megszûntetni akarja, vagy akár – de elsõsorban – annak a kezdeményezése, hogy az összevonásra épülõ EU alakuljon át összehangoló Európai Konföderációvá ( Bizonyíték 1., 2.).

Köszönetet mondok Gaudi Nagy Tamásnak és Balczó Zoltánnak azért, hogy kezdeményezésemre hivatkoztak a Parlamentben, ezzel elõsegítve a „Lex Halász” létrejöttét.
Ki kell azonban hangsúlyoznom, hogy rám nem vonatkozik az a mentesség, amely õket védi, így az én kockázatom – amit természetesen vállalok – lényegesen nagyobb, mint az övék.


Ugyancsak köszönet illeti azokat, akik már az EU-t elõkészítõ népszavazás elõtt velem együtt járták az országot a helytartók hazug mézesmadzag-ígéretének ellensúlyozásaként, ezzel igyekezve elkerülni a most bekövetkezett tragédiát.


És végül köszönöm azoknak, akik a 2006-os forradalomban megvilágosodtak és száz napig éltették a szabadság reményét a magyarságban, 80 ezer ember közfelkiáltásával elfogadva a „Kossuth tér” – közremûködésemmel megfogalmazott – három pontját.



Végül pedig egyértelmûvé kell tennem, hogy a „Lex Halász” azért jött létre, mert a tervezett 336. szakasz büntetni rendeli annak a részletesen kidolgozott rendszernek1 a bevezetését, amely egyedüliként képes a paradigmaváltással civilizáció-formát is váltani.
Ez a szakasz azoknak a „nemzeti gondolkodóknak” a leleplezését akarja meggátolni, akik gyûlöletkeltéssel, vagy múltba révedõ impotenciával akarják elvenni a magyarság önmaga és az emberiség jövõjét meghatározó önvédelmi erejét.
És büntetni akarja azt a bizonyítékokkal alátámasztott vita-lehetõséget is, amely a nyugati civilizáció képviselõivel – elõrevivõ vitaként - kialakulni látszik, és alkalmas annak a tudatszintnek a kialakítására, amely visszaadja a magyarság bátorságát.
Erre meghatározó példa a Bogár Lászlóval folytatott két nyilvános beszélgetésem2, valamint a tegnapi „Hatos csatornán” közvetített mûsor, ahol dr. Kõrõsi Mária és Lóránt Károly érveivel kellett ütköznöm3.



Azon leszek, hogy – addig is, amíg a diktatúrával együtt - hatályban marad, ne adjak lehetõséget a névadón érvényesíteni ezt a szakaszt. Nem azért, mert nem vállalom a felelõsséget – hiszen eddig sem volt „sétagalopp” küldetésem teljesítése -, hanem azért, mert a Szent Korona Értékrend ismertetését el tudom végezni úgy, hogy a diktatúráról nem beszélek, nem írok,



csak kommentár nélkül közlöm az eseményeket,
csak elmondom, hogy mit jelent az értékek teremtése, felhasználása és védelme,
csak elmondom, hogy mit jelent a közszabadság,
csak elmondom, hogy mit jelent a föld és az ember szerves egysége,
csak elmondom, hogy mit jelent a hatalomgyakorlás és törvénykezés alulról épülése.



Talán lassan, de – saját bõrén tapasztalva a diktatúra hatását – elõbb-utóbb minden János megérti, amit így Jancsinak mondok.



Folyamatosan készítem a Települési Törvények elõkészítõ anyagait. Árpád-napra az összes településével el akarok készülni, mert ezen keresztül tudjuk visszaszerezni szabadságunkat.



Nagyon fontos: sokan fogják mondani, hogy kitört az egóm. Tévednek. Végre fel kellett ismernem, hogy



élre kell állnom, addig egyedül, amíg mellém nem áll a gyula.



Találkozunk Pusztaszeren Árpád-napon mindazokkal, akik érzik, hogy miért kellett vállalnom az élre állást, és õk maguk is teljesíteni akarják küldetésüket.



Kelt Szegeden, 2012. Ígéret havának 18. napján.
A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel:
Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája