Kedves Barátom!



„Aki nem meri álmait valóra váltani, az nem érdemli meg, hogy álmodjon.”



A Párhuzamos Alkotmányozás csütörtöki elõkészítõ adásban elkezdtem a FIDESZ által benyújtott „Alkotmány/alaptörvény” (csütörtök óta csak Alaptörvény) javaslatának elemzését.


A preambulum, az ALAPVETÉS és a „Szabadság és felelõsség” után ma „Az állam” fejezet kerül sorra.


Az elemzés alapját részletes összehasonlító táblázatok adják. Ezek – az adásokat követõ 22 órától - a közvetítés honlapján (http://nemzetiegyseg.com/Elotvkozv.html) letölthetõek, az adás felvételének YouTube változatának címe ugyanitt érhetõ el.


Az elsõ három táblázat közvetlen címe: http://nemzetiegyseg.com/Preambulum.pdf, http://nemzetiegyseg.com/Preambulum.doc, http://nemzetiegyseg.com/ALAPVETES.pdf, http://nemzetiegyseg.com/ALAPVETES.doc, http://nemzetiegyseg.com/SZABADSAGESFELELOSSEG.pdf, http://nemzetiegyseg.com/SZABADSAGESFELELOSSEG.doc.



Ebbõl láthatja mindenki, hogy a Szent Korona Értékrend alkotmányozási jogszabály-csomagja megállja a helyét, vagyis álmaink valóra válásának reális alapja van. (Az összehasonlító táblák a normaszövegre – paragrafusokra – hivatkoznak.)



Szeretettel kérlek, terjeszd a honlapról letölthetõ meghívókat és a Párhuzamos Alkotmányozás http://nemzetiegyseg.com/Elotvkozv.html honlapcímét.


Tisztelettel tájékoztatlak arról, hogy a Facebook-on létrehoztam a „Párhuzamos Alkotmányozás” nyílt csoportot.


Linkje: http://www.facebook.com/home.php?sk=group_195878057110972&ap=1.


Amennyiben úgy érzed, hogy aktív részese akarsz lenni az összehangolt munkának a Szent Korona Értékrend iránymutatása szerint, légy tagja ennek a csoportnak.



Kelt Szegeden, 2011. Kikelet havának 13. napján


Szeretettel: Halász József