KIZÁRÓLAG TÜRELMES ÉRDEKLÕDÕKNEK!



MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁG


(LEVELESLÁDÁJA)


ÖTNULLÁS - „SZIGORÚAN TITKOS MINÕSÍTÉSÛ” -, ÁLLAMTITKOK


TISZTELT OLVASÓK!


A Magyar Justitia Bizottság (MJB) birtokába jutottak olyan dokumentumok, amelyek nyilvánosságra hozatalát nagyon sokan várják. A listában szereplõ anyagok sorrendiségét egy „ugrókódos” kiválasztási program határozta meg, a tartalomtól független és a szubjektivitástól mentes kritériumok biztosítása alapján. Az MJB, a titkosítás idõtartamát 78,5 évre csökkentette, a mostanság „kiagyalt” 80 év helyett, így a Mélyen Tisztelt Érdeklõdõk másfél évvel hamarabb jutnak számos, igen jól konspirált információk birtokába!



KIEGÉSZÍTÕ TÖRTÉNET, KIZÁRÓLAG STABIL IDEGRENDSZERÛEK SZÁMÁRA! Az értelmetlen titkolódzás egyik mestere, a HM egykori vezérkari fõnöke (Csémi Károly vezérezredes), azért fenyített meg egy fõtisztet (ZMKA fõtanárát), mert egy nyilvános rendezvényen megemlítette, hogy a MiG-23-as típusú repülõgépek mellett megjelentek az új MiG-25-ös típusok is. Mindez akkor történt, amikor egy szovjet pilóta már átvitt a japánokhoz egy MiG-25-ös „masinát”. A hülyeségnek – tehát - nincsen határa! Manapság a Csémi-féle „inkarnációsok” döntik el, hogy mit nem szabad, a „pórnép” „orrára kötni” 80 évig…



A KÖVETKEZÕ LISTA - A TELJESSÉGRE VALÓ TÖREKVÉS IGÉNYE NÉLKÜL -, AZ EDDIG TITKOLT VAGY VÁLASZT (MAGYARÁZATOT) IGÉNYLÕ KÉRDÉSEKET


1.


Milyen hasznos (SZÓBELI!) tanácsokat adott Medgyessy Péter a Paksi Atomerõmû illetékeseinek „potom” 30 millió HUF-ért? Rendkívül értékes lehet, célszerû lenne a japánoknak (sok-sok jenért) felajánlani.


2.


Miért nem lehet felelõsségre vonni Biszku Béla „elvtársat”, aki a Kádár-i megtorlás idõszakában (belügyminiszterként) kevesellte a FIZIKAI MEGSEMMISÍTÉSEK SZÁMÁT ?


3.


Hogyan lehettek egyik pillanatról a másikra SZOCIÁLDEMOKRATÁK, A MILLIÁRDOSOK ÉS A NATO, VALAMINT AZ EU TAGSÁGOT FORSZÍROZÓ, egykori (ortodox) bolsevik fõguruk?


4.


Heller Ágnes melyik filozófiai munkájáért adna bárki 1000 (azaz egyezer) forintot, és (igazolhatóan) melyik SEGÍTETTE, FEJLESZTETTE VAGY JAVÍTOTTA társadalmuk (az egyes emberek, illetve csoportok) erkölcsi, etikai, világnézeti, életfelfogási, gondolati, stb. mutatóit?


5.


Hogyan lett Moldovából BIGOTT KÁDÁR ELLENES, majd MÉG BIGOTTABB KÁDÁR IMÁDÓ?


6.


Hogyan lehetett Demszky 5 (azaz öt) ciklusban Budapest fõpolgármestere? Hiszen 20 év alatt maradandó „mûveként” csak Budapest 150 MILLIÁRD HUF ADÓSSÁGÁT és a HORVÁTORSZÁGI NYARALÓ-BÁZISÁNAK létrehozását lehet megemlíteni.


7.


Hogyan lehetett a rendszerváltozás után a miniszterelnöki pozícióba jutni PUFAJKÁSNAK, KISZ VEZETÕNEK VAGY A KÁDÁR KORMÁNY MINISZTERELNÖK HELYETTESÉNEK?


8.


