Senki nem befolyásolhatja azt, hogy hova születik. De zsidónak születni különös tartalommal bíró felelõsség. Évezredek terhét viselõ felelõsség, de küldetés is egyben.
Legyünk végre õszinték! A Kádár rendszer nomenklatúrájának judeokratái, akik zsidóságukat most pajzsként tartják maguk elõtt, a magyar nemzeti szimbólumok és a rasszizmus párba állításával jó nagyot rúgtak, és folyamatosan rúgnak a magyar nemzetbe.




Aki ismeri belülrõl a kozmopolita világ mechanizmusát, a diaszpóra pókháló szisztémáját, az jól tudja, hogy ha itt Budapesten megfújják a sófárt, akkor onnantól a világ számos helyén olyan dologban is tiltakoznak a sorsközösség tagjai, amelynek valóságtartamáról igazából halvány gõzük sincs. Mert az etnocentrikus bizalmi index felülírja az objektivitást!
Ezen a területen a diaszpóra riadólánca és érdekérvényesítõ képessége eljut mindenhova.
Bemászik az ablakon, leereszkedik a kéményen, átbújik az ajtó alatt és még vitéz nemes nagybányai Horthy Miklós unokáját, Horthy István Sharif iszlámhitû unokáját is képes felkutatni, mert ilyenkor semmi sem számít!
Remélem ezek a körök a nagypapa szobrával kapcsolatban is megkeresik.




Csurka István legjelentõsebb jelenkori színpadi írónk. "Nácizmusával" kapcsolatos kijelentések vélelmeknek, de leginkább súlyos és tarthatatlan rágalmaknak tûnnek.
Nincs tudomásom arról, hogy Csurka István az Új Színházat munkatáborrá vagy egy Vernichtungslagerré alakíta volna átalakítani. Csurka színházat akar a magyar drámának és nem egyebet.
A "liberális és urbánus" oldalon azt rikoltozzák, hogy Csurka "zsidózik"!
Kérdezem, az elmúlt kétezer év alatt mikor nem volt zsidózás?
Bizony volt és lesz is zsidózás, és közben pedig Izrael állam újjá született és Magyarországon virágzik a zsidó kulturális élet.
Zsidózott Tomás de Torquemada is pedig halachikus értelemben zsidó volt.
Marx teljesen zsidó volt, mégis megírta a "Judenfrage" zsidókérdés címû tanulmányát.
Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij, minden idõk legtöbb nyelvére lefordított és legolvasottabb orosz írója szintén zsidózott a "Jevrejszkaja Vaprosz" (fonetikusan) zsidókérdés címû írásában. De zsidózott Luther is a "Von den Juden und ihren Lügen", Zsidók és hazugságaik,1543-ban megjelent munkájában és Fredrich Hörderlin is Wagnerrõl nem is beszélve, de nem sorolom mert hetekig írhatnám a neveket!

Az Új Színház a magyar drámairodalom
és magyar mûvek magyar szellemû színháza lesz!
Olyan színház, ahol a darabokat nem mûpéniszekkel,
nem szopatós fotókkal, mezítelen testekkel, létra díszletekkel
és egyéb szarságokkal mutatják be.
Ahol nem maszturbálnak a történelmi Magyarország térképére.
De megnyugtatok mindenkit, hogy az ókori salamoni Nagy-Izrael
térképére sem fognak rávizelni, és a szünetekben nem Frigyláda kinézetû
alkalmatosságokból fogják a jegelt sört árusítani.

Vannak sokan, akiket nem érdekel az aberrált "liberális" látásmód és tartalom, valamint a mondanivalót romboló különféle színházi kísérletezgetések.



A liberális tolerancia a kulturális sokszínûség jegyében, ahol elfér Alföldi, ott elfér Csurka is. Igaz jó távol egymástól!
A tiltakozók attól tartanak, hogy az ÚJ SZÍNHÁZ új vezetõsége által képviselt irodalmi vonal és színjátszás, amely nem csupán magyar nyelvû, de magyar tartalmú és lelkületû is lesz, majd megdöntheti a budapesti magyar nyelvû liberális és transznacionális színjátszás budapesti hegemóniáját. Ez a fenyegetõ érzés pedig megkongatta a vészharangokat a budapesti liberális és transznacionális, kozmopolita-urbánus kultúrpáholyok tagjainak ösztönvilágában.
Hát ezért olyan nagy ez a rikoltozás!