Üzenet a megélhetési uszítóknak.

Üzenem azoknak a megélhetési uszítóknak, akik poszt-bolsevik családi hátterük és egyéb erkölcsi fogyatkozásaik okán, de legfõképpen ezek álcázására a magyargyûlölettõl habzó szájjal üvöltik tele a hazai és nemzetközi sajtót mocskos rágalmaikkal, hogy lehet megint kiabálni!

Örvendezzetek, megélhetési uszítók!

Egy közeljövõben bemutatásra kerülõ film egyik kiemelt szimbolikája a nyilaskereszt.
Ez valóban nyilaskereszt, nem úgy, mint az általatok, mint megélhetési uszítók által "lenácizott“ Árpád-házi zászló, amelyet ostoba módon azonosítotok a nyilaskeresztes zászlóval.
Lehet tiltakozni, aláírásokat gyûjteni (ügyeletes és minden magyar szapulására nyitott liberális értelmiségtõl). Hátha ebben az orosz film dologban is partneretek lesz.
Menjetek tiltakozni Oroszországba, a nyilaskeresztes ábrázolás miatt, oda, ahol a ti fajtátokból néhányat már agyonvertek.
De ismerlek benneteket elég jól ahhoz, hogy azt feltételezzem, hogy ennél a nyilaskeresztes orosz filmnél nem fogtok tiltakozni, nem fogtok felvonulni, mert csupán a magyarellenességben érzitek magatokat erõsnek.

Bodó Kirchsteuer Attila
file:///Users/Arnold/Desktop/PLAKA%CC%81T%20NYILAS%20JEL


http://www.youtube.com/watch?v=5C4GfvT3H08&eurl=http://www.quietearth.us/articles/2008/11/21/Lastest-trailer-for-Russian-scifi-epic-INHABITED-ISLAND-is-the-best-yet