Az egyetlen megoldás: visszatérni az õsi civilizációra


Az államelnök-választás ideje alatt az ország végveszélybe sodródása zavartalanul folyik.
A diktatórikus („európai” vagy „nyugati”) civilizáció paradigmájában zavartagyú mókusként körbe-körbe járókat egy rövid idõre két pártra szakította az államelnök-jelölés „polgári demokrácia” által teremtett ál-lehetõsége.


Semmi kétség nem fér ahhoz, hogy a jövõ hétfõn (amikor megtörténik Áder János hivatalos jelölése és ezzel - gyakorlatilag - megválasztása1) kezdetét veszi egy rövid futamidejû tiltakozás-hullám.
Amikor lecsendesedik az értelmetlenül keltett zaj, folytatódik „Magyarország megmentése” a diktatórikus civilizáció játékszabályai szerint, a „jobboldali” (más néven: „nemzeti”) és a „baloldali” (más néven „bolsevik-liberális”) látszat-ellenzéket képviselõ erõk néhány részletkérdést érintõ vitájával, de lényegazonosan, mert az okot, a diktatúra fennmaradását támogatják.

Tudom, hogy nagyon nehéz beismerni, hogy megbukott a nyugati civilizáció gondolkodási módja (paradigmája), ami ezeregyszáz évig eszmeileg, jogilag és gazdaságilag meghatározta Magyarország, Európa és az egész Világ sorsát.
Még nehezebb kimondani, hogy megbuktak azok a vallási, társadalom- és gazdaságszervezési dogmák, amelyek éltették a nyugati civilizációt.
A legnehezebb felismerni és elfogadni az õsi civilizáció természetes értékrendjét, amely eszmei alapját pogányként, társadalom- és gazdaságszervezési rendszerét pedig elavultként elvetettük.


Szeretném, ha azok, akik még nem olvasták „Gondolatcsere a diktatórikus és az õsi civilizáció közötti különbségrõl” c. hírlevelemet2, megtennék ezt azért, hogy érezzék Bibó igazát3: nem a diktatúra két megnyilvánulási formája, a szocialista-kommunizmus és a liberális kapitalizmus áll kibékíthetetlen (antagonisztikus) ellentétként egymással szemben, hanem az õsi civilizáció és annak végleges megszûntetésére törekvõ diktatórikus (nyugati) civilizáció.


Mivel a diktatórikus (nyugati) civilizáció minden részében, tehát erkölcsi, társadalom- és gazdaságszervezési vonatkozásban egyaránt megbukott, akár akarjuk, akár nem, akár tudomásul vesszük, akár nem,


egyetlen lehetõsége van az emberiségnek a fennmaradásra: visszatérni az õsi civilizáció értékrendjére.


Aki - az ezeregyszáz éves lélek- és agymosás következményeként - azt hiszi, hogy az „õsi” azonos az „elavulttal” (anakronisztikussal), azt kérem, az elsõ nehézségi fokozattal megbirkózva ismerje meg az õsi civilizáció iránymutatását és irányelveit közvetítõ Szent Korona Értékrendet, különös tekintettel annak gyakorlati alkalmazhatóságára, amit a hírlevélen szereplõ hangos és nyomtatható könyv ír le.


A második nehézségi fokozat a diktatúra részei bukásának kimondása és tudatosulása. Aki nem figyeli folyamatosan a hazai, európai és világpolitikai történéseket, annak írásaimban lévõ bizonyítékok szolgálnak ehhez alapot.
Az elmúlt napok is újabb bizonyítékokat „termeltek”:
A hazai helyzet4 romlása, a „kereszténység” Árpád fiait pogánynak tartó, zsidókeresztény értelmezése, a hatalom kétségbeesett látszat-érdekvédelme azt bizonyítja, hogy ennek a rendszernek a fennmaradása egyenes utat jelent ahhoz, hogy Magyarország a Zsidó Világbirodalom gyarmata legyen5.
A jelenlegi rendszerben minden közjogi méltóság (így az államelnök is) kötelezõen a diktatúra helytartója, ezért nem az a megtiszteltetés, ha valaki ilyen hivatalt betölt, hanem az, ha nem részese a helytartóságnak.


Az EU-IMF megszorító diktátumai6, „igazságtalansága” Magyarországgal szemben ugyanezt a célt szolgálja, azzal, hogy sürgõs a megbukott diktatúrának a „kármentés”, ezért igyekszik minél hamarabb Magyarország földje fölött tulajdonjogot szerezni, hogy a birtoklás jogát lojalitás-alapon engedélyezze.


Az európai (diktatórikus) civilizáció alapelve módosult. Eddig „akinél a pénz, annál a hatalom” volt a vezéreszme, ami a pénz „felhígulásával” „ahol a föld tulajdonjoga, ott a hatalom”-ra módosult.


A világban történõ események7 azt erõsítik meg, hogy nagyon kevés az idõ a kármentésre, ezért a fizikai terrorizmust kell erõsíteni, a NATO8 és az USA vezetésével támogatva Izrael gyarmatosító törekvéseit.


A legnehezebb felismerni és elfogadni az õsi civilizáció természetes értékrendjét.


Balogh Sándor professzor úr levelében ezt írta: „De ha senki nem beszél róla, csak Halász Jóska, és nem zavarunk fel egy nagy vihart otthon, amiben minden magyar kiveszi a részét, akkor, amit szeretnénk, sültgalambvárásnak tûnik.”


Balogh professzor üzenete az a rossz hír, hogy a sültgalamb röppályája nem vezet át a Kárpát-medence fölött, bármennyire is szeretnénk, tehát „nagy viharral” kell elérnünk azt, amit szeretnénk: Magyarország fennmaradjon, de ne csak nevében, hanem az egyetemes magyarság Hazájaként.


A „nagy vihart” kiválthatja az, ha a hitelesítés nélküli, de törvényes aláírásgyûjtéssel9 elõkészítjük a népakarat kinyilvánítását szenvedhetetlen igáink – az EU, az IMF és a NATO tagságunk – lerázására, amit népi engedetlenségként, a hatalom segédlete nélküli népszavazással tudunk érvényesíteni.


A Magyar Küldetést – saját érdekünkben is – maradéktalanul teljesíteni kell. Ez azt jelenti, hogy mintát kell adnunk az emberiségnek az emberi életre (Németh László gondolata). Mintát az õsi civilizáció (a Szent Korona) Értékrendjével szabaddá vált Magyarország adja, a mintafogadásra pedig fel kell készítenünk Európát. Ez azt jelenti, hogy a Merkel által megfogalmazott, nemzeti értékeket megsemmisítõ Európai Egyesült Államok helyett el kell indítani Európa szerves egységgé – vagyis konföderációvá – válását. Mivel az EU-n belül a föderatív unió fennmaradását ellenzõk többségben vannak, a Lisszaboni Szerzõdésben biztosított népi kezdeményezés jogával élve békés átalakulás indítható el10.


„Minden magyar kiveszi a részét” a szabadság-hozó „nagy viharban”, vagy tétlenül várjuk a sültgalambot, továbbra is egymást gyõzködve arról, hogy ez így nem mehet tovább?



Te mit válaszolsz?