Elõzmény:


"A nemzetiszocialista rendszer bûneinek tagadása miatt" feljelentette Gyöngyösi Mártont, a parlament külügyi bizottságának jobbikos alelnökét Mesterházy Attila, az MSZP elnöke és Steiner Pál szocialista országgyûlési képviselõ. Az MSZP ügyészségi vizsgálatot is kezdeményezett a Jobbik ellen.


A feljelentést a legfõbb ügyészségen tették, noha a vádhatóságnak véleményük szerint hivatalból kellene eljárnia a jobbikos képviselõvel szemben - mondta Steiner Pál pénteken.

Az MSZP-s azt is bejelentette, hogy a pártelnökkel közösen a XI. és XXII. kerületi ügyészségen törvényességi ellenõrzési eljárást kezdeményezett a Jobbik ellen, miután Gyöngyösi Márton a párt politikusaként a The Jewish Chronicle címû folyóiratnak adott nyilatkozatában megkérdõjelezte a "holokauszt magyarországi áldozatainak a számát, azt a tényt, hogy több százezer magyar állampolgárt zsidó származása miatt gyilkoltak meg, illetve deportáltak a második világháború alatt".

Steiner Pál: "Gyöngyösinek a vádlottak padján a helye,

nem pedig a Parlamentben (2012-02-10)









Kedves magyar és Magyarországon élõ zsidó Honfitársaim!
/Gondolatébresztõ Steiner Pál MSZP-s képviselõ részére./


KÉRDÉS STEINER PÁLHOZ!
Kedves STEINER PÁL!

http://i.imgur.com/6Z0qc.jpg
Kérdezem, az elmúlt kétezer év alatt mikor nem volt zsidózás?
Bizony volt és lesz is zsidózás és közben pedig Izrael állam újjá született és Magyarországon virágzik a zsidó kulturális élet.
Zsidózott Tomás de Torquemada is pedig halachikus értelemben zsidó volt.
Karl Marx teljesen zsidó volt, mégis megírta a "Judenfrage" zsidókérdés címû tanulmányát.
Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij, minden idõk legtöbb nyelvére lefordított és legolvasottabb orosz írója szintén zsidózott a "Jevrejszkaja Vaprosz" (fonetikusan) zsidókérdés címû írásában.
De zsidózott Luther Márton is a "Von den Juden und ihren Lügen", Zsidók és hazugságaik, 1543-ban megjelent munkájában és Fredrich Hörderlin is Richard Wagnerrõl nem is beszélve, de nem sorolom mert hetekig írhatnám a neveket!
Mit mondtak híres emberek a zsidókról ?
http://www.freepress-freespeech.com/holhome/konyvek/quotma.htm

Tehát hagyjuk ezt
kedves STEINER PÁL!

Megkérdezte egy újságíró Szabó Dezsõtõl: "- És az antiszemitizmus? Szabó Dezsõ legyintett a kezével! - Az antiszemitizmus: csalás, Megalománia. Százötvenmillió szemita van, ezekbõl csak tízmillió zsidó. Hát én egy két zsidót utálok, már antiszemita vagyok? A zsidók csinálják az antiszemitizmust, hogy eltereljék különbözõ felelõsségek vállalásáról a figyelmet. Nem vagyok antiszemita!" (Az interjút Réti Sándor készítette: megjelent a Pesti Posta, 1937. november 3. számában.) Ez azóta sem változott!

Itt egy másik idézet:
"Negyven évszázados múlttal bíró népnek, mint a minõ a ZSIDÓ, régi történetét megismerni talán nagyon nehéz munka, — én nem tudom. Egyet azonban biztosan tudok, azt ugyanis, hogy sehol a világon nincs még egy nép, mely annyit panaszkodnék sorsára, mely oly szakadatlanul — minden lépésnél és minden szónál —megaláztatása, szenvedései, mártírsága miatt jajongana, miként a ZSIDÓK..." (F. M. Dosztojevszkij " A ZSIDÓKÉRDÉS" /Pro et contra/

Kedves STEINER PÁL!
Még egyszer, tehát mit mondtak híres emberek a zsidókról?
Miért van az, hogy a zsidó a föld egyetlen népe, akik mindenütt ellenséges fogadtatásra találtak, ahol bármilyen számban megtelepültek.
A nagy kérdés-MIÉRT?
http://www.freepress-freespeech.com/holhome/kiscikk2/wwiim.htm

JÉZUS KRISZTUS a zsidókhoz tartott beszédébõl Szt. János evangéliumában, VIII:44.
"Olyanok vagytok mint apátok, az ördög, és ugyanolyan kéjsóvárak vagytok mint õ.

