plakát


"Gyenge nemzet az, amely nem az egész népet foglalja magába, és csürhe had az a nép, amely nem tömörül eszmevilágában egy nemzetté"


gróf Apponyi Albert





Az interneten keresztül hallottam, hogy a magyar fõváros fõpolgármestere, a hetvenes évek egykori maoista szamiszdat terjesztõje, az SZDSZ-s Dr. Demszky Gábor azt mondta, hogy a Kossuth téren szélsõséges erõk vannak és szélsõséges politikai nézeteket valló emberek tüntetnek!

Én még 10-12 ezer szélsõséges politikai nézetet való tömeg elõtt nem beszéltem.


Ezért megkérdeztem, hogy vannak e nácik és vannak e bolsevikok a Kossuth téren? A megnyilatkozásokból azt láttam hogy nem voltak sem nácik sem pedig bolsevikok a Kossuth téren!


Ezek szerint az egykori Maoista és szamiszdatos, SZDSZ-s
Dr. Demszky Gábor fõpolgármester a Kossuth téri tisztességes szándékú magyar tüntetõket tekintiette szélsõségeseknek.




Nézzük honnan indult az erkölcsi lepusztulás!


Az orosz hadosztályok 1945-ben százezreknek hozták el a szabadságot, de ugyanakkor milliókra mérhetetlen szenvedést és megaláztatást zúdítottak.Trianon, majd a nácizmus, és az ezt követõ bolsevik diktatúra, valamit összetört Magyarország lakóinak a szívekben, és súlyosan megbetegítette a lelkeket. Ebben az országban a legnagyobb kárt nem a háborús veszteségek, az elveszített történelmi magyar földterületek százezer négyzetkilométerben mérhetõ elvesztése okozta.


Nem ez!


Tisztelt honfitársaim, nem ez volt a legnagyobb kár!


A legnagyobb kár abból származik, hogy a magyar nemzet egységében hullott szanaszéjjel. Volt idõ, amikor a Magyarországot és a magyar népet ért sérelmek okán együtt és egyszerre kiáltott fel népi és urbánus, liberális és konzervatív.


A huszadik században nemzeti önbecsülésünkben silányodtunk el.


Pedig ez a nép itt a Kárpát-medencében, az államszervezésben, a vallási és etnikai toleranciában a vészkorszakot leszámítva egész történelme során példával járt elõl. A magyar múlt történelmi fejezeteivel tényszerûen ad cáfolatot minden olyan rágalomra, amely a magyarságot olykor célba veszi, vagy majd ezután próbálja kikezdeni.




Nézzük a magyarok és az idegenek viszonyát, azt a történelmi múltat, amelyekre mindig építhetünk.



I.


Az államalapító Árpád-házi Szent István király fiához, Imre herceghez (1007-1031) szóló intelmei a Magyar Állam- és Jogtörténet elsõ olyan novellája, amelynek bölcsességét ezer esztendõ elmúltával a jelenkor igazolja. „Egy ország erejét növeli, ha jó szándékkal befogad. A hûség záloga az idegeneknek nyújtott szabadság és megbecsülés, amely az ország gyarapodását és erejének folyamatos növekedését fogja eredményezni.” ....hangzik az intelem.


Ezek az ezer évvel ezelõtt elhangzott intelmek a XXI. századi Európa számára is értelmezhetõ örök igazságok maradtak.


A mi európaiságunk tehát tisztelt hölgyeim és uraim nem az Európai Uniótól számíttatnak!


II.


A magyar patrimoniális államban kezdetét vevõ jogalkotás fejlettségére és dinamikus kibontakozására utal, hogy az egyetemes jogtörténelemben az angolok után a második legrégebbi alkotmányozásra és ezzel együtt Európában 1945-ig érvényben lévõ második legrégibb történelmi alkotmány megalkotására itt Magyarországon került sor.


III.


