Kedves Hazamentõk!



Azért írom ezt a levelet, mert közvetíteni szeretnék a között a nép(réteg) között, amelyikkel végre meg kéne értetni saját jólfelfogandó érdekeit és el kell õket hódítani az ellenkezõ oldalról, azoktól, akik (adós) rabszolgává tették!



Ez a nép pont olyan állapotban van, mint azok a pszichológiai kísérleti alanyok, akiket bezártak egy helyiségbe, ahol hangos- és egyre hangosabb zenével bombáztak a hangszórókból. Minden egyes kísérleti alany azonnal kereste a menekülési lehetõséget. Minden áron ki akartak törni és szabadulni a rettentõ zajtól.



Ezt ismételték folyamatosan, mígnem egy idõ után már nem keresték a menekülési útvonalat, vagy ajtó- ablaknyílást, bármilyent, ahol el lehet hagyni a helyiséget, hanem beletörõdön végigszenvedték minden alkalommal a rettenetes hangerõvel rájuk zuhanó zajos zenebonát.



Sõt, amiért oly sokáig meg kellett tanulniuk az ehhez a rettenetes zajhoz való alkalmazkodást, már azt sem vették észre, amikor kinyitották a helyiség ajtaját!



Be kellett menni közéjük és kézen fogva, kérlelve kellett õket kivezetni onnan.



Nos, ha gyõzni akarunk, mi nemzetmentõk, akkor így kell hozzáállnunk a Haza-mentéshez, mert a Haza nem csak egy földterület a Kárpát-medencében, hanem a benne élõk sokasága is!!!



Aki csak egy földterületért küzd, az nem gyõzhet, mint ahogy az eddigi ábra is bizonyítja. A benne élõk kezét kell tudni egyenként megfogni és a rosszból való kivezetõ utat nekik megmutatni!!!



Isten áldja Hazánkat és a benne élõket!



Bóna Mária Ilona