Kedves Olvasók!




Most már arra kelek és fekszem, hogy aki utálja a homoszexuálisok hivalkodó parádéját, az burkoltan antiszemita és holnap a zsidókat is üldözni fogja!
Azt sugallják, és olykor kimondani merészelik, hogy a devianciák elutasítása egyenesen az antiszemitizmushoz vezet



Mi ez a szánalmas idióta játék????

Ott tartunk, hogy lassan minden jellemtelen politikus, semmirekellõ, és magamutogató pederaszta, valamint félidióta, 90 IQ-s mosdatlanszájú lumpen a zsidóságot használja fel, légoltalmi bunkerként.


Olyanok bújnak a zsidóság mögé, akik annak belsõ lényegét és kötelesség rendszerét nem is ismerik.



Senki ne használja a zsidóságot védõ palánknak, arra az esetre, hogy ha jön a népharag, akkor irháját menteni mögé rejtõzzön, és onnan kiabáljon:


Antiszemiták! Antiszemiták!

A zsidóság eleget szenvedett az elmúlt századok alatt!
De tudják, általában nem saját maga miatt, hanem mások által reá testált dolgokért.



De ez egy másik történet!



Olyanok okozták a legtöbb szenvedést, akik, - mint most napjainkban is- minden erkölcsi mocskot, hazugságot a zsidóság nyakába akartak varrni.



Aki tudja, hogy mit is jelent a GILUJ ÁRÁJOT (héberül), az tudja, hogy a fajtalankodás egyike a három súlyos bûnnek, amelyet egy zsidónak tilos elkövetnie, de még akkor is tilos, ha megtagadásáért halállal lakolna. A másik ehhez fogható nagy bûn a gyilkosság és a bálványimádás.



Felvetõdik a kérdés!



Mi van akkor a leghangosabb és legagresszívabb homoszexuális zsidókkal?



Erre a zsidóság egyik legnagyobb prófétája, JESÁJÁHU adja meg a választ, a zsidóság fele címzett intõ szavaiban: "Rombolóid és pusztítóid közületek származnak."



A homoszexualitás tilalma és büntetése évezredek óta minden hithû zsidó számára kötelezõ.


Ez egy felülírhatatlan törvény, egy Halacha.

Ezt a törvényt az Örökkévaló adta az emberiségnek, és az, „aki megrontja az isteni kinyilatkoztatás általi törvényt, az megrontja magát Istent is”.




VE’ET ZÁCHÁR LO TISKAV MI’SKVÉI ISÁ – TOÉVÁ HU”.


Ne háljál úgy férfival, ahogyan az asszonnyal hálsz. (Leviták 18,22 )




Ezt a törvényt nem lehet azzal kimagyarázni, hogy férfival, annak anatómiai mássága miatt nem is lehet olyan szexuális kapcsolatot létesíteni, mint amilyent a nõvel.


Ez a törvény, amely minden egészséges szexualitású ember belsõ törvénye is, az azonos nemûek szexuális aktusát tiltja.
Erre valamelyik homoszexuális azt mondhatná, hogy " mi van azokkal, akik nem hisznek Istenben ! Azoknak miért kellene ehhez a "maradi" törvényhez tartania magát."



Ezeknek üzenem,
hogy ha így érvelnek, akkor ne hivatkozzanak a zsidóságra. Ne bújjanak a zsidóság mögé! A zsidóság tradíciójában az egyik központi gondolat a gyermekközpontú, az anyaság szerepét nagyrabecsülõ egészséges nagycsalád és nem a homoszexualitás, a fajtalankodás.


Az ortodox zsidóságnál, a homoszexualitás teljesen ismeretlen és iszonytató. Ha egy ilyen negyedben próbálnának homoszexuális felvonulást rendezni, akkor tojások helyett kövek hullanának.



A magyarországi meleg parádéról Ernst Röhm NSDAP vezér (1887. November 28 – 1934. Július 1. München-Stadelheim) náci fõhomokos jut az eszembe, már csak azért is, mivel születésének 122. évfordulójához igen közeli idõpontban kerülnek ezek a hivalkodó és gyomorfordító rendezvények lebonyolításra, egész Európában és így Magyarországon is.
A náci Németországban, a "harmadik birodalomban", Ernst Röhm homoszexuális kotlósként maga mellé gyûjtötte a harmadik birodalom összes csinos pederasztáját, homokosát, hogy kiadós hímorgiák után együtt terveljék ki az elkövetkezõ hetek zsidóverésének forgatókönyvét.

Milyen érdekes, hogy a melegek nem rá hivatkoznak, hanem az általuk agyonvert zsidókra!

Mit csináljak, nekem a homokosokról nem az „üldözöttek”, hanem a gátlástalan, erõszakos buzi, SA különítményesek jutnak az eszembe.



Végezetül a tálit, a köpeny, az imasál nem arra szolgál, hogy fátylat borítson a tisztességtelenségre, a kipa pedig nem arra szolgál, hogy alá rejtsék az erkölcstelenséget, a teffilin pedig nem azért van, hogy körbekössék vele a hazugságot.

Bodó Kirchsteuer Attila