EZ LENNE A MAGYARSÁG "ANTISZEMITIZMUSA"?

A XIII. században, a középkori Európában, Árpád-házi IV. Béla , Babenbergi Frigyes osztrák herceg 1244. évi ausztriai privilégiumának magyar adaptációjaként, elsõként bocsátotta ki 1251-ben a Magyarországra korábban behívott, majd megtelepedett zsidóknak szóló szabadságlevelét. Ez szabályozta jogviszonyukat, szabad vallásgyakorlatukat, pap és bíróválasztási jogukat, zsinagógatartási jussukat, társadalmi helyzetüket. Ezen privilégiumok, alapján és ennek jogbiztonsága mellett alakulhatott ki a kor egyik legnagyobb zsidó közössége az ország fõvárosában, a középkori Budavárban. Itt épült fel a középkori Európa Regensburg utáni második legnagyobb zsinagógája.


Pesten található a világ legszebb és legnagyobb neológ zsinagógája. Itt mûködik a világ egyetlen, egyben világhírû neológ Rabbiképzõ egyeteme, a Országos Rabbiképzõ - Zsidó Egyetem. Közép-Európában itt van a legnagyobb izraeli tõkebefektetés, ingatlan tulajdonlás. Mûködnek a Jesivák, az ortodoxia. Kiválóan mûködik a zsidóság kulturális és szociális intézményrendszere. Sorra újítják fel a korábban romos zsinagógákat. A zsidóság reneszánszát éli. Nemzetközi ZSIDÓ fesztiválokat tartanak. A Spinoza zsidó kulturális és gasztronómiai étteremben csak foglalással lehet asztalt kapni.
Magyarországon nincs antiszemitizmus!
Ja! Hogy van zsidózás! Az elmúlt kétezer év alatt mikor nem volt?
Tomás de Torquemada is halachikus értelemben zsidó volt mégis zsidózott!
Marx teljesen zsidó volt, mégis megírta a "Judenfrage" zsidókérdés címû tanulmányát. Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij, minden idõk legtöbb nyelvére lefordított és legolvasottabb orosz írója szintén zsidózott a "Jevrejszkaja Vaprosz" (fonetikusan) zsidókérdés címû írásában. De zsidózott Luther is a
"Von den Juden und ihren Lügen", Zsidók és hazugságaik,1543-ban megjelent munkájában és Fredrich Hörderlin is Wagnerrõl nem is beszélve, de nem sorolom mert hetekig írhatnám a neveket!


Mit mondtak híres emberek a zsidókról ?
http://www.freepress-freespeech.com/holhome/konyvek/quotma.htm


Bizony zsidóztak, de az a zsidózás inkább vol valamiféle "Judeokriticizmus", mint antiszemitizmus!
A vészkorszak borzalmai mindig testidegen volt és maradt a magyar kultúrában. Bizonyíthatóan ez a német megszállás alatti nyilas rémuralom, magyarországi, magyarosított nevû nácibarát, sváb gyökerû tisztikarának bûntette volt. Olyan bûncselekmény, amelyért az egész magyarságnak fizetni kellett.

A zsidóság magyar nemzethez lojális része, és a diaspóra magyarérzületû zsidósága a nemzetközi magyar lobbi egyik zászlóshajója. A magyar zsidóság a hazai társadalmi fejlõdésnek mindig értékes tagja de egyben motorja is volt, és remélhetõen a jövõben is az marad. A magyar történelemben, a hétköznapok történéseiben, a történelem hétköznapjaiban mindig voltak idegen szívû magyarok és magyar szívû idegenek.
KIK EZEK AZ IDEGEBSZÍVÛ HONFITÁRSAINK?
Legyen az bármilyen szervezet, csoportosulás, formáció, sajtó, ect, ect, Magyarországon, ha abban NEM a Bauer, Anrassew, Mihancsik típusú emberek, a Galamus kiscsoportosok, Becker, Bánó, Mészáros, Aczél, Heller, Konrád, Vásárhelyi, Várkonyi félék szellemi és morfológiai közösségének egyedei vannak döntési és képviseleti pozícióban, és nem õk a hangadók, akkor, az ilyen szervezet hamar kap, enyhébb esetben antidemokratikus, más esetekben viszont: náci, kirekesztõ, rasszista, fasiszta, intoleráns és szélsõséges minõsítést. Tehát olyan helyek ahol a fenti típusokat nem találod vezetõ vagy meghatározó pozícióban, viszont sok magyar nemzeti jelképpel, szimbolikával találkozol, gyakran hangzik el a Magyar Himnusz, a Szózat, a Székely Himnusz, Wass Albert vers, Szabó Dezsõ idézet, akkor ez minden esetben kirekesztõ, irredenta, soviniszta és náci gyanús dolog lesz, - az IDEGEBSZÍVÛ HONFITÁRSAINK - szerint!

IDEGEBSZÍVÛ HONFITÁRSAINK számára az idegen hangzású, vagy egykoron magyarosított nevek, a baloldali kötõdés, a régi bolsevik családi hagyományok, a vészkorszakban való egykori hátrányos családi érintettség, a Kádár korszakban való bizalmas pozíciók, mind-mind csupa kiváló besorolást kapnak és a demokratikus érzékenység, a liberális tolerancia, az európaiság és haladás valamint humanizmus legfõbb ismérvei lesznek.

De konkrétan kik ezek?

Magyarországon csupán a "galut" (számûzetés, szétszóratottság) rózsadombi luxus kényelmében élõ konjunktúra zsidók rettegnek, akik arra gondolnak, hogy mi lenne velük, ha szavukon fogná valaki és valóban meg kellene venni az "aliához" (Erec Jiszrael földjére való visszatéréshez) szóló repülõjegyet, és nem lehetne tovább a nagy seftelések leplezésére az állítólagos "kirekesztésre" hivatkozva, meg teátrális mûfelháborodások közben a vészkorszak mögé bújni és örökösen 1944-re hivatkozni! Mi lenne, ha kiesnének a bulvár médiák kávészagú süketelésébõl? Kiesnének végre a megmondó emberek pozíciójából? Állas nélkül maradnának, mert senki nem tartana igényt emészthetetlen "esztétikájukra" annak tudományossággal leöntött magyarázataira. Semmi olyanra, amelybõl oly könnyedén eddig meg lehetett élni, de mindig idegenül hatott, mert soha nem volt igazán magyar! A sokat szenvedett és megalázott magyar nép a bolsevik hagyományokból táplálkozó konjunktúra és kivagyi divat zsidók nemzetellenessége, a hazaárulása, a devianciák támogatása, a nemzet rombolás, és az arrogancia, az idegenszívûség miatt vált ezen szûk, de annál hangosabb zsidó réteg jogos kritikusává!


Minden híresztelés ellenére Magyarországon zsidóként is lehet becsületesen, magyar szívvel és elkötelezettséggel, hûséggel Istent és a nemzetet egyidejûleg szolgálni! Igaz ez nem fizet olyan jól, erre nem vevõ a bulvár!
A liberális konjunktúra, undok zsidóság, amelyet bizonyos párttömörülés fémjelezett, se a nemzetet, se az Örökkévalót nem szolgálta és szolgálja, ezért megmérettetett és könnyûnek találtatott. Politikusaik a gyehenna tüzébe és a felejtés bugyrába valók!

HOVA MÉLYEDNEK EZEN UNDOK-ZSIDÓK GYÖKEREI?
Oda, amikor kilencvenegy évvel ezelõtt 1919. március 21-én a saját hitét és kultúráját megtagadó vérszomjas bosszúvágyó emberi horda az õt befogadó magyar nép ellen szövetkezett. Belegázolt a nemzet lelkébe és elhintette az antiszemitizmus mákonyát.
J e s á j a h u / Ézsaiás próféta a zsidósághoz címzett intõ szavai több évezred távolságából kiáltottak a XX. század zsidósága felé: "rombolóid és pusztítóid közüled származnak"!
Kun (Kohn) Béla, Pogány (Schwartz) József, Szamuely (Samuel) Tibor, Rákosi (Rosenfeld) Mátyás, Lukács (Löwinger) György, Ágoston (Augenstein) Péter stb. 1919 márciusában a vörös bolsevikok, a bõrkabátos komisszár dédapák, a mai magyarországi közélet egykori szellemi és biológiai felmenõi és rokonai elindultak szétrúgni és legázolni mindent, ami magyar volt és nemzeti. A Tanácsköztársaságnak nevezett proli diktatúra bõrkabátos keretlegényei nem csupán a magyar nemzet fiait, a magyar parasztokat terrorizálták, hanem a magyar nemzett részévé vált, de ugyanakkor a hitéhez és kultúrájához ragaszkodó hithû zsidóságot is megfélemlítették, és ott pusztították ahol csak lehetett.
Nos a "mi" folyton folyvást "antiszemitázó" rikoltozó undok-zsidóinknak ezek a történelmi és családi gyökerei. Egyszerûen és röviden LEHETETLEN ÕKET SZERETNI!
Próbáljanak elõször megváltozni, ha csak a látszat kedvéért is, de a békesség miatt feltétlenül. Ne rohangáljanak a különféle chartáikkal a VII. kerülettõl a Lipóciának nevezett Újlipótvároson át egészen a
jeruzsálemi Wiesenthal Központig és a nyugati sajtós kapcsolataikhoz, mindenféle hisztérikus szövegekkel, a belvárosi kávéházakban kiötlött rémtörténetekkel és egyéb baromságokkal!
A jelen pillanatban az lenne a legjobb, ha hallgatnának és önvizsgálatot tartanának, mert az soha nem árt!