A Nemzeti Egység próbatétele

2011. április 18-a a Magyar Nemzeti Egység próbatétele lesz.

Az Országgyûlésnek nevezett Helytartótanács a március 16. óta tartó „alkotmányozó” ülések eredményeként a Parlamentben - Magyarország Alaptörvényének nevezve - hatályba akarja léptetni a Liberális Diktátumot.
A Parlamenten kívül február 20-a óta minden nap folyamatosan végezzük a Párhuzamos Alkotmányozást, amellyel leleplezzük a magyarság újabb elárulási kísérletét, ugyanakkor bebizonyítjuk, hogy a Szent Korona Értékrend minden élethelyzetre természetes emberi megoldást ad, kétségtelenné téve, hogy a Teremtõtõl kapott iránymutatás az örök és változtathatatlan Alkotmány, és az ebbõl eredõ irányelvek ennek a történelmi korszaknak az Alaptörvényét adják.
Ennek lelki és szellemi egységében megnyilvánuló bizonyságtételeként

2011. április 18-án az Ország Háza elõtt
hitet teszünk a mellett, hogy a Magyar Újjászületést, ezzel az Új Világtörténelmi korszak alapját a magyar emberek Szent Korona Értékrendre épülõ, Tettvállaló Egysége jelenti,

és nem a megosztottságot fenntartó szervezõdések pontokba foglalt kívánság-csokra, amelyet a „megmondó emberek” történelmietlenül, a félmûveltek gõgre épült demagógiájával állítottak össze.

A Tettvállaló Egységhez atyai eleink küldik számunkra a szakrális erõt, amelyet Orosházi Ferenc nemzettestvérünk közvetít április 7-én kezdõdõ, a Szent Korona megáldott zászlaja alatt teljesített zarándokútján, amely április 18-án az Ország Háza elõtt teljesedik be,

a Hittevõ Nemzeti Szeren.

A normatív jogszabály formában megfogalmazott Szabadság Alkotmánya, Alaptörvénye, a hatalomról, a választásról és a jelképekrõl szóló, õsi Önigazgatási rendszerünket megelevenítõ törvények nemcsak a gazdasági modellezés próbáját állták ki, hanem gyakorlati alkalmazáson keresztül is bizonyítottan érvényesülnek.
Ezzel

felkészült az Egységet alkotó Magyar Nemzet Történelmi Küldetésének teljesítésére,

amihez a Magyarok Istenétõl megkaptuk az erõ, a megvilágosodás és a kitartás kegyelmét!

Kelt Szegeden, 2011. Kikelet havának 28. napján.
A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel:
Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája
Honlap: http://www.facebook.com/l/485226ZibVPMhZgCTsOosjKrzyQ/szkszhu.szksz.com/110328.html
Nyomtatható változat: http://www.facebook.com/l/485222Edfx0zbN3ub8OVYb4VoIA/szkszhu.szksz.com/110328.pdf