Párhuzamok


a katyni mészárlásra megemlékezõ lengyel vezetõk tragédiája


és a magyar - az 1956-os forradalom 50. évfordulójára emlékezõk -


elleni


2006-os rendõrterror között




Visszatérve a katyni mészárlásra és az arra emlékezõ lengyel állami vezetõk tragédiájára, el kell mondanom, hogy nem volt véletlen az õ tragédiájuk!!! Hiszen az oroszok - pont, mint az emeszempés jogutódjaik itt Magyarországon - sem tûrik, hogy olyanok is megemlékezzenek a lemészároltakról, akik a háborúban az ellenséges oldalon álltak. Pont úgy, mint ahogy az emeszpések sem tûrték, hogy az 1956-os forradalom 50. évfordulóján a nép is megemlékezzen a hõs halottakról!


Kisajátították maguknak az ünneplést is, holott semmiféle erkölcsi alapjuk nem volt rá!!! Ez pont olyan, mintha csak a hóhérnak lenne joga megemlékezni az általa kivégzettekrõl!!!! Nekünk, a magyar népnek - még ennyi év után sem szabad megemlékeznünk sem!!!



Az oroszok is pont így gondolkodtak a Katynban történtekrõl,


http://www.mommo.hu/media/Katyni_meszarlas


amikor nem hívták meg a lengyel államfõt arra a katyni programra!!! Az egészben az volt a tragikus, hogy a lengyel küldöttség mégis útra kerekedett és megkapták a berepülési engedélyt, viszont a leszállásit már nem!!! Már a célhoz közel jártak, amikor a ködre hivatkozva átirányították õket két másik


városban lévõ repülõtérre!!!


Ha, akkor megkapják az orosz földi navigációsoktól a leszálláshoz szükséges segítséget, akkor nem vesztek volna bele a ködbe és nem zuhannak le!!!



Emlékezzünk csak vissza mit mûveltek az ukránokkal 2006-ban!!! Ez egyenes folytatása volt az 1931-es bolsevik népirtásnak!!!!


http://hu.wikipedia.org/wiki/Holodomor


Az oroszoknál semmi nem változott, pont, mint nálunk!!! Ugyanazok és ugyanazokkal a módszerekkel és annak az ellenkezõjének a kommunikációjával manipulálják a környezetüket, a saját népüket és az egész világot.



Nálunk is még mindig ugyanazok - és bolsevik mintára ténykedõ jogutódaik - tarthatják sakkban az 1945 utáni üldözötteket és utódaikat.



Nálunk is népirtás volt (és van): http://hmult2.50webs.com/konyvek2/magymac.htm


Nálunk csak a módszerek változtak, de a lényeg maradt.


A lényeg, hogy nekünk nehézsorsú üldözötteknek és utódaiknak még beszélnünk sem lehet errõl, miközben milliárdos (kártérítéseket fizettünk) és még a mai napig is fizetünk, mert perrel kikövetelik a zsidó holokausztot túlélõk!!!!



Míg nem fogjuk egyenrangúan a bolsevik módszerekkel történõ (magyarok irtását) népirtást kezelni a zsidó holokauszttal, addig nem beszélhetünk demokráciáról Magyarországon!!!



Üdv. Bóna Mária Ilona