Ki vagy kik miatt robbantottak fel 7 (azaz hét) cukorrépa-gyárunkat, vertek szét négyet, kik miatt csökkent le a szõlõ, napraforgó, alma, cukorrépa, dohány, dinnye és szilva termelésünk? Ki vagy kik miatt importálunk tejet (és tejtermékeket), tojást, húsféleségeket, stb., stb.? Ki és kik a felelõsök azért, hogy hazánk élelmiszer exportáló országból lassan-lassan mindenbõl importõrré vált? MIT „MÛVELT” AZ EU MEZÕGAZDASÁGI BIZOTTSÁGA (BENNE TABAJDI CSABA, HAZÁNK FIA…)? Tétlenül nézték, illetve nézik, hogy a világon 900 MILLIÓ EMBER ALULTÁPLÁLT és naponta 12,2 ezren HALNAK ÉHEN! A magyar mezõgazdaság és az állattenyésztés, valamint az ezekkel kapcsolatos feldolgozó ipar pedig a „padlóra” került!


9.


Hogy érzi magát a Gyurcsány család egy ZSIDÓ HONFITÁRSUNKTÓL ELTULAJDONÍTOTT LAKÁSBAN?


10.


Meddig fogják még õriztetni a Szabadság téri, engedély nélkül felépített SZOVJET EMLÉKMÛVET, és mikor kerül eredeti helyére az egykori EREKLYÉS ORSZÁG-ZÁSZLÓNK?


11.


Mikor kapjuk vissza a hazánkat „felszabadító” Szovjet Hadsereg speciális alakulata által „ELZABRÁLT” MÛKINCSEINKET?


12.


Mikor vonják felelõsségre Horváth Ágnes ex-egészségügyi minisztert dilettáns rendeletei (intézkedései) és üresjáratú „kéjutazásai” miatt? Vajon hogyan szerzett orvosi diplomát egy olyan valaki, aki ORVOSNAK SEM VOLT JÓ, MINISZTERKÉNT PEDIG alulmúlta elõdjét, a mélyen átlag alatt szereplõ Molnár Lajost?


13.


Mikor vonják vissza a hazug és öntelt Gergényi Pétertõl, a DEMSZKY ÁLTAL ADOMÁNYOZOTT KITÜNTETÉSEIT és MIKOR FELEL a kordonokért, a lovasrohamokért, a viperákért, a rendõri brutalitások támogatásáért?


14.


Meddig lesz még BUDAPEST DÍSZPOLGÁRA: Esterházy Péter, Glatz Ferenc, Heller Ágnes, Kertész Imre?


15.


Vadai Ágnes - ex-honvédelmi minisztériumi államtitkár -, mikor hozza nyilvánosságra a KAZAH KÖZTÁRSASÁG fegyveres erõinél és a FRANCIA RIVIÉRÁN tett (öt millió HUF-ot kitevõ) látogatásai során szerzett tapasztalatait?


16.


Horn Gyulának miért jár élete végéig KIEMELT KÓRHÁZI ELLÁTÁS, és mikor kapnak a BUSZSOFÕRÖK, a VASESZTERGÁLYOSOK vagy más hasznos munkát végzõk (is) hasonló ellátást? Az emberek egészségének védelmét és egészségügyi ellátását nem lenne szabad „kiemelt” kategóriába sorolni, bõven elegendõ (sõt sok is) a kiemelt fizetés, üdültetés, külföldi utaztatás, reprezentációs anyagok, lakások, gépjármû használatok, technikai eszközökkel való ellátások, prémiumok, jutalmak, ruhapénzek, stb., stb.), az egészségügyi ellátás területén nem lenne szabad kiemelt kategóriát megszabni senki „ember fiának”, esetleg azoknak, akik tized részét sem kertesték annak, amit a Horn, Medgyessy, Simor, Tabajdi, Bajnai, Kóka és hasonszõrû társaik (beleértve az 1989 végétõl miniszteri (és államtitkári) kategóriában lévõ személyeket, akik számára törvény biztosítja a kiemelt /pontosabban értékálló/ nyugdíj folyósítását).


17.


Az elsõ és a második világháború után hazánknak (mint agresszornak) jóvátételt kellett fizetni, MIKOR KAPUNK JÓVÁTÉTELT , A SZOVJETEK 1956-OS (Jelcin elnök által is elismert) AGRESSZIÓJA UTÁN?


18.


A háromszoros DEZERTÕR, katonai ESKÜJÉT MEGSZEGÕ, tiszt és tábornok társait BESÚGÓ, minden rendszert KISZOLGÁLÓ, képtelen HAZUGSÁGOKAT HIRDETÕ, önmagát KITALÁLT TITULUSSAL FELRUHÁZÓ Király Béláról mikor jelentetik meg az illetékesek az igazságot? Mikor kér bocsánatot Romsics Ignác akadémikus, a Király Béláról írt (minden mondatában hamis) nekrológért?


