A tudathasadásos baloldal


Bodó Kirchsteuer Attila





Úgy tûnik számomra, hogy a nyugati finánc-oligarcháknak, jellemtelen senkikre van szükségük, akik hajlandóak áruba bocsátani saját nemzetük, saját választóik jövõjét.



A TUDATHASADÁSOS BALOLDAL.


A hetvenes és nyolcvanas években még úgy tanultuk, hogy vannak:


- szabadságharcos törekvések,
- nemzetük önrendelkezését szolgáló forradalmak és
forradalmárok,
- az imperializmus kizsákmányolása ellen küzdö földalatti népi
mozgalmak, felkelések,
- népi és nemzeti frontok, partizánok stb.


Mára ezek, kivétel nélkül mind terroristákká váltak volna?


Úgy látszik a világ szinpadán létezik egy társasjáték.


Ennek az a lényege, hogy ha te elfogadod, hogy én kit tartok terroristának, akkor én is elfogadom a te általad terroristának tekintett személyeket és csoportokat.


Ebben az összpolitikai társasjátékban egyszer és mindenkorra megszüntethetö a szabadságharc, és a politikai önrendelkezésért való küzdelem.


Hogy változnak az értékrendek!


Megjegyzem különösen a baloldalon!
Azon a baloldalnak nevezett oldalon, ahol egykoron Palesztin szolidaritási heteket, meg Angola szabadságáért gyöléseket rendeztek.
Palesztin, meg kubai diákokat fogadtak az egyetemi kollégiumok KISZ bizottságai.
Elítélték a demokratikus és testvéri Kubára nehezedö amerikai imperialista nyomást.
Az egykori ifjúkommunisták az agitációs és propaganda gyüléseken az elsö sorokban azt skandálták, hogy a legnagyobb terror veszély a vezetö imperialista hatalmak felöl fenyeget.
A nyugati rablótöke ugrásra készen áll, stb.


De ezek az egykori ifjúkommunisták,
Lendvai Ildikó, Gyurcsány Ferenc, és a többi egykori KISZ vezetö, de nem sorolom a parlamentben ülö baloldali honatyák nevét, akik azóta egy kapitalista szisztémában váltak kormányzati tényezökké, miközben ezzel együtt tudathasadást is szenvedtek.
Csak azt nem tudom, hogy az ilyen gerinctelenek, akik egykori eszméjüket árulták el, hogy kaphattak a magyar választóktól, akár egy mandátumot is?
Tisztelt baloldali választók, akik alól már kihúzták a SZOT szállókat, az egészségügyi és foglalkoztatási biztonságot, a korábban hangoztatott, hagyományosan baloldali szakszervezeti érdekképviseletet, stb, hova tették az eszüket, amikor ezekre szavaztak?


Úgy tünik számomra, hogy a nyugati finánc-oligarcháknak, jellemtelen senkikre van szükségük, akik hajlandóak áruba bocsátani saját nemzetük, saját választóik jövöjét. Olyanokra, akik a korábban felhalmozott társadalmi vagyont, mint valami hitbizományt adják veszik, miközben milliárdosokká gyarapodnak.
A nyugati pénzvilág az árulókat megtalálta a baloldalon.
Igen nagy létszámban teszem sietve hozzá.
Nagyapám mondta egyszer: "Ha a proli és gyökértelen jött-ment a politika és hatalom létráján egyszer felkapaszkodik, akkor saját proletáriátusának lesz a leggátlástalanabb kifosztója és elárulója."..


Erre a legtökéletesebb példa: Fecó az egykori proli gyerek és társai.


Az öregapámnak milyen igaza volt!


Bodó Kirchsteuer Attila