"Tüntettem már eleget, tüntessen most más is!" kijelentéssel hárítom el már napok óta a mai nagy tüntetésre való felszólításokat.


Miért nem szeretnék többé tüntetni?


Azért, mert teljesen hiába tüntettem 2006 június 4-tõl 2009 január 31-éig!!!


Az a tenger-sok szervezkedés, munka, örökös felfokozott érzelmi állapot és szellemi készenlét, amivel jár egy örökös nyilvánosság... mind-mind hiábavaló volt!!!


Nem tudtam embertársaim hiszékeny részét egyetlen gondolatnyival sem eltántorítani a saját pártjának (és annak vezérének) imádatától!
Mint valami elvakult szerelmesek csüngnek az emberek a maguk vezérén és annak minden szaván.


Nem szeretnék senki lelkébe gázolni, ezért visszahúzódva a magánéletembe, próbálom menteni még, ami menthetõ. Berendezkedem arra az önellátó háztartás-vezetésre, amivel az 1990 elõtti puhának nevezett diktatúrában föl tudtam nevelni gyermekeimet. Most majd kicsi unokáimmal is ezt fogom tenni...


Ismét átmegyek túlélõ üzemmódba...


Nem teszem ezt örömmel, mert már elég idõs vagyok ahhoz, hogy valami jó nekem is jusson az életben! 1990 után azt hittem, hogy eljön az én idõm is és legalább az idõs koromat megélhetem majd méltósággal, hamár elvették a gyerekkoromat, az ifjúságomat... Mindent, amitõl jó gyermeknek, vagy ifjúnak lenni. A társadalomból számûzöttként kellett tengetnem életemet, mint egy bûnözõnek.


Amikor rájöttem, hogy nem vagyok egyedül ezzel, nyomozásba kezdtem.
Ma már pontosan tudom, hogy kik voltak azok a sorsüldözöttek, akiket- és leszármazottaikat a mai napig negatívan megkülönböztetik és akik emiatt már kint nyugszanak(?) a temetõkben, vagy célkeresztben tengethetik életüket.


Rájöttem, hogy 1990-ben azért adta át oly "békésen" a hatalmat az emeszempé, mert már akkor is kiürült az ÁLLAMKASSZA és, ha ezt nem teszik meg, akkor Medgyessy Péternek be kellett volna jelentenie Magyarország fizetõképtelenségét!!!!


Sorra alakultak a pártok és az akkor már javában folyó privatizációs hadjárattal az egypárti diktatúra politikusai sorra mentették át a "dolgozó nép" vagyonát saját- magáncélra magánvagyonaikat gyarapítandó. azok lettek ismét a rendszerváltozás SIKERES PÁRTKATONÁI és VEZÉREI, akik már 1990 elõtt is rendelkeztek a "VÁLTOZÁSHOZ" induló ismereti- kapcsolati- és ANYAGI TÕKÉVEL!!! Akiket meg teljesen kifosztottan ért a rendszerváltozás nevezetû felfordulás, mehetett az utcára hajléktalannak, vagy a munkaügyi hivatalokba állásért, meg segélyért kuncsorogni. Volt aki gyorsan elment nyugdíjba, mert akkor még 55 éves korban is el lehetett menni. A megszûnõ cégek mint választási lehetõséget felkínálták ezt az 55 év körüli dolgozóiknak.
Akik ennél fiatalabbak voltak, azoknak tényelg nem volt semmilyen "újrakezdési" lehetõségük!
Így nekem sem. Azért én újra és újra próbálkoztam a sorsomon javítani, hiszen úgy tudtam, hogy rendszerváltozás van!!!
Bizony, ez nem sikerült egyetlen alkalommal sem. A pártoskodásból is kiszelektáltak, mert a pártkatonák ugyanazt tették és cselekedték, amit az elõzõ egypárti diktatúra pártkatonái és mindenható pártvezérei!!!


Hogyan lehetséges ez?


Miért ütközött MINDEN JOBBÍTÓ SZÁNDÉKOM valamilyen pártérdekkel?


Oknyomozásom során sok dokumentum birtokosa lettem. Ezekbõl a dokumentumokból azután szépen összeállt a valóság képe.
Az történt ugyanis, hogy egy un. paktumot kötöttek a pártok és vezéreik egymással arra vonatkozólag, hogy nem lesz semmilyen hatalomváltás. Nem lesz semmilyen elszámoltatás...
Semmi olyan nem fog történni, amivel bárkinek is bántódása esne az egypárti diktatúra idejét hatalmon lévõknek és hatalmukkal visszaélõknek!


