MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁG

(levelesládája)


MESTERHÁZY KESZTYÛJE


Az önkormányzati választások eredmény-kihirdetését követõen, Mesterházy Attila MSZP-s fõguru, a boldogságtól szinte megrészegülten, magabiztos (nyegle) vigyorgást erõltetve magára, azt nyilatkozta a HÍR TV riporterének, hogy: „az elõzmények ismeretében, nem számított ilyen szép eredményre, mint amilyent elért a pártja”.


Ezt követõen fenyegetõ hangon kijelentette, hogy a jövõben megváltoztatják a magatartásukat és minden esetben felveszik az eléjük dobott kesztyût! Azt pedig fokozott figyelemmel kísérik (ellenõrzik), hogy a FIDESZ betartja-e vagy sem, a választási ígéretét.


Aligha vitatható, hogy M. A. nyilatkozata, valamint viselkedése, elmeorvosi vizsgálatot és sürgõs terápiát igényel. Ettõl függetlenül, - a kesztyû felvétele nagyon hasznos lesz számukra, mert évek ÓTA PISZKOS ÉS „ENYVES” A KEZÜK, mégpedig annyira, hogy a kesztyût - egyszeri használat után -, célszerû a kukába landoltatni.


Ami M. A. ellenõrzési tervére vonatkozik, azt már hasznos lett volna Rákositól – kezdve Kádáron át, Gyurcsányig bezárólag realizálni, hiszen megszámlálhatatlan sikerélményükben lett volna részük! A pártfegyelem szellemében akkor mély hallgatásba burkolództak, miközben a piszkos és enyves kezükkel DEGESZRE LOPTÁK MAGUKAT(!), miként azt a „félnótás” Gyurcsány elvtársuk öszödi beszédében részletesen kifejtette a (szépszámú) kesztyûtlen és hallgatag cinkosai elõtt.


Végezetül: nem ártana észrevenni, hogy a szavazópolgárok immár számos alkalommal (legalább hétszer,- tessék utánaszámolni…) páros lábbal próbálták kirúgni a közéletbõl a hazug, csaló, korrupt, tolvaj, koncepciótlan, permanensen ígérgetõ, nevet csereberélõ, önmagát reformálgató és az országot anyagi-erkölcsi csõdbe vivõ pártot, de az eltûnése és az agonizálása csak most gyorsult fel, és ezt a jelenséget még a Gyurcsány-Mesterházy-Lendvai-Szanyi-Lamperth-(stb.,stb.,)-féle, bülbül szavú hazugok sem képesek megállítani.


(Prof. Dr. Bokor Imre)


az MJB ELNÖKE