Hét évvel a jogtörténeti szempontból sarokkõnek számító angliai privilégiumlevél, a Magna Carta, vagyis a Nagy Kiváltságlevél (1215. június 15.) kiadása után ( III. Béla és Châtillon Anna gyermeke ), Árpád-házi II. András (1205-1235) kiadta az elsõ magyar privilégiumlevelet, az Aranybullát (1222). Két év múlva pedig, 1224-ben a Diploma Adreanumban, Magyarországon megalkották Európa történelmének legrégebbi, de egyben elsõ kisebbségi törvényét: (az Auchednum-ot), ezzel megteremtve a magyar királyság területén letelepedett németekre, illetve az erdélyi szászokra vonatkozó legkorábbi idõk privilegizált jogállását. A németek Magyarországra, Árpád-házi II. Géza korában (1141-1162), 1161-ban Flandriából és a Rajna vidékérõl költöztek be, valamint az erdélyi Szeben környékére valamint, a Szepességben telepednek le.


A magyarság kaput nyitott mindenkinek, aki jó szándékkal közeledett!


A magyar nép soha nem volt kirekesztõ!




IV.


A XV. Században, Hunyadi Mátyás (Matthias Rex, 1458-1490) megalkotta az úgynevezett Universitas Saxonum Transsylvaniae-t. Európa történelmének elsõ autonóm tartományát, egységes közjogi tartalmat és hatalmat adva az erdélyi szászoknak. Ez olyan földrajzi, közjogi, vallási és más egyéb tekintetben is jól körülhatárolható, pontosan írásban lefektetett és gyakorlatban is alkalmazott autonómia volt, amelyhez foghatót - sajnos - Svájcon kívül a világ máig nem produkált, különösen nem a szétszakított magyarsággal vagy a magyarsághoz közelálló népekkel kapcsolatban.




V.


A XVI. században, 1568-ban Torda városában, a magyarság fogalmazta meg Európa jogtörténelmének elsõ vallási toleranciájáról szóló tételét. Ez kimondja, hogy egyik vallás sem elõrébb való a másiknál, és hite szerint mindenki háborítás nélkül élhet. Vallási hovatartozása miatt sérelem nem érheti.




VI.


Visszatérve a XIII. századhoz, az Árpád-házi IV. Béla a középkori Európában, Babenbergi Frigyes osztrák herceg 1244. évi ausztriai privilégiumának magyar adaptációjaként, elsõként bocsátotta ki 1251-ben a Magyarországra korábban behívott, majd megtelepedett zsidóknak szóló szabadságlevelét. Ez szabályozta jogviszonyukat, szabad vallásgyakorlatukat, pap és bíróválasztási jogukat, zsinagógatartási jussukat, társadalmi helyzetüket. Ezen privilégiumok, alapján és ennek jogbiztonsága mellett alakulhatott ki a kor egyik legnagyobb zsidó közössége az ország fõvárosában, a középkori Budavárban. Itt épült fel a középkori Európa Regensburg utáni második legnagyobb zsinagógája. Pesten található a világ legszebb és legnagyobb zsinagógája. Itt található a világ egyetlen egyben világhírû neológ Rabbi képzõ egyeteme.


Magyarországon nincs antiszemitizmus!


A vészkorszak borzalmai mindig testidegen volt és maradt a magyar kultúrában.


A magyarországi zsidóság, és a nemzetközi magyar zsidóság a nemzetközi magyar lobbi egyik zászlóshajója. A magyar zsidóság a hazai társadalmi fejlõdésnek mindig értékes tagja de egyben motorja is volt, és marad a jövõben is.


A magyar történelemben, a hétköznapok történéseiben, a történelem hétköznapjaiban mindig voltak idegen szívû magyarok és magyar szívû idegenek. Ha valaki törzsökös magyarnak vallja magát, de csak magyarkodik, nem magyarabb, mint a lélekben is teljesen magyarrá vált idegen eredetû magyar. A legnagyobb magyar Széchenyi István mondta: nem elég az ételt paprikázni ahhoz, hogy valaki magyar legyen”, Széchenyi azt a kritikát is megfogalmazta „a magyarnak mindenkori s most is legnagyobb ellensége- maga a magyar.
A magyarság nem a test nem a vér, hanem a lélek kérdése.
Alexander Korda, arra figyelmeztet:


Nem elég magyarnak lenned, tehetségre is szükség van




A XIX. és XX. századi magyar kultúra és középfokú oktatás szellemi táptalajul szolgált tizennégy Nobel-díjas kutatónak és írónak, valamint számtalan tudósnak és feltalálónak.