Minek utána megkötötték mindkét PAKTUMOT egymással, a nép feje fölött, beindult a vetélkedés, hogy ki tudja a pártok közül a magyarság érdekeit a legjobban képviselni.


Demokrácia nevében annyi hazugság hangzott el az elmúlt két évtizedben, hogy Dunát lehetne vele rekeszteni. Amiért a sorsüldözöttek táborába tartoztam és onnan semmilyen módon nem tudtam kiküzdeni magamat folyamatosan kutattam a MIÉRT-ek okát. Ahogy rájöttem az ok-okozati összefüggésekre, úgy lettem egyre elkeseredettebb, mert ezen összefüggéseket hiába írtam meg és továbbítottam ismerõseim felé, hiába mondtam mindenkinek, akivel összehozott a sorsom az elmúlt két évtizedben, mert "csak" egy állampolgár voltam a sok közül.
Beléptem pártba is, hogy megszerezzem a jogosultságomat ahhoz, hogy felhívjam a nehézsorsúak egyre növekvõ táborának bajaira a figyelmet és bátorkodtam MINDIG JAVASLATOKKAL ELÕÁLLNI BAJAINK ORVOSLÁSÁRA. Azonban. soha nem illett bele egyetlen jobbító szándékú javaslatom sem az aktuálisnak mondott pártédekbe. A PÁRÉRDEKnek mindig valamilyen más- érdekcsoportokat kellett szolgálnia.


Mostanra már megtanultam, hogy ezek az érdekek nem azonosak a nemzetmentést akarók édekeivel. Sõt, a teljes nemzetárulás és a közös hazánk teljes kiárusítása és modern gyarmatosítása folyik. Még azok a pártok és pártvezérek is ezt teszik, akik egészen másról beszélnek. Sõt egyfajta magyar érdekrõl szónokolnak, miközben sorra megszavazzák azokat a törvényeket, melyekkel lehetõvé válik Magyarország egész területének NATO támaszponttá válása.
Lehetõvé válik Magyarország egész területének az idegen gázok vezetékeinek és tárolásának kiépítése és erre egy bazi nagy atomerõmû építése.


Eltemetve és beszennyezve ezzel a föld mélyében rejlõ vízkészleteket, tönkretéve a jó termõ földjeinket, mint ahogy azt már Hódmezõvásárhelyen meg is tették a legjobb termõföldek kisajátításával egy óriási gáztározó telepítése miatt.


Így lesz Magyarország Európa energia-elosztója és más országok élelmiszereire rászoruló gyarmata. Pontosabban, rezervátuma lesz a magyarságnak, mert a NATO-logisztikai központokat felépítõ izraeliek fogják belakni a logisztikai központok lakótelepeit...


Minderre a 2008. április 22-én, BAJNAI GORDON által elõterjesztett - a magyar parlament által elfogadott - területfejlesztési törvény ad majd lehetõséget!!!!


Ezt a törvényt és azt a szerzõdést, ami az orosz gáz magyarországi elosztóközpont létrehozására kötöttek az aktuális kormányok kötelezõ érvényûek!!!


Éppen ezért, én a kisujjamat sem fogom mozdítani egyetlen pártért, pártvezérért, aki ehhez a szavazatát adta a magyarnak nevezett parlamentben. Vagyis, semmiképpen nem fogok egy elõrehozott választásért tüntetni, mert egyik pártban sem bízom, hogy képes lenne ezeket a paktumokat és hazaáruló szerzõdéseket felbontani!!!


Még annyit, pillanatnyilag, minden párt a demokrácia nevében szónokol, de parlamentáris diktatúrával pártérdekeket valósít meg. Éppen ezért, számomra a pártokrácia intézménye teljességgel lejáratódott és mint ilyen elfogadhatatlan!!!


Mindaddig, míg marad a pártokrácia nem számíthatunk semmi jóra. Én pedig már nagyon-nagyon vágyom egy kis "jóra" is és éppen ezért elutasítom a pártokrácia nyomulását és a hatalomban tartását.


Bp. 2009. április 5.


Bóna Mária Ilona