MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁG (MJB) POSTALÁDÁJA

(2009. május 29.)


FELHÍVÁS!



TISZTELT VÁLASZTÓPOLGÁROK!



Június 7-én, szavazatukkal szíveskedjenek igazolni, hogy a magyar egység létrehozásáért eleget tesznek mind a jobboldal, mind pedig a baloldal kérésének, és új utakon, új alapokon, új felfogásban, új módszerekkel, valamint új vezetéssel kívánják talpra talpra állítani az erkölcsi és gazdasági csõdbe vitt hazánkat.


A jobboldal már évtizedek óta erre törekedett, a baloldal is szünet nélkül szajkózta reformtörekvéseit, de valami fékezõ tényezõ mindig keresztülhúzta "nemes" szándékait. Gyurcsán eltávolítása és Bajnai "trónra léptetése" során is megígérték, hogy mindent megreformálnak, sõt (a nyomaték kedvéért) "eldanolták", hogy: "Ez a harc lesz a végsõ....", és "lerítt" róluk, hogy komolyan gondolják!


Nyújtsunk számukra segítséget a végsõ harcukhoz, és (pártállástól függetlenül) seperjük ki õket a közéletbõl! Minden józanul gondolkodó ember tisztában van azzal, hogy valós rendszerváltás nem oldható meg a régi banda ortodox kádereivel és holdudvaraikkal. A minap még Bajnai is utalt arra, hogy alapvetõ változtatásokat kell életbe léptetni, ami a közvélemény olvasatában azt jelenti, a baloldal több évtizedes (gyökeresen elfuserált) kísérletezgetéseknek véget kell vetni!


A mérhetetlen hosszú türelmi idõ letelt, elérkeztünk arra pontra: rangsorban az európai államok utolsó helyére, ahonnan nincs tovább!


Rákosi vezetésével "rajtoltunk", Kádárral folytattuk, majd Grósz, Medgyessy, Horn álltak az "élre", végül pedig a félnótás Gyurcsánnyal és Bajnaival jutottunk a szakadékba, miközben (a "hosszú menetelés" során) társadalmi és egyéni tragédiák tömegét szenvedtük el, lélekszámunk rohamosan csökkent, átlagos életkorunk 8-10 évvel maradt el az európai mutatóktól, gazdaságunk tönkrement, adósságunk az "eget veri", egészségügyi bázisunkat dilettáns (Horváth Ágnes-féle) vezetõk szétverték, a hazugságot kormányszintre emelték és a korrupció elborítja az országot.


Gondoljunk a kékcédulás választási csalásokra, a kitelepítésekre, a kulákverésekre, a magyar GULAG-okra, a koncepciós perekre, a Kun Bélát is felülmúló "megtorló és akasztgató", krumplilevest kedvelõ (hazaáruló) Kádárra, a libalegelõkön és árokpartokban, koporsó és ruházat nélkül "elkapart" (összedrótozott kezû) mártírokra, a hozzátartozóik testi és lelki kínzására, nemzeti szimbólumaink megbecstelenítésére, õseink és hõseink feledtetésére, történelmünk eltorzítására, a magyarságtól idegen ideológiák erõszakos terjesztésére.


Gondoljunk Gyurcsány "ámokfutására": választási csalásaira, hazudozásaira, hazánk "leqrvázására", békés felvonulók tönkreveretésére, vízágyúk, könnygázgránátvetõk, lovas rendõrök, rendõrkutyák tömeges bevetésére, földön fekvõk megtaposására, nemzeti zászlónk lábbal tiprására, "mûveleti terület" létrehozására, szemkilövésekre, Gergényi "megdicsõülésére", a haderõ szétverésére, a mértéktelen (permanens) "rongyrázásokra", a zömében teljesen szükségtelen szóvivõk, tanácsadók, és a különféle elnökségi tagok emelt színtû dotálására és semmit sem érõ tevékenységükre.


Gondoljunk az adóssághalmaz meg-triplázására, az adófizetõk pénzének elherdálására, a felvett kölcsönök eltûntetésére, az imperialistákat gyûlölõ és "szidalmazó" kommunisták (bolsevikok) milliárdosokká válására, a privatizáció "levezénylésére", az állami vagyonok felszámolására, a félmilliós munkanélkülire, a semmit sem produkáló fõpolgármester ígérgetéseire, lebukott miniszterek és egyéb fõguruk végkielégítésére, számlák nélküli pénzfelmarkolások tömegeire, a "vízfejû" parlamentre és a milliárdos sikkasztók felelõsségre vonásának "altatására".


Mélyen Tisztelt Választópolgárok! Megaláztak, megvertek, kisemmiztek minket! Göncz Árpáddal az élén,- rossz hírét keltették hazánknak: fasiszták, nácik, antiszemiták, kirekesztõk, honfitársainkat cserbenhagyók lettünk a világ szemében, és ezeket a címkéket terjesztették egyes SZDSZ-es és MSZP-s EU-s parlamenti képviselõink mérhetetlen nagy elfoglaltságuk és utazgatásuk melléktermékeként.


A rendszerváltozás groteszk minõsítését jelentette a Népszabadság c. hazug napilap túlélése és virágzása, majd a kommunizmus százmilliós áldozatáért felelõs kommunista pártok és vezetõik bûneinek szemérmes elhallgatása és felelõsségre vonásuk elmaradása. Felbátorodásukat igazolja, hogy a Thürmer-féle ortodox bolsevikok pártja felvette a Magyar Kommunista Munkáspárt nevet, sõt képviselõket is jelöl az EU-ba.


Mindezeket az MSZP és az SZDSZ szótlanul tûrte és tûri, de a spermabankból született SZDSZ-es Horn és eszmetársai: Kuncze, Demszky, Tabajdi, Fodor, Magyar, Petõ, Gusztos és Ungár újévi malac visítását utánozták egy Turul szobor vagy egy Árpád-sávos zászló megjelenése miatt, mert szelektíven mûködõ memóriaegységükbõl kimaradt, hogy a kommunisták hány magyar állampolgárt likvidáltak Sztalin, Kun, Szamuely, Rákosi és Kádár nyílt vagy burkolt intézkedésére.


Õk szelektív félelmet építettek ki maguk köré, megszabnák, hogy milyen legyen a zászlónk, a címerünk, megszabnák, hogy mit, mikor, hol és hogyan kell ünnepelnünk, új-és új törvényekkel sújtanák a véleménynyilvánítókat, új-és új adókat vetnének ki az állampolgárokra.


Magyarország (készenléti) rendõrállammá vált, az MSZP és SZDSZ hatalmi, média, pénzügyi, parlamenti, jogi diktatúrája lépett életbe. A letartóztatások, a kihallgatások (vallatások) kísértetiesen hasonlítanak a hajdani ÁVO vagy ÁVH-s módszerekre.


JÚNIUS 7-ÉN MEGÁLLJT PARANCSOLHATUNK EZEKNEK AZ ANTIDEMOKRATIKUS ÁLLAPOTOKNAK, VISSZAÁLLÍTHATJUK AZ ORSZÁG SZEKERÉT A NORMÁLIS KERÉKVÁGÁSBA.


"ITT AZ IDÕ, MOST VAGY SOHA"!



(Prof. Dr. Bokor Imre)


az MJB elnöke