Hozzászólás Siklósi András:


Hazánk és világunk megsemmisítésének küszöbén


címû írásához



A következõ bekezdésben foglaltakhoz fûznék néhány gondolatot:



„A NATO az interkontinentális maffia legfõbb csapásmérõ ereje, kizárólagos rendelkezéssel. Eddig még csak rombolt vagy fenyegetett, de az érdekkörön kívül soha senkit nem védett meg, függetlenül attól, hogy tagországról vagy kívülállóról volt-e szó. Bennünket sem fog megoltalmazni semmilyen ellenséges támadástól, jóllehet, erre alapozva még nevetségesen satnya honvédelmünket is leépítjük.”



Eme bekezdés elsõ mondatával teljes mértékben egyetértek, csakhogy elkerülte figyelmedet a több, mint egy éve, a lev. listámra – számodra is – folyamatosan megküldött, kétségbe esett jajkiáltásom arról a veszedelemrõl, ami fenyegeti hazánkat.


Ez pedig nem más, minthogy 2008. április 22-én az összes parlamenti párt képviselõjével megszavaztatták azt a törvény – területfejlesztésnek álcázva, hogy 2010-11-es határidõvel meg kell építeni Magyarország területén azt a 11 NATO logisztikai kp-ot és annak 10 km-es sugarú körzetét, amelyet a csatolmányban megküldök ismét. Ezek a log.kp-ok ilyenformán lefednék az egész ország területét és ezzel az egész kis-magyarország NATO támaszponttá válhat. Ráadásul, a NATO Izraellel kötött szerzõdést ezen logisztikai központok kiépítésére. Mindeközben, a köztársasági elnök az egyetlen radar megépítése ellen lobbizik, saját népszerûségét növelendõ!!! Miközben – állítólag a Magyar Honvédség v. elsõszámú embere (kellene, hogy legyen) mit sem tud errõl a törvényrõl!!! És a képviselõket, ha megkérdeznénk, õk olyan öntudatlan, gyermekded emberek, akik mit sem sejtve megszavaztak ilyen nagy horderejû törtvényt!!! A mostani miniszterelnök terjesztette elõ és ez akkora „húzás” volt tõle, hogy hálából elfoglalhatta a miniszterelnöki bársonyszéket!!!


A csatolt írásomban kifejtem részletesen, hogy mire a polgárháborús hangulat keltése! Pontosan azért, hogy legyen végre ürügy a NATO égisze alatt az izraeli katonaság magyarországi területfoglalására. Táborfalván már készen áll a vadonatúj lakótelep a zsidó logisztikai kp-ok kiépítõi számára. A közelben lelõtt cigány édesapa és kisfiú (mint a többi is) mind polgárháborús hangulat teremtése, provokációs szándékkal történt!!!



Mi meg benyaljuk ezerrel ezeket és itt bíbelõdünk a cigányokkal, meg a buzikkal, ahelyett, hogy gõzerõvel egy nemzetté kovácsolódva megkezdenénk az ellenállást mindezek ellen, úgy ahogy azt Bösztörpusztán a Kiáltványban a Magyarok Szövetsége meghirdette és úgy, ahogy ahhoz Vavrek József az Utószó címû csatolmányában megfogalmazta… és ahogy azt Lengyel Károly a Mit kíván az õfelsége- a magyar nép? c. írásában tette!



Bp. 2009. 09. 05.



Bóna Mária Ilona