MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁG

(LEVELESLÁDÁJA)


ÁPRILIS ELSEJEI FEL(VAGY MEG)JEGYZÉSEK



MEDGYESSY PÉTER


Felhívjuk a japán kormány szíves figyelmét, hogy katasztrofális helyzetükben (azonnal és bizalommal) forduljanak Medgyessy Péter úrhoz! Medgyessyrõl tudniuk kell, hogy a francia becsületrend tulajdonosa, a KGB elleni harc egykori zászlóvivõje, Kádár miniszterelnök helyettese, a rendszerváltozás után miniszterelnök, akit Gyurcsány rúgott ki a bársonyszékébõl, de utazó nagykövetként szolgálta tovább Gyurcsányt. De ezek csak „háttéranyagok”. A japánok az „Isten lábát” is megfogják (most) ha megnyerik maguknak Medgyessyt, mivel hajdanában „potom” 30 millióért õ adott szóbeli tanácsot a PAKSI ATOMERÕMÛ vezetõségének, és nincs is semmi probléma az erõmûvünkkel! Ilyen szakember felbecsülhetetlen értékû és villámgyors szóbeli tanácsokkal szolgálhatna a japán kormánynak illetve az atomerõmûvek vezetõinek! No nem „olcsó János”, de már bizonyított…


HELLER ÁGNES


Meg nem erõsített hírforrás alapján közöljük, Heller Ágnes Brüsszelben azt állította a nagy nyilvánosság elõtt, hogy Budapesten nincsen villamos, földalatti és lovas kocsik meg konflisok bonyolítják le az emberek szállítását. Heller utalt arra is, hogy benevezett a hazugság-olimpiára a férfi mezõnyben, mert le akarja gyõzni Gyurcsányt és Mesterházyt.


SCHIFFER ANDRÁS


Schiffer azt nyilatkozta egy anonim bulvárlapnak, hogy pártja már most is 3/4-es többséggel kerülne a hatalomba, ha elõrehozott választások lennének és Rytko Emília lenne az Országos Választási Iroda vezetõje, Kuncze Gábor pedig a kampányt irányító fõguru.



SIMOR ANDRÁS


A Magyar Nemzeti Bank elnöke bejelentette, hogy csak abban az esetben hajlandó lemondani tisztségérõl, ha magasabb fizetési kategóriába sorolják, mert nem akarja növelni az irigyei számát.


DEMSZKY GÁBOR


D. G. jelentkezett a Fõvárosi Közterület-fenntartó Zrt.-nél, hogy 20 évig szeretné sepregetni Budapest utcáit mindennemû anyagi ellenszolgáltatás nélkül, mert belátta, hogy felmérhetetlen károkat okozott metropolisunknak, szabadságolása idején pedig vállalja a 4-es Metró építésének aktív segítését, mint segédmunkás.


VADAI ÁGNES


Vállalna egy kiküldetést Dél-Afrikába, hogy felvegye a kapcsolatot az ottani államok fegyveres erõinek vezetésével. Utalt arra, hogy a kazakoknál is eredményes munkát végzett.



HORVÁTH ÁGNES


Bejelentette, hogy szeretne kórházi dolgozó lenni, beteghordói vagy takarítói munkakörökben, de vállalná a kórházi széfek kezelését is ott, ahol nem szerelték le a betegágyakról. Gyógyító munkát nem végezhet, mert az egyetem tanárai selejtes munkát végeztek és megalapozatlan diplomát adtak ki számára, ezért fontolgatja a tandíj visszaigénylését és egyéb kárpótlást,- elvesztegetett tanulmányi évei miatt.


MOLDOVA GYÖRGY


Hamarosan belevág egy Kádár-szobor létrehozásába, mert képtelen elviselni, hogy történelmünk legnagyobb és legaljasabb hazaárulójának, tömeggyilkosságok irányítójának, keleti temetkezési módszerek bevezetõjének, Brezsnyev csókpartnerének, hazánk erkölcsi és anyagi csõdbe hajszólójának ne legye egy “méltó” emlékmûve a szoborpark WC-je mellett.


ALFÖLDI RÓBERT


Tervbe vette, hogy színre viszi a honfoglalást, õ kapná a Szvatopluknak ajándékozott ló szerepét, ezért hajlandó lenne mûtétek sorozatának alávetni magát, különös tekintettel egy lófarok beépítésre és füleinek, patáinak, valamint nemi szervének megnövelésére. A Heti Hetesben már bizonyította, hogy meglepõen jól utánozza egy ló nyerítését, amikor a „röhögésének” az intenzitása megközelíti a „csúcsot”.


HORN GYULA


Megnyugtatta orvosait és hozzátartozóit, hogy visszatér még a közéletbe és lesz még miniszterelnök is a jövõben. Egyébként: „kutya baja”, jó helyen van és jól érzi magát, sokan gondoskodnak róla, csak azok nem, akiket ’56-ban a csürhéjével és a szovjet testvéreivel összefogva lelövöldözött vagy agyonvert.


GÖNCZ KINGA


Világhírû külügyérünk kacérkodik azzal a gondolattal, hogy ruhamodellezõ lesz vagy frizura bemutatókon vesz részt, vagyis: ezeken a területeken is megcsillogtatja kivételes (talán apjától örökölt) tehetségét.


BISZKU BÉLA


Kijelentette, hogy ’56-ban ellenforradalom volt, de – természetesen - Kádár és bandája részérõl! Vagyis: ezt az eszmefuttatását értették félre a jobboldaliak, holott õ csak az igazságot emlegette. Valójában a forradalom oldalán állt, csupán Kádár szavai tévesztették meg.


LÁZÁR JÁNOS


Szent ígéretet tett arra, hogy hamarosan csak egy állást fog betölteni, és soha többet nem ül AUDI-ba, valamint nem vesz fel szálával nem igazolt pénzecskét a Parlament kasszájából.


SZILI KATALIN


Nyilatkozott arról, hogy mint õs-kommunista, csupán azért “csapódott” az új alkotmány-tervezet kidolgozói csoportjába, mert személyével kívánta a Buharin-Sztalin féle alkotmány “kvázi” jogfolytonosságát életben tartani.


EMEREGY, EMERKETTÕ ÉS EMERHÁROM VEZETÕI


Szakorvosi nyilatkozat szerint egy ember nem találhatott ki ilyen értelmetlen dolgot, ezért kollektív büntetést javasol azokkal szemben, aki kiötlötték vagy elfogadták az adóállomások névváltoztatását, illetve toldalékok betételét. „Hülye” ötlet volt,- ennyi tellett belõlük (mondaná ezt Hofi Géza, ha élne közöttünk)! 1-BOLOND 100-AT CSINÁL!


Begyûjtötte:


(Prof. Dr. Bokor Imre)