Tehetség, forradalmi lendület, majd széthúzás a jövõ lehetõségeinek gyarló szétforgácsolása. Ez a mi magyar sorsunk!

Ha magyar szemmel nézünk körül a világban, mit látunk?

Azt látjuk, hogy három magyar, az legalább két párt, három egyesület és ugyanannyi potenciális polgári peres eljárás.


Határainkon körös körben magyarok vetélkednek egymás ellen. Kárpát-alján legalább három magyar párt van. Ugyanez a helyzet a Délvidéken is. A felvidéken csak a baj tudta egységbe gyúrni a magyarságot. Erdélyben is csak most kezdenek magyar testvéreink egy nyelven beszélni és egyet akarni.


Miért van az, hogy a magyar élen jár a forradalomban, de sorra elveszíti a békét! (a saját lelki békétlensége miatt!)

Itt és most megkérdem tõletek! Rendjén van ez így?
Rendjén van e az, hogy a magyarságot a széthúzás tartja össze.
Nem a váll, hanem a hát feszül egymásnak!
Természetesen ez nincsen rendjén!

Kedves Barátaim!


Ennek a csodálatos történelmi múltú és tehetséges nemzetnek nagy küldetése van még a világban. A magyarságnak vagy az európai problémák, megoldását kell magára vennie, vagy a maga problémáiban is alulmarad!




De ehhez ELÕSZÖR rendezni kell sorainkat!




Meg kell gyógyítani beteg lelkünket, és ki kell gyógyulni abból a kórból, amellyel megbetegítették nemzetünket. Csak annak a nemzetnek lesz jövõje, amelynek múltja volt, de csak annak a nemzetnek marad meg a múltja, amely képes lesz kézben tartani a jelenét, és egészséges lélekkel tud jövõjére tekinteni! Azok a kezek, amelyek jelenleg a magyar nemzet jelenét tartják, nem csupán gyengék, de ezek a kezek, a pénzváltó kufárok ropogós bankósokat forgató kezei! Ezekre a kezekre az Ószövetség vonatkozó írása érvényes


„Másé a hang másé a kéz”


Ezek a kezek, nap, mind nap a pénzintézetekben kulcsolódnak imára, hogy istenükhöz mammonhoz imádkozzanak. Ezek a kezek csak akkor tapsolnak, ha tulajdonosaik gyanakvást szíthatnak ember és ember között. Népi és urbánus, liberális- és konzervatív, jobb- meg baloldal között. Mindkét oldalon ott nyüzsögnek a nemzetet betegítõ megélhetési uszítók, a külföldön feljelengetõk, a lejáratók, a megélhetési megmondó emberek. Az elmúlt tizenhat év a nemzeti egység szétbomlasztásáról szólt. Széthullás erkölcsi rothadás és gyanakvás mindenütt. Mert bizony a rothasztásból is meg lehet élni! Gondoljunk csak a kanálisok mélyének élõ baktérium flórák telepeire. Lehet, hogy most a kedves olvasók között vannak olyanok, aki azt mondják (mennyi villa palota épült!) hiszen Gazdagodtunk!
Ez igaz!
Hallatlanul sok luxus palota épült az elmúlt tizenhat év alatt, de e villák árnyékában a nyomorúság penésze is kivirágzott. A penész a salétromszagú szegénység nem ért el a baloldalon ülõ milliárdos urak orráig, akik magukat, mellesleg szocialistáknak merik titulálni és vörös háttér elõtt mutatkoznak!


Milliárdos szocialisták, hol van a társadalmi érzékenység?


Ezen szocialisták közül, hányan hoztak létre alapítványokat szegény tehetséges magyar diákok taníttatására?


Hányan mondtak le valahányad rész vagyonukról a közjó javára?



Ezek az egykori elvtársak, akik Magyarországon 2006 szeptemberétõl megteremtették az alulmúlhatatlan politikai retorika mûfaját. Ezek a személyek, akik szóhasználatukkal élve – „elkúrták az ország gazdaságát, de nagyon”. Ezek az emberek, akik szóhasználatukkal élve, úgy kurták el az ország gazdaságát, miközben ebben a „kúrva és rühes országbanmilliárdosokká váltak. Ezek az emberek, ezek az úgynevezett szocialisták várják el a becsapott, az arcába belehazudott nemzettõl az önfeláldozást?