Õ elejétõl fogva gyilkos volt és nem ismerte el az igazságot, mert benne nincs igazság.

Ha hazudott, a saját hazugságát mondta. Mert õ hazug és a hazugságok apja.

Mire a zsidók azt válaszolták - " - ebbõl világos, hogy Jézus a zsidókhoz beszélt.

De van itt még más is!
Amennyiben a sérelmes dolgokat a ZSIDÓSÁG szempontjából transzcendentálisan vezetjük le, akkor az Örökkévalóval frigyben álló "Izráel maradékával" semmi olyan nem történhetett és történhet, amely az " Úr" akarata nélkül következik be. Következésképpen így a vészkorszak sem! Méghozzá azon egyszerû oknál fogva, hogy az Örökkévaló "nem ment szabadságra" akkor sem, amikor az Õ kiválasztott ZSIDÓ népére a vészkorszak köszöntött!
Ez hivatott alátámasztani Yirməyāhū/ Jeremiás Próféta, aki a Kr. e. 7.-6. sz. fordulóján élt és elõre megjósolta a ZSIDÓSÁG vészkorszakát!



A helyzet tisztességes értékeléséhez meg idézem a történelmet és a történelmi forrásokat.
Magyarországon, a környezõ országoktól eltérõen a zsidóságot 1944. március 19-ig, a német SS katonai megszállásig és a közigazgatás totális német irányításáig fizikai bántódás nem érte!
A német katonai megszállás vezetõje Edmund Veesenmayer volt, aki ezért hat év börtönt kapott.
Leírom még egyszer : HAT ÉV BÖRTÖNBÜNTETÉST KAPOTT!
A nagy nácivadászok Adolf Eichmannt levadászták, de a magyarországi felettesét, Veesenmayert hagyták tisztes öregségben birtokán éldegélni, egészen 1977-ben bekövetkezett haláláig!
EDMUND VEESENMAYER tehát hat év börtönbüntetésben részesül.

De ugyanakkor az SS páncéloshadosztályok által 1944. március 18-tól egészen a magyarországi harci cselekmények befejezéséig a katonailag megszállt magyar nép már több, mint hatvan éve mást sem hall, mint csak azt, hogy ilyen, meg olyan bûnös. Ilyen meg olyan "antiszemita"!
Különösen mostanában hallja ezt, az egykori judeobolsevik internacionalistákból, liberális transznacionalistákká átvedlett zsidóságtól.
DE VALÓJÁBAN MI ÁLL A HÁTTÉRBEN?
A magyarságra oktrojált bolsevizmus több generáció óta döntési pozícióban lévõ egykori mesümed(hitehagyott) egykori judeobolsevik tényezõi és azok leszármazottai most leporolt zsidóságuk harci pajzsai mögé bújva próbálják generációs kiváltságaikat megvédelmezni, miközben minden ellenfélre azt kiáltják "antiszemita".
Ez olyan biológiai védelmi reakció részükrõl, mint a tintahal amikor veszélybe kerül festéket lövell ki ellensége megtévesztésére. A budapesti liberális zsidók az antiszemitázás, fasisztázás és egyéb ostobaságait ürítik magukból. pedig illene tudnia, hogy a kippa nem arra való, hogy a hazugságokat alája rejtsék, a tallit pedig nem arra, hogy azzal leborítsák a tisztességtelenséget, a tefillin pedig nem arra való, hogy azzal kössék magukra az ártatlanság álarcát, mondván:

"antiszemita politikai üldözésnek vagyunk elszenvedõi" !


TEHÁT IDEJE LENNE
VÉGRE ABBA HAGYNI !


De nézzük mit írt és mondott a hat éves börtönbüntetést kapott Veesenmayer?
/IDÉZETEK dr. Edmund Veesenmayer
JELENTÉSE MAGYARORSZÁGRÓL
1943. december 10.
Steengracht külügyi államtitkárnak (teljesség igénye nélkül):


"A zsidó az elsõ számú ellenség.
Az 1,1 millió zsidó az ország ugyanolyan számú szabotõrjét is jelenti, és legalább ugyanannyi, ha nem kétszer annyi azoknak a magyaroknak száma, akik a zsidók csatlósaiként a szabotázsra és kémkedésre irányuló nagyszabású tervek megvalósításában segítõtársaik és külsõ álcázóik.
Egy példa: teljesen helytálló, hogy a legtöbb német-magyar tárgyalás külsõleg az elképzelhetõ legkellemesebb módon zajlik le, úgyhogy egy német tárgyalásvezetõ, a szokásos asztali felköszöntõ keretében kijelentette, -olyan szellemben folytak a tárgyalások, amely gyakran eltörölte a tárgyalófelek közti határt-.
Attól tartok, hogy itt összetévesztették a külsõ formát a tartalommal, a türelmes papírt a durva gyakorlattal.
Mert ez esetben a klíringen keresztül más hang érzõdik. Senki sem hisz a klíring szentségében. (megjegyzés: a klíringrendszer kölcsönös leszámítási rendszer, amelyben az elszámolási viszonyban levõ pénzintézetek tartozásaikat kiegyenlítik)
A Nemzeti Bankon keresztül a klíring a rendszer-kormányzat kezében tisztára politikum. Védelmi eszköz, amellyel harcolnak vagy helyesebben mondva szabotálnak.
Ezt minden gyakorlati ember tanúsíthatja és tanúsítania is kell. A gazdaságnak hasznosnak kell lennie, és legkevésbé sem követheti az élethalálharc idején saját törvényszerûségét; még Magyarországon sem, amely hivatalosan még mindig szövetségese a birodalomnak. Csodálatos, hogy milyen jól mûködik a zsidók hírszolgálata. 24 órán belül mindenrõl értesülnek, nem utolsósorban a birodalom legintimebb eseményeirõl.
Nyilván kitûnõen mûködõ titkos adóállomások vannak Magyarországon üzemben. És hogy az aktív kémkedés se járjon rosszabbul, bizonyítja az az eset, amelynek véletlenül jöttem nyomára. Szigetvár magyar falu közelében a zsidó atyafiságú Andrássy Mihály grófnál – nyilván a felsõbb magyar hatóságok tudtával – tizenhat, részben a birodalomból elmenekült angol tiszt tartózkodik, akik ott élénk tevékenységet fejtenek ki.
Különféle okokból ütött az óra, hogy a zsidókérdéshez alaposan hozzányúljunk.

Annak tisztázása elõfeltétele, hogy Magyarországot beiktathassuk a birodalom harcába, melyet védelméért és létéért folytat... Már most meg kell kezdeni az ellenfél rendszeres felõrlését, a lelki masszázst a német sajtó útján:
A zsidókérdés folyamatos és állandóan élesedõ bírálatával
Ugyanez alkalmas formában és megfelelõ változtatásokkal a német rádió útján.

Ígéret az úgynevezett udvari zsidók megkímélésére.

Minthogy számításba kell venni Budapest bombázásának lehetõségét, a kellõ idõre vadászvédelem biztosítandó. Egyidejûleg közölni kell az ellenséggel, hogy a bombák által megölt minden egyes magyarért 100 gazdag zsidót fogunk agyonlõni, és azok vagyonát a károk jóvátételére fordítjuk. stb...... " (idézetek vége)

Edmund Veesenmayer összesen hat év börtönt kapott. Ezután 1951-ben szabadlábra helyezték. Ezt követõen Németország képviselõje volt az észak-francia Roubaix városában székelõ Pennel & Flipo cégnél.

A magyarság ugyanakkor már több mint hatvan éve vezekel és törleszt!


Ugye ezt a késõbbiekben már senki nem gondolhatja komolyan?





Szívélyes üdvözlettel

Mazel tov