Az országnak elege van a deviáns és bûnözõ cigányokból, a magyargyûlöletbõl, a megaláztatásokból, a Hell István féle riogatókból, a homokosokból, a transzvesztitákból, a pederasztákból, a másságból, az idegen kultúrákból, a bevándorlókból, a pofátlanságból, a magyar földeket felvásárló külföldiekbõl.
A multinacionális cégek szemétjébõl, az arroganciából, a nagyképûségbõl, a hadaró nazális RTL okoskodásból.
A magyarságon gúnyolódó raccsoló, selypítõ parvenükbõl.
Magyarország a magyaroké és ezek szerint szavaztak!
Magyarországon csupán a "galut" (számûzetés, szétszóratottság) rózsadombi luxus kényelmében élõ konjunktúra zsidók rettegnek, akik arra gondolnak, hogy mi lenne velük, ha szavukon fogná valaki és valóban meg kellene venni az "aliához" (Erec Jiszrael földjére való visszavándorláshoz) szóló repülõjegyet, és nem lehetne tovább a nagy seftelések leplezésére,
az állítólagos" kirekesztések", meg "mûfelháborodások" közben a vészkorszak mögé bújni és örökösen 1944-re hivatkozni!
Mi lenne, ha kiesnének a bulvár médiák kávészagú süketelésébõl.
Kiesnének végre a megmondó emberek pozíciójából, az emészthetetlen „esztétika" meghatározásából. Mindenbõl, amelybõl oly könnyedén eddig meg lehetett élni, de mindig idegenül hatott, mert soha nem volt igazán magyar!
Nem a JOBBIK gyõzte le az MSZP-t, hanem az MSZP buktatta meg önmagát és mondott ítéletet felette a magyar nép!
A MAGYAR NÉP NEM PÁRTOKBAN GONDOLKODIK, HANEM IGAZSÁGTARTALMAKBAN.
EZT AZ IGAZSÁGTARTALMAT MOST A JOBBIK KÉPVISELTE!
A sokat szenvedett és megalázott magyar nép az SZDSZ-t a nemzetellenessége, a hazaárulása, a devianciák támogatása, a nemzet rombolás, az arrogancia, az idegenszívûség miatt büntette meg jogosan, de nem azért mert zsidó párt!
Mert Magyarországon zsidóként is lehet becsületesen, magyar szívvel és elkötelezettséggel, hûséggel Istent és a nemzetet egyidejûleg szolgálni!
A liberális konjunktúra undok zsidóság, amelyet az SZDSZ fémjelez, se a nemzetet, se az Örökkévalót nem szolgálta és szolgálja, ezért megmérettetett és könnyûnek találtatott.
Politikusaik a gyehenna tüzébe valók!
A FIDESZ szimpatizánsai teljesen egyetértenek a JOBBIK politikájával és retorikájával. de a Jobbik még nem rendelkezik akkora (semmilyen) párt infrastruktúrával, hogy kockázat vállalás nélkül tömegesen átszavazhatnának.
A FIDESZ pedig a nemzetközi fináncoligarchia kényszerpályáján van. Mozgástere igen korlátozott, retorikája pedig többszörösen (ön)cenzúrázott.
A FIDESZ választói legszívesebben együtt ünnepeltek volna a JOBBIK-kal!, ha tehették volna!
Miért?
Mert ez a közös ünneplés a magyar nemzet diadalát jelentette volna a posztbolsevik idegenszívûség és ország rombolás felett.
Ez az ünnep a magyar nemzet közös ünnepe volt, mind a Jobbiknál, mint pedig a FIDESZ-nél!
De a nemzeti erõknek vigyázniuk kell!
Ezek a hazafias erõk nem felejthetik el Majmonidesz intõ szavait!

"Beszéljél, úgy ahogy az ellenségeidnek a leginkább tetszik, de cselekedjél aszerint, ahogy az a néped javát szolgálja"



Éljen Magyarország!


Éljen a magyar nemzeti radikalizmus!