A magyarral szemben mindenki mindent megengedhet magának? A trianoni utódállamok


területérõl folyamatosan riasztó hírek érkeznek a kisebbségi létbe kényszeríttet


nemzettestvéreink megalázásáról, emberi jogainak sárba tiprásáról. Sajnos, Szlovákiában már kormányszintû támogatás bátorítja a rendõri erõszakot. Ékes bizonyíték erre szombaton a Dunaszerdahelyen lejátszott futballmérkõzés. A tények köztudottak, ezért a részletekre írásomban nem térek ki bõvebben. Malina Hedvig után már kormányszinti utasításra vernek a szlovák rendõrök magyar szurkolókat, akiknek egyetlen bûnûk” az csupán, hogy magyarnak


születtek, és a hazai csapatot támogatták a szlovák vendégjátékosokkal szemben. A videofelvételek beszédesen árulkodnak errõl.


Természetesen a magyarnak éppen nem nevezhetõ kormány és lagymatag álellenzéke


tiltakozás helyett úgymond, tájékozódik a történteket illetõen. Ám, semmi meglepõ


nincs ebben. Mivel az egygyökerû, a globális diktatúra parlamenti helytartóitól más, mint a nemzeti érdekek folyamatos elárulása, nemigen várható el.


A 2006. október 23-án elkövettet rendõri brutalitás után, amikor több embernek is kilõtték


a szemét, és nõket és gyermekeket is ütlegeltek, majd ez év 2008. szeptember 20-án harci gázt


vetettet be a NEMZETÁRULÓ KORMÁNY a Szabadság téren, azt üzenve a trianoni utódállamoknak, hogy velünk szemben minden megengedhetõ. Mind ezek egyenes következménye az, ami Dunaszerdahelyen történt. A magyar nép többsége sajnos, engedelmes nyájként továbbra is közömbös, a határon túli nemzettestvéreink sorsa iránt, és tétlenül szemléli nemzetünk folyamatos, és tudatos kiirtását. Ugyanakkor mélységesen elítélem a szlovák zászló elégetését a múlt hét szombatján a Szlovák Köztársaság Nagykövetsége elõtt az esti órákban lezajlott tüntetésen, mivel ezzel az egyébként békés jellegû, méltóságteljes demonstrációnak ártottak a legtöbbet és nem a Szlovák kormánynak.


Szlovákiában a szlovákok, és a magyarok többsége jól megfér egymással, igazán sajnálatos, hogy a szlovák kormányban a szélsõséges Ján Slota hívei kerültek többségben. Ezúton kérem a mai tüntetés résztvevõit, hogy békésen, méltóságteljesen tiltakozzunk együtt a Szlovák


Köztársaság Nagykövetsége elõtt, a szlovák rendõrök semmivel nem magyarázható brutalitása ellen,


és ne gyalázzunk meg a szlovák jelképeket, legyünk tekintettel a többségében


tisztességes, nemzeti érzelmû szlovák emberek érzékenységére, mert õk is Krisztus gyermekei, és keresztény embertestvéreink.



Bogád Antal