Tisztelt Képviselõ Asszony/Úr!



Mindenekelõtt arra kérem, hogy szakítson idõt ennek a levélnek a végigolvasására.



Az alkotmányozási folyamat, amely elindult a Parlamentben, az Ország életére meghatározó eredménnyel fog zárulni.


Örömmel tapasztaltam, hogy ezzel a folyamattal kapcsolatos két alapvetõ jogferdítést már korrigáltak: nem akarja magát az Országgyûlés „Alkotmányozó Nemzetgyûléssé” elõléptetni, és a Salamon László által elkészített „Magyarország alkotmányának szabályozási elvei” c. iratot – formálisan - nem tartja kötelezõ érvényûnek.



Az elmúlt héten lezajlott elõkészítõ vita, és az elfogadott, valamint elutasított javaslatok tanúsága sajnálatos módon azt bizonyította, hogy Salamon László „elvei” tény szerint megmaradnak vezérgondolat szinten.


Ebbõl eredõen a Parlament által hozott határozat nem Alkotmányt fog hatályba léptetni, hanem a négy liberális alapelv iránymutatásán álló Lisszaboni Szerzõdés végrehajtási utasítását, kiszolgálva az abban kötelezõen elõírt jogharmonizáció elvét.



Szeretettel kérem, tisztelt Képviselõ Asszony/Úr, hogy olvassa el az állításomat bizonyító tanulmányt, különös tekintettel annak összehasonlító mellékleteire, ugyanis az összehasonlítás az elõterjesztés és a Lisszaboni Szerzõdés, valamint a hagyományainkból eredõ természetes értékrend összevetését jelenti. (A „Magyarország alkotmányának szabályozási elvei” c. irat a diktatúra önkéntes beismerõ vallomása - http://szkszhu.szksz.com/101207.pdf).



Magyarország abban a helyzetben van, amikor már a megbocsájthatatlan bûn fogalmát kimeríti az a cselekedet, amely az erkölcsileg, gazdaságilag és jogilag egyaránt megbukott Liberális diktátumot a Sztálini diktátum helyére léptetve legálissá akarja tenni annak a gondolkodási módnak az erõszakos továbbéltetését, amely az elmúlt 66 év nemzetellenes politikájának a következtében Magyarországot a világválság egyik legnagyobb vesztesévé tette.



Ezért arra kérem, tisztelt Képviselõ Asszony/Úr, hogy



ne adja szavazatát a Liberális diktátum Alkotmány néven történõ hatályba léptetéséhez!



Ezzel arra kérem, hogy képviselõi munkája a választók érdekeit szolgája, ne pedig a diktatúra helytartójává alázódott pártok érdekeit, annak ellenére, hogy a „szabad mandátum” Önt erre nem kötelezi. (Ha kell, vállalja a frakció-büntetés megfizetését is.)


Ezzel arra is kérem, hogy ne arra pazarolja energiáját, hogy a másik párton igyekezzen „fogást találni” és ennek gumicsontként a köztudatba erõltetésével elterelni a választók figyelmét a sorsukat meghatározó alapkérdésekrõl, hanem önmagában élje meg azt a gondolkodási mód (paradigma) váltást, amely nemzetfenntartó erõt jelentõ hagyományink elfogadását jelenti.


Ezzel természetesen arra is kérem, hogy választói elõtt ismertesse gyarmatbirodalmi helyzetünk tényleges következményeit, levonva a magától értetõdõ következtetést.



Tisztelt Képviselõ Asszony/Úr!



Felhívom szíves figyelmét arra, hogy a Liberális diktátum gondolkodási módjának alternatívája a hagyományainkból eredõ és a Szent Korona Értékrenddel közvetített gondolkodási mód, amely áttekintését a http://szkszhu.szksz.com/rovidindoklas.pdf címen találja.


Ez a gondolkodási mód egy zárt logikai rendszert alkot, amely hatása modellezéssel is követhetõ


- az iránymutatást jelentõ Alkotmányban (http://szkszhu.szksz.com/Moalkotmany.pdf),


- az irányelveket tartalmazó Alaptörvényben (http://szkszhu.szksz.com/Alaptorveny.pdf),


- a három - új parlamenti szóhasználattal - sarkalatos törvényben,


- a hatalomgyakorlásról (http://szkszhu.szksz.com/1fotorveny.pdf),


- a választásról (http://szkszhu.szksz.com/2fotorveny.pdf) és


- a jelképekrõl (http://szkszhu.szksz.com/3fotorveny.pdf)


szóló alaptörvény szintû fõtörvényben.



A modellezés próbája a gyakorlatba vétel. A Szent Korona Értékrend szerinti természetes gondolkodási mód gyakorlati alkalmazása elkezdõdött, és azt bizonyítja, hogy alkalmazása a lélek- a szellem és a test összhangját biztosító, jóléti jelent és biztos jövõképet adó távlatot jelent az egyetemes magyarság minden tagja számára. (http://nemzetiegyseg.com/).



Tisztelt Képviselõ Asszony/Úr!



A törvényhozás döntési folyamat, amelyet döntési helyzet indít el, és elsõ lépése a helyzetelemzés, ezt követi a döntés tárgyának rendszerszemléletû szabályozása.


A folyamatba épített ellenõrzést a választóknak kell végezniük.



2011. március 15-e és április 18-a között


élõ internetes tv-közvetítéssel közzétett


Párhuzamos Alkotmányozással



adunk segítséget ahhoz, hogy a döntést hozók a tények ismeretében végezzék a nemzet érdekében munkájukat, az ellenõrzést végzõ választók pedig a közérdekû adatok ismeretében tudják értékelni saját érdekeik érvényesülését ebben a folyamatban.


A parlamenti ülésnapokon a tárgynapi témákkal kapcsolatos liberális és Szent Korona Értékrend szerinti szabályozásokat vetjük össze, szombaton és vasárnap pedig az ország különbözõ városaiban foglaljuk össze a tárgyhéten tárgyal témák gondolkodási módban megmutatkozó különbségeit.



Február 16-tól Elõkészítõ adásokon adunk közre olyan ismereteket, amelyek az alkotmányozási folyamat elemeinek rendszerben elfoglalt helyét adják közzé, a liberális és a Szent Korona Értékrend gondolkodási mód összevetésével. (http://nemzetiegyseg.com/Elotvkozv.html)



A választók ellenõrzési kötelezettségüket gyakorolni fogják, errõl Ön személy szerint is meggyõzõdhet, rövidesen.



Remélem, Ön az egyetemes magyarság, és nem a liberális diktatúra érdekeinek érvényesítésére fogja végezni döntési feladatát.



Kelt Szegeden, 2011. Kikelet (március) havának 1. napján.


A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel:


Dr. Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája