IME EGY "LIBERÁLIS" ORSZÁGLAKÓ VÉLEMÉNYE A MAGYARSÁGRÓL!


"Az antiszemitizmus, az idegengyûlölet, a nacionalizmus, a sovinizmus, a kisebbségi komplexusból táplálkozó felsõbbrendûségi érzés az általános magyar közgondolkozás természetes jellemzõje. Olyan általános, hogy ezt Magyarországon nevezhetjük normálisnak - normális, azaz ahogy a többség csinálja. A többség nagy része nincs is tudatában, hogy õ így gondolkodik, mélyen beivódott reakciók ezek, ami annak köszönhetõ, hogy a téma mindig a szõnyeg alá lett söpörve. Soha nem vált felvilágosító céllal a közbeszéd tárgyává, soha nem magyarázták el értelmesen az átlag magyarnak, hogy valójában szélsõséges nézetek bújnak meg az õ világképében. A trianoni frusztráció és a többi nem lett kezelve. Ami most történik, az csak annyi, hogy éppen kibukik a felszínre, ami eddig alatta volt. Nem lett több képviselõje ennek a világnézetnek, csak a körülmények most láthatóbbá teszik. Politikai erõk lovagolják meg, a populista politikák nagyot kaszálhatnak a gyûlölet szításával. Megnevezni ki az idegen, felelõssé tenni mindenért, egyúttal megszabadulni saját felelõsségünktõl.
Ezzel szemben Németországban nagyon komoly diskurzusok folynak/folytak a múlt értelmezésével, megértésével, a következtetések levonásával kapcsolatban. Ott nem seprik szõnyeg alá ezeket a problémákat, hogy azok továbbélve és megerõsödve törjenek egyszer csak a felszínre. Ezért ott a többség számára nem szalonképes ez a világnézet".


KÉRDÉSEIM!


I.


MULTIKULTI, IDEGENGYÛLÖLET, avagy mi ez az egész zsidó szemmel?

A zsidóság saját etnoszának védelmérõl szóló törvényeit szigorú micváiban rögzítette, amely még most is érvényben vannak. Pl.:
"A zsidó és nem zsidó között kötött házasság a zsidó törvény szerint nem bír összekötõ erõvel, és a vallás szempontjából nem tekinthetõ érvényesnek, akkor sem, ha száz rabbi áldotta meg."
A zsidóság egyik legnagyobb prófétája Jirmijahu is intõn emeli fel szavát az ellen, hogy a zsidó nép külsõ népekkel házasságot ne kössön és ezáltal fokozatosan ne asszimilálódjon, hanem ehelyett az "együtt, de külön-külön" receptjét írja elõ, mint az egyetlen lehetséges módot arra, hogy a zsidó nép és zsidó lét fennmaradjon. Ezt a zsidóság a vallási törvényei nyomán szigorúan évezredekig be is tartotta, ezért is tudott annyi archaikus, egykori nagy múltú népet a jelen idõkig túlélni és annyi megpróbáltatáson felülemelkedni.


Ezért is teljesen hiteltelen, ha egy zsidó származású értelmiségi a multikulturalitás és a másság határtalan toleranciája mellett tör lándzsát és ezt másoknak, mint követendõ világnézetet ajánlgatja.
Mert, ahogy a mondás is tartja: "Quod sibi non vis, alteri ne feceris". "Amit magadnak nem kívánsz, olyant másnak sose tégy......vagy ne akarj!"


II.


NACIONALIZMUS, SOVINIZMUS, a kiválasztottsági komplexusból táplálkozó felsõbbrendûségi érzés .

a/ Izrael állam 92 százaléka állami tulajdonban van (nemzeti föld). Az állami tulajdonban levõ területen nincs jogosultsága nem zsidó személyeknek letelepedni, vállalkozni, vagy munkát vállalni. Zsidók ezeket a területeket nem zsidóknak hasznosításra bérbe, megmûvelésre nem adhatják.

b/
Izraelben letelepedési joga csak zsidó személynek van, aki azonnal állampolgárságot kap, mert visszatért az anyaföldre. Letelepedése során (attól függõen, hogy melyik országból érkezik) pénzügyi kedvezmények, letelepedési segély illeti meg.

c/ Izraeli törvények értelmében egy személy akkor tekintendõ zsidónak, ha anyja, nagyanyja, dédanyja, vagy ükanyja zsidó volt. Továbbá az, aki betért a zsidóságba.

d/ Izrael állam olyan személyeké, akik az izraeli hatóságok meghatározása szerint " zsidók", függetlenül attól, hogy hol laknak. Egyedül, kizárólag csakis egyedül övék Izrael. Aki nem zsidó, az hivatalosan nem részese, csupán lakója Izraelnek. Ez a jogállása csak akkor változik, ha megtérnek a zsidó hitre.

stb......stb....stb.

ÖSSZEFOGLALÓ!


Erec Jiszraelben nacionalista kormányzat van.
Izráél külügyminisztere AVIGDOR LIEBERMAN az ultranacionalista: Jisra'el Beitenu ( Izrael a mi házunk) nevü párt vezetõje!

KÉRDÉS!

Van-e joga a zsidóságnak a "az idegengyûlölet, a nacionalizmus, a sovinizmus, a kiválasztottsági komplexusból táplálkozó felsõbbrendûségi érzéshez" ?


Ha demokratikusan így dönt, miért ne lenne joga ehhez!

Hiszen, ahogy a bölcs zsidó filozófus Baruch Spinoza mondotta 1675 körül " Szabad ország, ahol azt gondolok, amit akarok és azt mondom, amit gondoltam".

KEDVES VITÁZÓ!

Izrael is szabad ország, ott az emberek azt gondolják, hogy kedvelik BIBIT (Netánjáhut) és Liebermant és az Õ politikájukat.


IGAZUK VAN!
Magyarország is szabad ország!I


Itt meg az emberek azt gondolják, hogy kedvelik ORBÁN VIKTORT és VONA GÁBORT és az Õ politikájukat és azt a nemzeti érdekeket megjelenítõ Parlamentet, amelybe a nemzeti erõk elsöprõ többségbe kerültek.
MEGJEGYZEM NAGYON ÖRVENDETESEN!

MI a gond KÉRDEZEM?

A zsidó is legjobban saját nemzetét és a magyar is legjobban saját magyarságát kedveli.
Ebben a megközelítésben a magyart miért kellene nacionalistábbnak, sovinisztábbnak, stb. tartani, mint a zsidót? Különösen akkor, ha a magyarság még a hatásmezsgyéjére sem lépett annak az önfeledt nemzetszeretetnek önbecsülésnek, amit egy izraeli zsidó érez zsidóként saját hazájában. Elvégre ez a "lángoló" kulturális, vallási, etnikai önbecsülés nem ellenkezik sem az emberiséggel, sem a haladással, sem a liberalizmussal. Hiszen a kulturális, vallási és etnikai mibenlét az emberiség individualizmusa, és ha ez minél öntudatosabb, fejlettebb és sajátosabb színû, annál több értéket teremt a köznek.
Ha valami viszont nem tetszik Magyarországon, akkor vannak repülõjáratok a levantei partok felé! Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy ezek a járatok, onnantól idáig sokkal forgalmasabbak, mint visszafelé.
Nos ezen tessen elgondolkodni és utána szidalmazni a magyart!


Bodó Kirchsteuer Attila