Az én gyászbeszédem egy sportoló emlékére


Bodó Kirchsteuer Attila



Elnéztem ezeket a szerencsétlenül járt kézilabdázó fiukat, aki szeretetet adtak és kaptak. Emberek tízezreinek szereztek sportélményeket. Féltett fiúk, gyerekek, barátok és példaképek voltak. Három nemzet sportolóinak legjobbjai, akik az bizonyították, hogy így is lehet. Testvéries összefogással románok, szerbek, magyarok együtt, egy cél érdekében és mindenki örömére. Közülük egyet brutálisan meggyilkoltak, a másikat megnyomorították, a harmadiknak pedig súlyosan összeroncsolták a koponyáját.


DE KÉRDEZEM, MIÉRT?


Megnéztem a cigány gyilkosokat!



LOMBROSO CESARE kriminál-antropológus tanulmányát láttam magam elõtt. „A bûnözõ embert”, az embernek nem nevezhetõ elállatiasodott kreatúrákat.


Ezeket a horda lényeket, akik születésük pillanatától kezdve csak kártékony nedvszívó férgei voltak a magyar társadalomnak. De nem csak õk, hanem összes felmenõik és rokonaik egészen a XIV. századig visszamenõleg. De nem csak addig, hanem azon túl is, a mai Pakisztánig, ahonnan elûzték õket a XIII. században, mert már ott is a megvetett semmirekellõk az utolsók utolsójának legalacsonyabb kasztjába tartozók voltak.


Luxemburgi Zsigmond király nem tudhatta, hogy olyan kártékony csõcselék hordát ereszt be ebbe az országba, akik késõbb a befogadó magyarokat fogják legyilkolni. Ezeket a férgeket Zsigmond vérteseinek már a magyar határon kellett volna lekaszabolnia és kiirtani, hogy írmagjuk se maradjon. De ugyanezt kellett volna tennie I. Szulejmán (Szolimán) és Bajazid szultánnak is. Az Õ hajdani hanyagságuk és nagylelkûségük azóta emberéleteket követel és társadalmi feszültségek forrása. Ezeket az élõsködõket a jelenlegi magyar posztbolsevik és kriptoliberális politika tenyészti egyre nagyobb mértékben, hogy azután elszaporodva, mint a rothasztó baktériumok telepedjenek rá Közép-Kelet-Európa népeire, annak gazdaságára, hogy azon lakmározzanak és gyarapodjanak és fertõzzenek minden értéket és jogállamiságot.



Románok, Szerbek, Magyarok!


Nincs tovább!


Cselekedni kell és elégtételt venni népeink három gyermekéért és saját civilizált jövõnk biztonsága érdekében!





Necrologul meu în amintirea unui sportiv



M-am uitat la aceºti tineri handbaliºti nefericiþi, care au trãit oferind ºi primind dragoste. Au oferit trãiri sufleteºti pentru zeci de mii de oameni. Fii mângâiaþi, copii alintaþi, prieteni ºi exemple de viaþã au fost. Au fost cei mai buni sportivi din rândul a trei naþiuni, care au dat dovadã, cã se poate ºi aºa. Înfrãþind români, sârbi, croaþi, maghiari împreunã, pentru un þel comun, spre bucuria tuturor. Unul dintre ei a fost omorât cu brutalitate, altul schilodit pe viaþã, iar cel de al treilea s-a ales cu craniul desfigurat.



Dar întreb solemn, DE CE ?



M-am uitat la þiganii criminali.



Mi-am evocat studiul criminal-antropologic al lui LOMBROSO CESARE " Omul criminal ", aceste creaturi bestiali, care ºi-au pierdut orice urmã a trãsãturii umane.



Aceste fiinþe de haitã, care încã de la începutul apariþiei lor au fost numai paraziþii ºi ciuma societãþii maghiare. ªi nu numai ei, ci toþi predecesorii ºi rubedeniile lor retroactiv pânã în sec. al XIV-lea. Dar mergând mai departe pe firul istoriei pânã la Pakistanul de azi, de unde au fost surghiuniþi din sec. al XIII-lea, pentru cã aceºti netrebnici dispreþuiþi au fost ultima pãturã de cea mai jalnicã josnicie.



