Az Új Színház körülötti háború nem más, mint a moszkovita bolsevik diktatúra óta generációkon át ide befészkelõdött, a magyar kultúra és színjátszás hitbizományosainak etno-szociokulturális harca a saját fõvárosukban maguknak jogosan teret követelõ magyar nemzeti erõk és irányzatok ellen. Aki ismeri belülrõl a kozmopolita világ mechanizmusát, a diaszpóra pókháló szisztémáját, az jól tudja, hogy ha itt Budapesten megfújják a sófárt, akkor onnantól a világ számos helyén olyan dologban is tiltakoznak a sorsközösség tagjai, amelynek valóságtartamáról igazából halvány gõzük sincs. Mert az etnocentrikus bizalmi index felülírja az objektivitást!



Kitapintható, hogy a magyar színházlátogató értelmiség a sorozatos és fondorlatos színházi kísérletezgetések hatására, oly módon "multikulturalizálódik", hogy közben szántszándékkal elsorvasztják az igényét az eredeti karakterisztikus, magyar nemzeti kulturális értékek iránt. Kialakítanak számára egy szintetikus "kulturális hagyományt", amely már köszönõ viszonyban sincs az eredetivel. A magyarságot fokozatosan kiszorítják a kulturális fõhatalomból és egy idõ után már csupán megtûrt népelem lesz saját és egykori õseinek hazájában és átszerkesztett, meghamisított, eltorzított szellemi kultúrájában.

Nos ezért kell a magyar irodalom és dráma színházaként egy új Új Színház!

Az Új Színházzal kapcsolatos vinnyogás és siránkozás, akkor lenne hiteles, ha Kertészt Ákos kijelentései miatt "a magyar nép genetikailag alattvaló",... „röfög és zabálja a moslékot," a fõvárosi mûvészvilág hangadói létszámban és hangerõben legalább ugyanolyan elszántan tiltakoztak volna, mint azt Csurka István és Dörner György ellen megszervezték és kifejezésre juttatták.



Tudom, hogy sokan abból élnek, hogy "minél rosszabb, annál jobb"!
Ezekkel az erõkkel szemben közösen mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy a zsidóság a bajkeverõitõl, konjunktúra zsidóitól, "magyarköpködõitõl" megtisztuljon és megtalálja azokat a történelmi és erkölcsi kapaszkodókat, amelyek hatvan éven át folyó nemzetárulás és legalább tíz éve folyó magyar-gyalázás után visszavezetheti õket a magyar nemzethez lojális emberek közösségébe. Mert most bizony nem ide tartoznak.
Meg kell szüntetni azt a folyamatot, amely etnocentrikus irányba rasszosodó magyarellenes szellemi falkásodást eredményezett. Ezzel hozzájárulva egy gyûlölködõ, áskálódó budapesti hisztérikus és magyarellenes liberális zsidó enkláve kialakulásához.
Köszönöm figyelmüket.