Tisztelt magukat szocialistáknak tituláló törvényeket alkotó honatyák!


Önök, hogy tudtak úgy milliárdosokká gyarapodni, miközben a magyar gazdaság óriási mértékben elszegényedett! Önök úgy gondolják, hogy egy „lekurvázott” és elszegényedett ország milliárdosaiként, hazugságok árán hatalomra kerülve, erkölcsi alapjuk és joguk lehet a hatalom további megtartásához! ?


Kedves Honfitársaim!


A 2006- os magyarországi választásokon nem egyszerûen a baloldal, a magukat szocialistának nevezõ párt gyõzött,-- mert tartalmi értelemben véve ilyen Magyarországon nem létezik--- (hacsak a kádári krumlileves után nosztalgiázó munkáspártot nem soroljuk ide),
Nem!



Tisztelt Honfitársaim!


A 2006- os magyarországi választásokon az arcátlan hazudozás aratta diadalát a naiv és hiszékeny magyar néplélek felett.


Magyarországon, húsz éven keresztül nem csupán a gazdaságot „kurták el, de nagyon“, hanem Gyurcsány Ferenc miniszterelnök stílusánál maradva - az egész magyar lakosságot, a választópolgárokat kurták át, de nagyon, Tolnától Baranyáig, és Szamártól Sopronig.


A magukat szocialistáknak tituláló Mammon párt bebizonyította ország és világ elõtt, hogy a szemtõl- szembe való hazudozás taktikájával, a trükkökkel és a nagy átveréssel, "nem kell beszarni egy Orbán Viktortól", és átveréssel is hatalmon lehet maradni Magyarországon.


Tisztelt Honfitársaim!


Lám-lám!


Így néz ki 2009-ban, az Európai Unióban a mai magyar politikai közerkölcs!


Ennek a politikai stílusnak, mind formai, mind pedig tartalmi elemei, mind az ezeket gyakorló személyek, akik jelenleg a kormányzati hatalom birtokosai, vajon milyen erkölcsi, morális szinten állnak?


Pontosabban milyen, szintre süllyedtek?


Önök ezt Bizonyosan sejtik és egyre hangosabban ki is mondják!


De a matematika exakt tudománya erre még pontosabb definíciót ad Önöknek. Ez pedig mínusz végtelen inflexiós pontján van, amely azt jelenti, hogy ennél nincs lejjebb.





Honfitársaim!


Magyarországon egy darabig nem szabad jobb meg baloldalban gondolkodni! Magyarországon a választópolgároknak két választási lehetõségük van.
Vagy tudomásul veszik és elfogadják a nagy „átkúrások” és elkúrások, és az ennél még nagyobb átverések korszakának politikai fõszereplõit, vagy elutasítják azokat.
Magyarország választópolgárai ebben a történelmi pillanatban: gróf Apponyi Albert gondolát idézve:

„a politikai tisztesség igényének eszmevilágában tömörülhetnének végre valahára ismét egy nemzetté, vallási etnikai és politikai hovatartozástól függetlenül”.
Ez az a pont, ahol a nemzet valamennyi polgára a politikai tisztesség kikövetelésének igényével foghatják meg egymással kezét.
A Magyar nép az 1956-os forradalom és szabadságharc ötvenharmadik évfordulóján az által adhat példát egész Európának és az egész világnak, hogy egy tisztességes demokráciában egy önmagát becsülõ nemzet nem tûr meg hazudozókat, trükközõket, saját szülõhazájukat lekúrvázókat sem a kormányzati pozícióban, sem az országgyûlés épületében.




Tisztelt Honfitársaim!


Gyurcsány Ferenc kormányfõ 25 perces beszédét többször meghallgattam. A miniszterelnök kritikus önvallomásának volt még is valami igazsága, valami az ösztönök mélyrõl feltörõ igazságtartalma.
Hogy mi volt ez?
Az a kijelentése, amikor azt monda, hogy ebben a


kúrva országban"


Tudják Miért volt igaza?


