Egy szûrõrendszer több rétegbõl áll!
Elõször mindig a durvább szennyezõdéseket célszerû kiszûrni!
Vajon milyen módszerekkel?

Ismertetni kellene azoknak a névsorát, akik az 1956-os Magyar Szabadságharc leverésében való részvételük miatt a, "Munkás-Paraszt Hatalomért és a Szocialista Hazáért" stb. c. kitüntetéseket kapták meg.


Ennek okán, ezek leszármazottai felvételi vizsga nélkül kerülhettek be a magyar felsõoktatási intézményekbe, ahonnan senki nem merte õket kibuktatni. Az ilyen kedvezményes eljáráshoz elég volt egy olyan nagyszülõre hivatkozni, aki részt vett az 1919-es Bolsevik Tanácsköztársaságban.


Tehát ez a " fiatal neo-bolsevik" és kitanult nemzedék már generációs nemzetáruló õsöket illetve felmenõket mondhat magáénak.

Mivel az elsõdleges szocializáció helye a család, ezért értékrendjük is ennek megfelelõen alakult. Õk a magyar politikai élet és gazdaság meghatározó figurái. A magyar PROLISZTOKRÁCIA.

Azonosítani kell ezeket a személyeket!


Tudom, hogy ez kényes téma!


De, hogy válaszokat kapjunk a XXI. század magyar politikai erkölcs miértjére, a politikai élet szereplõinek magatartására és az õket vezérlõ elvekre, bizony bele kell kaparászni a múltba. A jelen nem értelmezhetõ ezeknek a személyeknek a geneológiája és szocialiológiai háttere nélkül.


Szeretném, ha egyre többen támogatnák azt, a törekvésemet, hogy keressük meg azokat a személyeket, akik a:

"Nincsenek õseink csak proletár hõseink. Ott tiszteljük a nemzeti múltat, ahol komisszár õseink vonultak szétrúgni mindent, ami magyar és nemzeti."


Családi hagyományokból indíttatva alkotnak szellemi maffiát és telepednek rá a magyar jelenre.