19.


Megfelel-e a valóságnak az, hogy Boross Péter, aki évek óta az ’56-os forradalmárok pénzügyi támogatását kezeli (intézi), anno dacumál ELÜLDÖZTE A VENDÉGLÁTÓ VÁLLALATTÓL azokat a szakembereket, akik (szerinte) rész vettek az „ellenforradalomban”, még akkor is, ha letöltötték a büntetésüket?


20.


Igaz-e az, hogy a „Kék Fény” egykori „felkapott” szerkesztõje Szabó László, a Népszabadságban írt dörgedelmes cikkében sérelmezte, hogy az „ellenforradalmárok” hozzátartozói a vendéglátó üzemekben rejtõzködnek? Ennek a cikknek köszönhetõ, hogy a kivégzett Pálinkás (Pallavicini) Antal õrnagy özvegyét (Dudás Ilonkát) „KIRÚGTÁK” A DUNA PARTI MATRÓZ KOCSMÁBÓL, AHOL KONYHAI MOSOGATÓKÉNT DOLGOZOTT, hogy 6 éves kislányát feltudja nevelni!


21.


Hogyan és mennyi pénzt tudott „összekuporgatni” Fekete János, a KÜLFÖLDI KÖLCSÖNÖK FELVÉTELÉNEK EGYKORI AKTÍV SZORGALMAZÓJA ÉS VÉGREHAJTÓJA, abban a „kõkemény” idõszakban, amikor 10-15 „dugi” dollárért földönfutókká tettek embereket? Vajon milyen trükköt alkalmazott, hogy Izraelben és Ausztráliában is komoly összegeket invesztálhatott be rejtett tartalékainak növelésére?


22.


Mikorra várható, hogy az érintett ILLETÉKESEK IQ-ja eléri azt az értéket, amely lehetõvé teszi számukra megérteni, hogy BELOVAI ISTVÁN NEM VOLT KÉM? Neki köszönhetik mindenüket, életüket, pozíciójukat, hazánk létét és Európa vagy a világ békéjét?!


23.


Torgyán József és hívei mikor veszik észre, hogy hordószónoki módszerrel csak ideig-óráig lehet az uborkafa legfelsõbb ágain üldögélni? ÜGYVÉDBÕL, ÜGYNÖKBÕL, HAZUDOZÓBÓL, KAMÉLEONBÓL, TUTSEK VÉRBÍRÓ MUNKATÁRSÁBÓL soha nem lesz elismert kisgazda vezér vagy politikus!


24.


A Rákosi- Kádár korszakokban, mikor kritizálták Nyugatról a BUHARIN-SZTALIN-FÉLE ALKOTMÁNYUNKAT VAGY A SAJTÓSZABADSÁG HELYZETÉT?


25.


Meddig fogja még csúfítani fõvárosunkat Gyurcsány, Kosáry és Bocskai VASDORONGOKBÓL ÖSSZETÁKOLT OTROMBA KINÉZETÛ „sirató-fala” a Dózsa György úton?


26.


Meddig VEZETHETI MÉG A NEMZETI SZÍNHÁZAT AZ „ÍZLÉSFICAMBAN” SZENVEDÕ, kisé bomlott agyú Alföldi Róbert? Miért nem dirigálhat egy pinceszínházat vagy bábszínházat, ha már egyes perverz hajlamúak csak nézõként (kisebb, nagyobb társaság tagjaként) képesek kielégíteni abnormális igényeiket?


27.


A szélsõjobboldali pártok tiltása és hajdani gonosztevõik felelõsségre vonása mellett, miért nem tiltják (sok helyen) a kommunista pártokat és miért nem vonják (akár posztumusz is) felelõsségre azokat a véreskezû leaderüket (és csürhéiket), akik emberek irtásában, kegyetlenkedésekben, önkényeskedésben, harácsolásban és terrorizálásban nagyságrendileg múlták felül a jobboldali banda elítélendõ tetteit? Vajon mivel magyarázható ez a kettõs mérce, valamint a Justitia mellõzése?


28.


Gyurcsány, Mesterházy, Schiffer, Szanyi, Tabajdi, Göncz (Kinga), Lendvai, Szekeres, Kuncze, Vadai, Kovács, Havas és eszmetársaik vajon mennyi ideig kritizálhatták volna Rákosit vagy Kádárt? Az évtizedeken át hazudozó NÉPSZABADSÁG „túlélését” melyik egykori jobboldali vagy konzervatív lap produkálta 1945-után? Vajon a Heti-Hetes röhencsei hány adást értek volna meg (szép honoráriumért) az egypártrendszer fõgurui, valamint gazdasági, politikai és erkölcsi vétségeik kigúnyolását (emlegetését, kritizálását) követõ produkciójuk után?