Azért volt igaza, Gyurcsány Ferencnek, mert egy olyan országban, ahol multimilliomos politikai kitartottak hazudozások révén kerülhetnek kormányzati pozíciókba és miniszteri bársonyszékekbe, ott bizony egy ilyen országot bátran lehat „kurva” jelzõvel illetni, ahogy ezt Gyurcsány Ferenc is tette!


Végre számadást kell készítenünk, de ezúttal nem csupán magunknak, magyaroknak, ország lakóknak, hanem egész Európának.



Fel kell tennünk a kérdést!




  • A XIX és a XX század diktatúrája öt vagy hat generáció alatt képes volt e megtörni a magyar nép, korábban rendíthetetlen igazságba és tisztességbe vetett hitét? vagy nem!






  • A 45 évig tartó bolsevik diktatúra vajon képes volt -e arra, hogy megbetegítse a magyar lelkeket.






  • Vajon van e még ennek a nemzetnek önbecsülése? Vagy a bolsevizmusnak és a kádári nomenklatúra milliárdosakká vedlett unokáiknak sikerül e a nemzet önbecsülését és gerincét megtörni?




A Kossuth tér egész Európának és a bankárvilágnak azt üzeni, hogy a magyar nép nem a megszorítások ellen, hanem vörös prolisztokrácia becstelensége ellen háborog.




  • Ez a nép itt a Kossuth téren és az ország valamennyi megyéjében és egyetemein a hazudozók ellen emeli fel hangját és vonul az utcákra.




  • Ez a nemzet nem tûri tovább, hogy az egykori kádári nomenklatúra gyermekei és unokái ugyan úgy tovább hazudozzanak és ígérgessenek egy jobb és szebb világ eljövetelérõl, mint haza- és nemzetvesztõ elõdeik tették ugyan ezt.




  • Ennek a népnek a kádár rendszerben azért kellett lemondani, mert akkor, a jelenlegi baloldali honatyák szülei és nagyszülei azt mondták, hogy szocializmust építünk.




  • Most az unokák azt mondják, azért kell lemondani, mert kapitalizmust építünk és a megszorító intézkedések vezetik el az országot az anyagi gyarapodáshoz!




Hogy is van ez baloldali honatyák?


A mostani baloldal bolsevik pártelõdje az MSZMP pártvezérnek Kádár Jánosnak a vagyona több száz végrehajtott halálos ítéletbõl, nemzetárulásból és a munkásõrség központi kórusának dalait tartalmazó lemezgyûjteménybõl állt.
Az utódpárt tagjai a kikupálódott unokák, már nem ilyen szerények. Igaz még halálos ítélet nincs, de már van börtönbüntetés. A karhatalmisták dalai helyett õk cégeket alapítanak, és milliárdos magánvagyont gyûjtenek, miközben az ország koldusbotra jut. A magyar nemzetnek elege lett a baloldal több generáción keresztül folytatott permanens hazudozásból!
A magát szocialistáknak nevezõ párt ugyan úgy becstelen csalással a közérdekû adatok meghamísításával és eltitkolásával került kormányzati pozícióba, mint szellemi és természetes elõdeik 1947-es kékcédulás választási csalások idején.
Mi van szocialisták ?
A 2006-os választások elõtt taktikai tanácsot kértetek az egykori AVH-s és karhatalmista nagyapáktól?
Vagy megidéztétek a bõrkabátos komiszár és pufajkás felmenõk szellemét.


Tisztelt Honfitársaim!
A felháborodott magyar nép nem Orbán Viktor utcai segédcsapata, ahogy ezt a baloldali honatyák hirdetik.
A közhatalom letéteményese, a magyar nép az általa megválasztott parlamenti képviselõktõl, mind a parlamenti választások elõtt, mind pedig a parlamenti választások után megkövetelik az igazmondást és a politika tisztességét. Ezért vonult ki a magyar nép az utcákra és fogja megtölteni az ország minden zugát.
Egy hazudozással, félrevezetéssel, tehát jogsértõ módon hatalomra került párt, e jogsértésbõl, nem vezethet le és nem származtathat le semmiféle legitim jogosultságot a hatalom gyakorlásához és megtartásához. Egy ilyen csalárdul megszerzett hatalmi háttérbõl ne moralizáljanak a baloldali honatyák. A baloldali honatyák okítanak arról, hogy a demokráciában nem az utcákon, hanem a parlamentben kell politizálni! A baloldali füllentõk oktatják ki a választópolgárokat arról, hogy mi a helye és mi helytelen!

