Csak azoknak lesz sikeres jövõjük, akiknek múltjuk is volt, viszont azoknak marad meg a múltja, akik képesek jelenüket kézben tartani! Mert ha a magyarság jelenét mások elragadhatják, akkor ennek a népnek a múltját, történelmet is már mások fogják írni, méghozzá a saját szájuk íze szerint.


A magyarság halálos kórja, a nemzet egységét és szellemét romboló és magát a magyarságot háttérbe szorító liberális eszmék által gerjesztett multikulturalizációs törekvések. Egy nép erõszakos, vagy fondorlatos "multikulturalizációja" nem más, mint az eredeti népességgel szembeni intellektuális formában megtervezett etnocidium.


Ezeket a törekvéseket lehet különféle szépen csengõ politikai és humanitárius szólamok mögé rejteni, de ez a lényegen nem változtat. Az eredeti államalapító és politikai fõhatalommal rendelkezõ nép a sorozatos és fondorlatos migrációk hatására "multikulturalizálódik". Elveszti eredeti karakterét, majd kialakul vagy kialakítanak számára egy szintetikus hagyományt, amely már köszönõ viszonyban sincs az eredetivel. Fokozatosan kiszorítják a fõhatalomból és egy idõ után már csupán megtûrt népelem lesz saját és egykori õseinek hazájában.



Ez az érzés szorította torkon a magyarságot, még idejében.
Ez az az érzés, amelynek feléledésétõl annyira viszolyognak a magukat liberálisoknak nevezõ, zömében XIX. századi " Újmagyarok".
De nézzük csak õket!
Az elmúlt évszázadokban, a XVIII-XIX. században, a különbözõ kultúrákból és etnikumokból Magyarországra került emberek leszármazottai, TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!!, hogyan is érezhetnék sajátjuknak a magyarság és Magyarország régmúltjának történelmét? Hogyan érezhetnék õseiknek a magyarság õseit, amikor ezekhez az egykoron Magyarországra bevándorolt felmenõiket, sem történelmi szálak, sem pedig genealógiai alapok nem kötötték és nem kötik. Ezeket a személyeket és csoportokat érdekeik, a hivatkozott ragaszkodás és vonzalom ellenére, általában az országhoz, mint fizikai térhez fûzik, de mindez a magyar nép a magyar etnikum iránti lojalitás és lelki azonosulás nélkül. Sõt napjainkra már határozottan ellenséges megnyilvánulások is tetten érhetõk! Nyíltan a cigányság és burkoltan, pedig egyéb etnikumok vagy ezek egymással szövetkezett csoportjai részérõl!

Azt írtam, hogy csoportok részérõl!


Ezek a csoportok az identitás zavaros és fõleg bolsevik családi hagyományokkal rendelkezõ " urbano-liberális" formációk, azok akiknak a gyökereik csupán a mába kapaszkodnak!

Magyarságunk rövid ideig élhette meg önfeledten eredetiségét identitását, archaikus gyökereit! Szinte soha nem kerülhetett kapcsolatba az etnogenezisében résztvevõ testvér népekkel. Vagy a Habsburg kultúrpolitika vagy a bolsevizmus okán. Erre csupán évtizedek álltak rendelkezésre. Az eszme szervezett intézménye, a tudós TURÁN Társaság is a második világháború zivatarában porladt szét, a tragikus sorsú gróf Teleki Pál elnökletével együtt. A társaság a nagy múltú elõdjére építve 2008-ban alakult újjá TURÁN ALAPÍTVÁNY formájában:http://kurultaj.com/
Miért kellene a magyarságtól ezen tradíciók ápolásának igényét sajnálni? Ezen magyar törekvéseket negatív hangon kommentáni mindazon liberálisoknak, aki ugyanakkor nem gúnyolódnak a kippah(fejfedõ) a talliton (imasál) a tefillinen(imaszíj), az zsidó ortodoxia megannyi archaikus érdekességén.
Ezek a " MI" liberálisaink nem gúnyolódnak, azon, hogy vannak, akik belekezdtek a harmadik Templom építésébe, ott a távoli Erec Jisraélben, ahol "Elohin be Cion Gadol", ahol Isten Cion fölött lakozik, ahol indiai lenbõl szövik a Koheniták és leviták ruháját, ahol a legfontosabb a tradíció, a múlt megõrzése! Ahol a legfontosabb a törvény, a Tóra, a Talmud betartása, a Sevet Muszarja (zsidó erkölcsi kódexe) szerinti élet. Mert, az aki a "törvényt megváltoztatja, az az Örökké valót csalja meg"!

Liberális gúnyolódók kutakodjanak saját gyökereik mentén és ha a Mikroszkóp Színpadra viccek kellenek, az saját kultúrájuk feneketlen kútjából merítsék.


Bodó Kirchsteuer Attila