Képviselõ õfõméltóságámak, Csapody Miklósnak!
Ön szerint ez a lehallgatós "botrány" a legnagyobb 1990 óta!!!
Szetintem meg az a legnagyobb botrány, amit az ön pártja - Boross Péterrel az élen, majd háttérben - rendszerváltoztatásnak hazudva elkövettek egész Magyarország ellen annak a bizonyos paktumnak a szellemében!!!!!!!!!!!
Az a legnagyobb botrány, hogy eltitkolták a magyar nép elöl, hogy azért "adta át" (látszatra) a hatalmat oly készségesen az MSZMP 1990-ben, mert ha nem teszi meg, akkor be kellett volna jelentenie Medgyessy Péternek Magyarország fizetõképtelenségét!
Az a legnagyobb botrány, hogy az un. "társadalmi tulajdon"-nak nevezett állami vagyont a magukat szocialistának hazudó politikusok saját magánvagyonaikat gyarapítandó privatizálhatták magáncélra.
Az a legnagyobb botrány, hogy a dolgozó nép véres verejtékével megteremtett nemzeti vagyont maffiózós módszerekkel kiárusíthatták külföldi multinacionális cégeknek!!!!!!
Az a legnagyobb botrány, hogy a rendszerváltozásnak hazudott társadalmi felfordulásban kiépíthették - MDF-es irányítással - azt a kettõs hatalmat, ami feltétele annak a népirtásnak, amit parlamentáris diktatúrával megvalósítottak!!!
Az a legnagyobb botrány, hogy mindezért 1990 óta milliomosokká váltak ezen politikus maffiózók, míg egész nemzedékek kerültek az utcára, majd a temetõbe!!!
Megteltek a temetõk 1990 óta képviselõ "urak" és "hölgyek", ez a legnagyobb botrány!
És még mindig nincs vége a törvényekkel való nemzetgyilkolásnak, mert - közpéénzekbõl, nagy költséggel reklámozott - reformnak hazudott kormányprogram megvalósítására fognak a gyanútlan, hiszékeny emberek szavazni!!!!
Az a legnagyobb botrány, hogy ön: Csapody Miklós és képviselõtársai szerte az országban újra és újra bizalmat kaphatnak...hazugságkampányaikkal!!!
Vegye tudomásul, hogy nem érdekel az emdéefes-elnöki, szemfényvesztéses hazugságkampánya, sem az ön ármányságos botránykiáltványa!!!!!
Megvetéssel, Bóna Mária Ilona, volt medéefes