Honfitársaim, most hogy a helyhatósági választások után vagyunk, azt kell látnunk, hogy a csalárdul hatalomra került baloldal továbbra is milyen önkritikátlanul és mohóan ragaszkodik a hatalmához. Ez a hatalomféltés nem a közjavát szolgálja. Ez a hatalomféltés jól látható, az egyéni egzisztenciális félelmekbõl ered. A képviselõi székekhez való ragaszkodásból ered. A baloldal úgy gondolja, hogy a Gólemmé avatott Gyurcsány Ferenc, aki a hazudozások árán megszerezte a baloldalnak a politikai hatalmat. Mint valami agyag óriás az Õ egzisztenciájukat is megvédi majd.
Tisztelt hölgyeim és uraim!
Az agyag óriások porózusak és törékenyek, és ami a legfontosabb pótolhatóak. A Baloldal megrendült pozícióját csak és kizárólag Gyurcsány Ferenc leváltása árán állíthatja helyre.


Tisztelt Honfitársaim!
A népharag nem bársonyszõnyegen jár! Ezt pontosan a baloldalnak kellene tudnia, hiszen a Marxizmus dialektikáját és a tudományos szocializmus tanait a baloldaliak szívták az anyatejjel együtt magukba.
A Bastille ostromára sem a parlamentben, hanem az utcán került sor. A baloldal írt hõskölteményt a bunkócskához! „ sej te bunkócska te drága”….
A baloldal hirdette, hogy „munkásököl vasököl, oda sújt ahova köll”!
A Baloldalon kottázták a német parasztvezér Geyer Flórián dalát „ a rajta hát üsd és vágd vezesd a parasztok rohamát”
Ezek a baloldali ösztönök és jogos népharag lett úrrá a szabadságtéren. Akkor, amikor a közszolgálati állami televízió megtagadta a több tízezres tüntetõk kiáltványának beolvasását. Olyan fiatalok által öltött testet a népharag, akik többségükben a munkásosztály népfenségének szellemében nevelkedtek.

Mi van baloldali honatyák!


Így szemtõl szemben kellemetlen szembesülni a baloldali ösztönvilággal! Azzal az ösztönvilággal, amely ha a baloldal javára tevékenykedik és a magyar történelmi családok és polgárok és polgári létesítmények kirablása és megsemmisítése ellen irányult, akkor azt a baloldali grammatika mindig jogos népítéletként kürtölte világgá. Holott ez akkor is köztörvényes bûncselekmény volt.
A hatalmat gyakorló posztbolsevik-kommunista ivadékok elõtt, csak az a népharag bûncselekmény, amelyet nem õk szerveznek!!!!
Ismét át kellene gondolni, hogy vajon a Szabadságtéri események miatt ki a felelõs? A fiatalok tömege a tiltakozók vagy a tömeg akaratát visszautasító provokátoroké?
Vagy talán így tudta elérni az állami TV elnöke és baloldali marionett figurája, hogy kitatarozzák a régóta lerobbant aulát.

Takarodjanak az állami pénzeken fõállásban hazudozók a magyar közéletbõl!
Nemzeti összefogás a tisztességes magyar politikáért!
Gyurcsány Ferenc távozzon a hatalomból! A baloldal képviseljen valóban baloldali értékeket. És, ami a legfontosabb fogjunk végre össze magyarok!


Írásomat Mikszáth Kálmán gondolatával zárom,
aki a következõket mondta:mert meglehet, hogy megbûnhõdte már e nép múltat, s jövendõt, hanem hát az a nagy hiba, hogy úgy látszik a jelent kell legjobban megbûnhõdnie valamikor




eredményes összefogást
Honfitársaim





http://www.youtube.com/watch?v=-k4xS_ZZAT8







Bodó kirchsteuer Attila