A „saját kutyánk kölykének” mindent szabad?



Felkavart Makovecz Imre nyilatkozata



Pont a napokban gondoltam arra, hogy milyen csodálatos kezdeményezés volt a polgári körök szervezése. Nekem csak az volt a szívfájdalmam, hogy ezeket sem szervezhette ám bárki, bárhol!



Mert, aki mondjuk a „T”iltom listán volt 1990 elõtt az azután is azon maradt!!! „Hála” annak a rohadék paktumnak, amelyik betartatásán miniszterelnöki tanácsadóként õrködhetett Boross Péter a Fidesz-kormányzás idején is.



Ennek a paktumnak „köszönhetõen” második „trinonját” élhette át Magyarország!



Errõl a paktumról a következõt olvashattuk: az MDF-Fórum 2003. december 5.-i számában


“...Ezért kötötte meg az ismert paktumot és nem tette lehetõvé, hogy a tudatlanság, vagy félismeretek ezt lehetetlenné tegyék.”



Ezzel az egy mondattal árulta el Boross Péter azt a kendõzetlen szándékát, hogy Magyarország szavazópolgárai maradjanak csak tudatlanok és csak félismeretek birtokában menjenek 20 év múlva is szavazni 2010.-ben!!!



Hogy a magyar nép tudatlan maradjon és félismeretek birtokában szavazgasson és szervezkedjen továbbra is ehhez járult hozzá az az értelmiséginek nevezettek tábora, akikhez tartoztak a Nemzeti Konzultációs Testület tanult tagjai!!!



Ugyanis, a testület tanult és a maguk szakterületén nemzetközileg is elismert „szaktekintélyei”-hez hiába özönlött a kettõs hatalmi nyomás alatt roskadozó magyar nép panaszáradata. Az egész csak kampányfogás volt!!!


Ugyanúgy, mint a Magyar Írószövetség által, a Magyar Naplóban meghirdetett „MAGYARSÁG ÖNKÉPE AZ EZREDFORDULÓN” címû szociográfiai pályázat. Erre is több, mint 2000 pályamunka érkezett határon innen és határon túlról. Amiért olyan szörnyûséges ÖNKÉP-et tükröztek ezek az írások, legjobbnak találták alattomosan agyonhallgatni az egészet. Így történhetett meg, hogy az 1996-ban meghirdetett pályázatra beérkezett, elbírált és díjazott pályamunkák eredményhirdetésére csak 1998-ban, a média-nyilvánosság teljes kizárásával került sor!



Sorolhatnám még, hogy hányszor vált nyilvánvalóvá, hogy sem az emeszpének sem pedig az emdéef-fidesznek nem volt érdeke felrúgni azt a bizonyos paktumot!



Nem is tenném szóvá, ha nem lenne még mindig az értelmiségiek között olyan, aki a fidesznek elnézi mindezt, miközben az emeszpétõl kezdve a jobbikig mindenki mást igyekszik minden rosszért vádolni!!!



Így történt ez most is, amikor Makovecz Imre a Heti Válaszban bejelentette, hogy „Miért nem leszek jobbikos”



Érteném én Makoveczet, ha nem jártam volna abban az általa felújított - elõzõleg rettenetesen lepukkant - nyooóóckeres házban, amelyik felújításához több ezer polgári körös magyar ember adta össze a pénzt!!! De jártam és láttam az egyik emeleti elõtérben azoknak a bizakodó magyar embereknek a névsorát tartalmazó táblákat a falakon, akik lehet, hogy az utolsójukat is odaadták ezért a házért, mert azt hitték, hogy a magyarság sorsának jobbrafordulásáért fognak benne tevékenykedni majd a polgári körök tagjai.



Ma már pártház ez a ház és meg lehet nézni, hogy mi lett a polgári körök sorsa!



Nem értem Makoveczet, mert neki ezt tudnia kéne és akkor nem nyilatkozná azt, hogy õ vakon megbízik a „saját kutyája kölykében.”



Bizony, az 1956 utáni értelmiségi mind szótlanul asszisztált a magyar nép lepusztításához és az 1990 utáni teljes kifosztásához!



Mert azt elképzelni sem tudom, hogy ne tudnának arról, hogy 1990-ben az õ biztonságukat és védelmüket is szolgálta az a bizonyos paktum…, amelynek még a létezését is tagadják a mai napig!



Éppen ezért, nyugodtan akár választási koalíciót is köthetnének a mostani parlamenti pártok egymással, hiszen, ki nyíltan hazudozva, ki, pedig az igazság elhallgatásával járult hozzá Magyarország és a benne élõk teljes kiárusításához és elszegényítéséhez!



Makovecz Imre vállalkozását is tönkretette ez a mostani adórendszer, csakhogy az õ kutyája kölyke is hozzájárult ehhez annak a bizonyos paktumnak a mai napig történõ betartásával!!!



Azért sem igazságos a Jobbikot, illetve Vona Gábort vádolni mindennel, hiszen õ sem fogja ezt a paktumot felrúgni!!! Hiszen szó nincsen a kampányukban arról, hogy esetleg az 1990 elõtti bolsevik népirtókat elszámoltatni akarná és a nehézsorsúaktól való bocsánatkérést szorgalmazná, hogy legalább az erkölcsi kárpótlásuk szavatolva lenne!!! Mindeközben még mindig fizeti Magyarország népe a zsidó kárpótlási pénzeket!



Na ennyit a magyar értelmiségirõl! Inkább belepusztul ebbe az egészbe, de akkor sem vállalja föl mindennek a felelõsségét! Mert, bizony az õ hallgatólagos beleegyezésük nélkül soha nem lehetett volna ezt az országot és ezt a népet ilyen mértékben lepusztítani!!!



Bp. 2010. március 5.



Bóna Mária Ilona