Sigismund de Luxemburg nu putea sã anticipeze, cã dã drumul în þarã unei adunãturi de haitã devoratoare, care mai târziu va lua vieþile maghiarimii. Viermii ãºtia trebuiau cãsãpiþi de cãtre vitejii lui Sigismund încã la hotarele maghiare, trebuiau exterminaþi pânã la ultima suflare. Dar asta trebuiau sã facã ºi sultanii Soliman I. ºi Baiazid la vremea lor. Neglijenþa ºi mãrinimia lor din acele timpuri a dus la tensiunile ºi pierderile de vieþi omeneºti din zilele noastre. Cultura acestor paraziþi este propagatã în cea mai mare mãsurã de politica postbolºevistã ºi cripto-liberalã maghiarã actualã, ca dupã eclozare înmulþindu-se sã punã stãpânire, ca tumori în putrefacþie, pe popoarele Europei Centrale ºi de Est, ca sã se înfrupte ºi sã se dezvolte din economiile acestora, contaminând orice valoare realã ºi oricare formã a statului de drept.



Români, Sârbi, Croaþi ºi Maghiari !



Pânã aici a fost !



Trebuie acþionat ºi rãzbunaþi aceºti fii ai popoarelor noastre în interesul siguranþei viitorului nostru civilizat.





De vajon mi az, amivel napi szinten szembesülnünk kell ?


A „ cigány szindrómáról”





  • A magyarországi különbözõ büntetés végrehajtási intézményekben, büntetésüket töltõ erõszakos, garázda cselekményekért elítéltek, valamint ebbe a körbe tartozó jogi normasértések miatt eljárás alá vont, vagy szabadságvesztésük letöltésére várakozó személyek 82%-a cigány.




  • A javító-nevelõ intézetekben és fiatalkorúak börtönében fogvatartottak 89%-a cigány




  • A gyermekotthonokban élõ gyermekek 92%-a cigány




  • A cigányság magyarországi lakosságon belüli számarányát és ezzel összefüggõ bûnözési tendenciák statisztikai vizsgálatát alapul véve megállapítható, hogy a magyarországi cigánypopuláció bûnügyi szempontból súlyosan fertõzött és ez a tendencia évrõl évre rosszabb.




  • A szociálisan segélyezett cigányok a magyarországi cigány lakosság 78%-át teszik ki.





  • A cigányság által befizetett adók a cigányság csupán 4%-ának szociális és egészségügyi ellátását fedezi. Ebbe nem tartoznak bele a különféle cigány érdekképviseleti szervek, cigány önkormányzatok fenntartási és üzemeltetési költségei.




  • Az kötelezõ iskolai oktatás teljes ilyen irányú költségvetési tételének (18 korig kötelezõ az oktatás) kb. 35%-a a cigányságra fordul, amelynek hatékonysága igen rossz.




  • Az integrált osztályok tanulmányi mutatói messze az elvárható szint alatt maradnak. A cigány tanulók a támogató szülõi háttér nélkül az osztályok legrosszabb, legkezelhetetlenebb tanulói. Gyakorlatilag, ezen osztályk nem cigány tanulói,a cigánykörnyezet által reákényszerített hatások miatt szinte minden esélyüket elveszítik a továbbtanuláshoz. Ráadásul a cigánytanulók plusz pontokat kapnak továbbtanulás esetén, addig a többieknek csak a hátrány marad.




ÖN MÁR GONDOLKODOTT AZON, HOGY A BEFIZETETT ADÓJÁNAK HÁNY SZÁZALÉKÁT ÉLIK FEL A CIGÁNYOK?


ÉS MINDEZÉRT HÁLÁBÓL LOPNAK, FOSZTOGATNAK, GYILKOLNAK, MAGYARORSZÁG ÉS A


MAGYARSÁG MEGITÉLÉSÉT AZ EGYÉSZ VILÁG ELÖTT RONTJÁK, ROMBOLJÁK!


AZ A PÁRT, AMELY EZT A HELYZETET TOVÁBB SZORGALMAZZA ÉS FENNTARTJA,


AZ A MAGYAR NÉP ELLENSÉGE