29.


Pintér Sándor belügyminiszter miért nem lép fel határozottabban a randalírozókkal, a bûnözõkkel, az egykori nemzetvesztõkkel, hazaárulókkal és/vagy jogtalan vagyonszerzõkkel szemben? Miért lehet hatalmas rendõri erõkkel oltalmazni a melegek felvonulását, és miért nem kapnak hasonló védelmet a nemzeti szervezetek demonstrációi? Mi lehet az oka, hogy egyes rendõri akciók még mindig az ÁVH módszereit tükrözik?


30.


Meddig tûrhetõ még, hogy egyes magas beosztású ”illetékesek” olyan undorító módon viselkedjenek a kérdezõ riporterekkel szemben, mintha kutyákat hessegetnék el egy grund közelében? Minek az a sok szóvivõ, miért kapják a mérhetetlenül magas fizetést a nagyfõnökök, ha („bokros teendõik” mellett) csak szóvivõi közvetítéssel informálják a közvéleményt. Az sem ritkaság, hogy egy fõnöki tájékoztatón az érintett fõnök mellett a szóvivõ is ott „feszeng”, és nincsen megsértõdve amiért „nem viheti a szót”.


31.


Meddig tartható még fenn, hogy egyes közéleti személyek, felelõs beosztásban lévõk, garázdák, bûnösök vagy szabálytalankodók (a személyiségi jogokra hivatkozva) csak letakart arccal mutathatók be a tévében? Azok akik bûnelkövetésre készülnek, számoljanak azzal, hogy a nyilvánosság elõtt is be lesznek mutatva. Ez is visszatartó tényezõnek számít, és ezért számos országban még a fényképeiket is kiteszik a munkahelyükön. Gyakran látható, hogy a leleplezett (lefogott vagy bíróság elé állított) bûnözõ letakarja az arcát, mert szégyelli magát a közvélemény elõtt. Ne hivatkozzon személyiségi jogokra az, aki titokban vagy nyíltan törvényt sért, másokat megkárosít vagy bántalmaz, számoljon azzal, hogy sokan megismerik vagy felismerik, és esetleges fel nem fedett tetteire is fény derül!


32.


Mikor hoznak rendeletet fõvárosi vagy kerületi szinten (ott ahol erre lehetõség van) a lakóházak (bérlemények) elõtti útszakasz füvesítésére vagy más növényekkel történõ kialakítására? Hazánktól nyugatra szinte nem található a házak elõtt elhanyagolt földdarab, kiszáradt növényzet vagy szemetes terület. Többször javasoltam már a környezetvédõ minisztereknek, illetve egyes polgármestereknek, hogy hozzanak rendeletet a zöldterületek fejlesztésére, hiszen ezek nem igényelnek naponta 8-10 perces munkát sem. A hó eltakarításhoz hasonlóan kötelezni kellene azokat a lakókat ennek kis munkának az elvégzésére, akik csak a lakásuk (vagy a kerítésük) ajtaján belül tartanak rendet (?), a környezetük pedig nem érdekli õket. Megoldható lenne az is, hogy kerületenként egy-egy kisebb brigád gondozná ezeket a területeket ha a lakó nem akarja, nem tudja vagy nem képes rá, illetve huzamosabb ideig távol van az otthonától. Az USA-ban például semmilyen kifogást nem vesznek figyelembe, az elhanyagolt zöldterület gazdáját mindennemû vizsgálat nélkül megadóztatják. Megfelelõ hozzáállással meg lehetne oldani ezt a problémát és szebbé lehetne tenni a városképet. Évek óta nem kapok választ az ILLETÉKESEKTÕL, a XV. kerületi polgármester például (elõdjéhez hasonlóan!) még csak (immáron három hónapja) a fogadóóráira sem volt képes bejegyezni, az elküldött e-maileket is válasz nélkül hagyták, bele értve a helyi újságok (észrevételek után esengõ) rovatvezetõit is. No comment!


Befejezésként: reménykedjünk, hogy a fenti kérdésekre és problémákra választ kapunk vagy megoldást születik a jövõben, legkésõbb 78,5 év múlva, hiszen „Isten malmai is lassan õrölnek”, nem szabad türelmetlennek lennünk.


(Prof. Dr. Bokor Imre)


az MJB elnöke